Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am retinut k ati discutat despre apa plata si despre fierberea ei. Eu i-am fiert-o pana acum vreo luna cand ne-am cumparat dozatorul de apa, care mi se pare extrem de util atat pt noi cat si pt bb. Am gasit la Metro cu 140lei(cel mic) sau cu 350(cel mare) dar am apa fierbinte( aproape de fierbere) si rece non stop.Combin si aduc la temperatura care trebuie la orice ora din zi si din noapte, fara sa ma mai stresez cu ibricul sau termosul.Si imi convine k pot face si cafeaua cu apa de acolo( eu beau cafea oparita, nu fiarta).Pot pune fie bidonul de 19 l, fie de 5 sau de 2.Uitati aici linkul cu modelul din metro
http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=1&ArticleType=41&Lang=BG&Company=1

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

evident ca buttersquash ce=o fi fost in capul meu....auzi, peanut butter....
facut de mine, laura, ca nu e greu...am gasit dovleacul la magazin si doar in curati si il fierbi.

quote:
Originally posted by laurajr

Buna Ktrinel,
ma bucur ca ai observat sosirea mea!
cred ca i-ai dat buttersquash, nu? Peanut butter e cam ca Nutella!
La borcanel sau facut de tine?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
pai mai kokorino e posibil??? eu vreau vesti despre voi (cum de altfel vreau despre toti bebelusii de aici)!!!!! pai daca tu nu ne mai scrii.... eu ce ma fac? cum mai aflu ce face Lady Sophia! cum ma apar de "concurenta" lui Pascal? cand poti, chiar daca e rar, intra si scrie doar atat" suntem sanatosi, voiosi si feiciti". si noi stam linistite! pe toti 3!
dolores am vazut pozele, am admirat baiatul, dar tre' sa zic... ca m-am gandit o fractiune de secumda: dar de unde are doi???? abia dupa aceea am vazut ca e nasul cu finul! iertare! iertare! bine bine... branzica, dar nu ne-ai zic ca bea si suc... de grefe! frumusel foc... sanatosi sa fiti, ca frumosi sunteti!
Yagmur cum a fost prima zi de munca?
asiza cum doarme Denis?
Bambo, Lavinia voi unde ati diparut? helloooooooo!
al meu bebe face nani, doarme cam 2h in casa la pranz, eu ma apuc de curatenie ca vine soacra maine... madaluta da-mi si mie reteta ca sa nu ! pe ea sau pe mine!

vai ca fug la treaba... desi n-am chef... m-as baga si eu in pat!!!
apropo de somn... am si eu o ?: Dani doarme asa: de la 22 pana la 8.30 (cu pauza in jur de 6 pt papa), apoi pe la 11 doarme 40 min fix fix, apoi 2 h de la 15 la 17, apoi inca 40 min de la 19. e mult? e putin? e ok?

a! tema zilei! sigur ca exista... de acolo veghem asupra copiilor nostrii! e "a full time job", care nu se termina cu ceva atat de banal cum e moartea!
pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:
Originally posted by desiree

Multumim tuturor pentru voturi..vorba Mironei, cum naiba se poate ca un bebelush sa ia 5-10 voturi pe minut, inclusiv la ora 1 noaptea..ma refer la primele 2 locuri...e FOR FUN, da tot ma oftic..as vrea sa gasesc si eu o modalitate sa imi votez puiul de la acelasi calculator, doar schimband adresele ip-urilor...in fine..

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

si eu m-am oftikat....si n-am intzeles...daca gasiti metoda sa mi-o spunetzi si mie

In alta ordine de idei suntem bine...dar va povestesc mai tarziu ca ma asezasem confortabil...dar urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Suntem si noi in concurs aici

REVIN

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ktrinel, asa mi-am imaginat si eu, ca e dovlecel.Si eu i-am facut lui David supa cu dovlecel si cu cartof dulce, dar nu le agreeaza in mod deosebit.
Azi i-am pregatit piept de pui o bucatica si cu cartofi, sa i le pasez.
Noi facem baita in cada lui de baie si-l pun in inel si e tare incantat.

Voua deja v-a venim ciclul? Oau ! La fetita mi-a venit dupa 2.5 ani...sa vedem cat dureaza de data asat pana apare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

miraco (si restul fetelor).. am descoperit acum, votand pt bebele tau :) deci: vizionezi filmuletul, votezi, si dupa apesi pe butonul back (cum ar veni sa te intorci pe pagina anterioara..). si merge sa votezi de nshpe mii de milioane de ori.. ia incercati si voi, sa vedeti ce usor se fac 2-3.000 de voturi :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

desiree pe locul 3!!!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

miraco (si restul fetelor).. am descoperit acum, votand pt bebele tau :) deci: vizionezi filmuletul, votezi, si dupa apesi pe butonul back (cum ar veni sa te intorci pe pagina anterioara..). si merge sa votezi de nshpe mii de milioane de ori.. ia incercati si voi, sa vedeti ce usor se fac 2-3.000 de voturi :))

la mine nu a functionat :(((

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

apropo de CM si de ce zice si laurajr in postarea ei.. am citit in superbebe sau in ioana copiilor (numa' pe astea le am pe luna asta, deci in alta parte sigur nu..) ca dupa alaptare la san, CM cam asa vine... intre 1.5-2 ani dupa nastere..... eu initial m-am crucit, am crezut ca n-am citit bine, desi se explica destul de fundamentat pe-acolo..... cine stie, cine cunoaste, poate mai lamuriti apele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

La mine n-a mers, ca tocmai am votat-o pe Alessia. Si cand am dat back si iar sa votez, mi-a aparut mesajul: de pe acest IP s-a votat deja.

Si trebuie sa spun, ca altfel ma va pedepsi preotul la spovedanie pentru invidie: Doooooooamne, asa trebuie sa se intoarca bebeii?????Si aici un emoticon de-ala caruia ii ies ochii din orbite. Pai al meu e relaxaaaaaat, nevoie mare. Si mai e si mai mare cu 2 saptamani . Miraco, iarta-ma, e o invidie constructiva!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput