Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
dolores spune:
in legatura cu CM..in martie pe 19 si in aprilie pe 18
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Ktrinel spune:
legat de o tema mai veche, cu termenul de garantie al cerealelor....mi=am amintit acum. pt ca fulgutletzii/unii nu ajuns inca la performanta de a manca o cutie intr=o luna, imi permit sa va sugerez sa cumparati cereale la portii mai mici, nu stiu exact cum le zice, dar nu sunt la cutie, ci la plicuri, preambalate fiecare .
cred ca sunt facute pt iesiri, plecari in excursii, ca sa nu te cari cu toata cutia dupa tine. asa deschizi doar cate un plic si restul raman intacte.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
legat de o tema mai veche, cu termenul de garantie al cerealelor....mi=am amintit acum. pt ca fulgutletzii/unii nu ajuns inca la performanta de a manca o cutie intr=o luna, imi permit sa va sugerez sa cumparati cereale la portii mai mici, nu stiu exact cum le zice, dar nu sunt la cutie, ci la plicuri, preambalate fiecare .
cred ca sunt facute pt iesiri, plecari in excursii, ca sa nu te cari cu toata cutia dupa tine. asa deschizi doar cate un plic si restul raman intacte.
eu n-am vazut asa ceva la noi
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
rares
mai e fulguletz care nu vrea sa se joace singur? care are nevoie de mami sa ne sufle-n freza? ca sa nu zic altundeva...deci lui d ii trebuie entertainement..
o mai stit pe idiot mum? nu, nu aia...alta..aia care arunca banii...cel mai bun inel gingival pt d e, mai nou, o suzeta de la chicco din aia care e toata din latex. boon.pana aici nimic mai idiot decat de obicei... sa ne intelegem, el nu o suge, se joaca cu ea, se maseaza pe gingii, d astea...si ce facu' idiot mum? ii lua una noua, de 6+ ca poate aia de 0+ il deranja cand ii musca manerul, ca , deh, era pt copii mici... plus ca o lua si de la chicco, sa nu cumva sa se simta baiatu' pacalit...idiot pe fata! da. that's me! 
in aceeasi ordine de idei, deschid o noua tema: cea mai idioata chestie facuta de cand cu maternitatea asta...
ce face un dans....auziti, mami_n-d_06 asta...care ne deschide noua capitole (
), n-o fi strans si ea puncte sa si atribuie titulatura de mamica de fulguleti? zic si io, arunc o vorba...ca d ma contempleaza din scoica si mai frec si io menta un pic pe forum...
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Fitness cu Rares? Dianocicaaaaaa, dupa ce speli fundulet frumos, please....ca Ramsannu cred ca e pe aici.
Tuturor fetelor, iertareca nu recunosc bebeii. Eu am o rasnita de calculator care incarca greu, asa ca ma uit pe fuga la poze. (asta ca sa nu zic ca am memoria vizuala proasta)
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
da, fitness cu Rares, Rares Mihai
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
laurajr spune:
Pe David il tine o cutie de cereale 2-3 saptamani, deci nu ne-a expirat .
In schimb, laptele praf il refuza, am aruncat vreo 3 cutii pana acum...oare pe aici este Milumil?Ca l-as incerca si pe asta.
Nu pot sa nu constat ca sunt o multime de David nascuti in aceeasi perioada! Sa fie toti sanatosi!
Ktrinel spune:
laura13, azi ma duc sa cumpar si fac poza. e tot la sectiunea cereale, aici e pe acelasi raft, poza e la fel , doar ambalajul e altfel. vreo 4-5 plicuri impreuna ambalate.
dianocica, eu nu inteleg ce vrei sa spui cu "mami nov dec06"...
...si Julia face la fel cu suzeta ...o roade pe toate partile...
a_deju spune:
ktrinel, misto... din pacate, la romanica nu se exista.. sau, mai stii, mai bine sa zic "la constanta nu se exista" :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
dianocica spune:
quote:e contul comun de pe care se deschid subiectele 'fulguleti de nov-dec....'
Originally posted by Ktrinel
dianocica, eu nu inteleg ce vrei sa spui cu "mami nov dec 06"...
suge suzeta!!!!!!! aia!!!!! de idiot mum!!! decu nu sunt foooarte idiot!!! vai, nu stiti ce fericita sunt! a luat si el o suzeta, pt prima oara!!!smart mom!!!! iu piiii

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
madaluta spune:
1,5-2,5 ani pana imi vine CM?????? sau n-am inteles eu bine????
pai eu cum ma mai apuc de bb2 peste 6 luni?????
Si eu care tocmai voiam sa va intreb de ce nu mi-a venit CM desi n-am mai alaptat de o saptamana.....( n-a mai vrut darius nici in ruptul capaului)
Alexandra: si noi ne-am gandit la voi si chiar v-am pomenit cand foloseam baby phone-ul
Dolores:stii k nici eu nu sunt pupacioasa, dar nu ma pot abtine sa nu iti dau cand vad k postezi din nou...

Pe mine nu ma lasa sa votez...tot imi spune parola incorecta...oare sunt eu chiar asa redusa???( sunt blonda totusi..s-ar putea....)
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,