Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 23
a_deju spune:
laura, dupa ce votezi, butonul back, stanga sus pe pagina, sub meniul file... la mine merge..ca uns :)) acuma sper sa se si puna voturile :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ralumat spune:
In schimb merge la ore diferite. Dimineata l-am votat pe Octavian si acum l-am cautat iar. Si a mai mers sa mai votez o data!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
a_deju spune:
abia ce-am mai votat de 3 ori pt miraco.... nu mi-a zis nika de ip-uri :))
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by a_deju
Aha! Piratii netului!
Apropo de voturi, Kara este break-dancerita, da? Sper ca nu m-am apucat sa votez pe altcineva
.Deci: Miraco,Desiree, Miro. Mai e cineva in concurs?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
dianocica spune:
MIRACOOOOO ce i aia, mamaa? (acum ma ascund intr un colt si plang)laser, frate. e jedi fata? ![]()
dolores ce frumusel e david al tau...seamana mult cu tine la ochi si sprancene
na ca facuram kk....fug sa l 
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
dianocica spune:
quote:ramsan
Originally posted by Ralumatquote:
Originally posted by a_deju
Aha! Piratii netului!
Apropo de voturi, Kara este break-dancerita, da? Sper ca nu m-am apucat sa votez pe altcineva.
Deci: Miraco,Desiree, Miro. Mai e cineva in concurs?
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
ptiu ce puteeee....hai ca vin...a deju vezi ca maine poimaine vin aia de la pampers si ii iau premiul fulguletului ca a votat o pisica nebuna de n ori
alexandra_25 spune:
Buna fetelor...
Eu sunt terminata...azi noapte mi-a fost rau tare....am stat aproape toata noaptea in baie...asta pentru ca m-ati invidiat ieri...
...si de dimineata cand imi mai revenisem si eu putin a inceput Mark...si asa a tinut-o pana mai inainte cand a adormit...!
Cred ca dintisorii sunt de vina pentru ca asa ceva nu a mai facut...am incercat tot ce a fost posibil sa il fac sa nu mai maraie,sa nu mai planga...toate fara nici un rezultat...
Imi vine sa-mi iau campii...zici ca am fost la sapa...asa sunt de obosita!
Si mie imi pare rau de decizia Kokorinei.....
..eu stiam de saptamana trecuta....e extrem de solicitata si s-a gandit ca poate e mai bine asa...oricum o sa va mai spun eu despre ei...!
Madaluta.....bine ai revenit...asta da vacanta...chiar azi ma gandeam la tine...gand la gand cu bucurie...
Gata s-a trezit.........a batut recordul la somn....10 minute...
.....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dolores spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dolores am vazut pozele, am admirat baiatul, dar tre' sa zic... ca m-am gandit o fractiune de secumda: dar de unde are doi???? abia dupa aceea am vazut ca e nasul cu finul! iertare! iertare! bine bine... branzica, dar nu ne-ai zic ca bea si suc... de grefe! frumusel foc... sanatosi sa fiti, ca frumosi sunteti!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ce tare ai fost...hahahaha da, david e nashul mic...iar faza cu sucul..m-ai facut sa rad
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dolores ce frumusel e david al tau...seamana mult cu tine la ochi si sprancene
na ca facuram kk....fug sa l
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Ralumat spune:
Fitness cu Rares? Dianocicaaaaaa, dupa ce speli fundulet frumos, please....ca Ramsannu cred ca e pe aici.
Tuturor fetelor, iertare 

ca nu recunosc bebeii. Eu am o rasnita de calculator care incarca greu, asa ca ma uit pe fuga la poze. (asta ca sa nu zic ca am memoria vizuala proasta)
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea