Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dianocica...nota 10 pentru ce ai scris mai sus....bravo...asa sa fie.....si bag si eu biciul din dotare si haideti sa o chemam pe Kokorina inapoi........!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra25-super filmuletul inscriel la concurs

Si eu vin cu biciul pt Kokorina

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

KOKORINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NU PLECAAAAAAAAAAA

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

din ce am citit am priceput ca s-a suparat kokorina din cauza ca i s-ar aduce reprosuri ca nu semneaza condica zilnic. recunosc ca am fost mai prinsa zilele astea-concediu, inundatie etc-dar eu nu stiu cine se putea lua de asa o fata dulce precum kokorina. pai subsemnata, cu copil cuminte si nu foarte nabadaios, si uneori tot imi vine sa ma duc de dutina. dar tu, cu totul la patrat! plus cu o soacra de vise urate! nu mai zic nimic de cumnata... eu chiar citesc cu foarte mare placere cand mai povestesti cum se iau sandokanii unul dupa altul si e asa de bine e sa constat cu cata bucurie ne spui ce mai fac copiii! chiar si cand esti obosita nu se simte pic de repros la adresa puilor (eu ma mai uit chioras la fi-mea cand sare calul...). nu stiu cine te-a suparat, dar te anunt cat se poate de oficial ca sunt la randul meu suparata. cum sa nu ne mai spui si noua ce se mai intampla pe la voi?!? repet, dar asta e, chiar citeam cu mare bucurie postarile tale, pt ca randurile tale, chiar si cand e vorba de soacra sau cumnata, au in ele ceva frumos. se simte ca voi aveti familia voastra si ca restul e mult mai putin important.
nu pot sa iti spun ce rau mi-a parut sa citesc mesajul tau.
in speranta ca poate te razgandesti,

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, sunt perfect de acord! E o idee excelenta! Ce fetisoara multumita are d mic la gym, desi tanti aia il intinde in toate partile! E mortal!
Alexandra, ma bucur ca te simti mai bine! Inscrie-l in concursul Pampers, ca e haios tare filmuletul. Fotbalist il faci pe Mark!
Kokorina, hai inapoi la noi!!!

Noapte buna, mamici si bebici!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dbunny, david e un copil taaareee bun..am un noroc..chior..sa vedem mai tarziu daca o sa aiba bazdaci...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc pt urari,donia,dianocica,dolores,bamboletta,adinazot ! acelasi lucru va doresc !

alexandra,m bucur ca esti mai bine!

kokorina
-o lasam pana la botez,si apoi o luam aici cu forta! pai cum altfel!
ei niciodata nu i s-a reprosat nimic.
s-a vorbit ceva ..,dar era vorba,cred,despre fetele care vin rar,si reproseaza ca cineva nu le-a raspuns.dar nu e cazul ei.
dolores,inca odata,ma bucur tare ca ai venit !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 40.

Mergi la inceput