Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

a_deju , right graiesti ! facut un alt ticker dar cand sa il pun aici nu mergea forumul dc ......asa ca give up definitiv . acu il sterg si pe asta si cand mi-o mai venii cheful fac altul :)
pupici si sa stiti ca am mancat putin piure de legume .

dupa papa o portie de scandal monstru .....acu e ko , doarme !

D

ps , thx ralumat !

Mergi la inceput

a-deju se simte de aici ca e frig la voi :))
la noi e de-a dreptul inghetz . bine ca a plecat chris acasa ca de era aici ..... inghetza fata ! :))

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

luat nenedent-baby. are o periutza degetar inclusa, arata f bine, cca 20ron la helpnet.

luat suzeta chicco pe care e lipit un sticker al importatorului pe care scrie....tetina cauciuc, 2 buc, 3 gauri, flux rapid... aviz chris

facut gym, revin cu poze

vreme nasoala, de ....bb2?

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

a_deju , facut un ticker nou cum e marea ?

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

marea e tulbure.. cred... ca la ce nori is pe-afara, nu prea are cum fi altfel :)
mai incearca cu tickeru', ca n-a iesit :))

eidtez - a iesit la ala de mai sus... la asta de deasupra mesajului meu s-a mai complicat treaba :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna mamicilor.
Am intrat si eu o fuga sa va salut ca nu am mai facut-o de vreo trei saptamani .In tot acest timp am cam fost plecata si inca ceva sotul meu a fost in concediu si nu prea am avut loc la PC.
Vreau sa FELICIT si eu toti puiutii pentru lunisoarele implinite.
Sper sa mai citesc si eu cate ceva din urma sa vad cine a mai inceput diversificarea si cu ce.
Noi la capitolul mancare nu avem cu ce ne lauda ,tot cu chin mancam.Lapte cu cereale nu prea ii place ,marul il mananca bine si sucul de morcov si mar nu vrea sa il bea din biberon deloc ,trebuie sa il dau cu lingurita.

Fug ca s-a trezit Ana ,doarme de trei ore.. ii dau papa si iesim afara ca vad ca s-a mai potolit vantul.

--------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Ralumat noi papam milumil de la inceput ,lu Ana nu i-a placut Nan il vomita in jet,ai grija sa urmaresti cum ii este dupa ce ii dai sa manance.De ieri ma tot gandesc sa ii schimb laptele iar ,sa ii dau bebelac ca poate cine stie mananca mai bine dar oare o fi bine sa le tot schimbam laptele?

------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

intrebare : cum e cicatricea vaccinului de la maternitate ? a supurat ? ce zice dr ??

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetele,
Am bagat si eu rapid un ochi pe aici, asa intre 2 clienti...si ce-mi vazura ochii?!!! Kokorina zice pa pa...pai bine mai fetitza...ne seduci si ne abandonezi?
Serios acum, nu se asteapta nimeni ca postezi in fiecare zi, dar daca cand si cand ne spui ca sunteti bine...e destul de ok!
In alta ordine de idei, Yagmur, ce sa zic...decat bine ai revenit in randul mamicilor muncitoare, asta-i viata, ce sa facem...tre sa muncim ca sa traim...stiu cat de greu este, eu si acum bocesc in fiecare dimineata cand plec de acasa si nu cred ca o sa renunt la lacrimi asa curand...poate cand o fi bebe cavaler!
La multi ani pentru sarbatoritii zilei de astazi si de ieri...girls rulz!!!
Cu viata de dupa moarte...sunt convinsa ca nu se termina chiar totul...in mod sigur terminam sa respiram aer poluat si sa ne enervam in trafic (azi dimineata am facut o ora jumate pana la birou!!!) dar sigur continuam sub o forma energetica ceva. Plus ca eu tare cred in karma si in reincarnare...asa ca ...
Iubitul meu baiat in continuare face nazuri la papa...asa ca azi dimineata am sunat pediatrul. Stiti ce mi-a zis? Ca sunt maniaca si ca daca bebe ia in greutate in medie 100g pe saptamana...poate sa pape si jumate din cat papa acum ca tot e ok! Deci m-am mai linistit si Rares o sa serveasca papa la cerere, e clar ca si-a marit intervalul intre mese si incearca sa se adapteze la noul program.
Gata ca tre sa fug la munci...pup fetele si bebeii!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

In sfarsit ne-am intors si noi acasa dupa aproape 2 saptamani de plimbari...sau mai bine zis 2 sapt de stat cu soacra...Am batut recordul in cei 7 ani de casnicie.... da nu ne-am cel mai mult am folosit expresia"nu-l lua in brate" sau "lasa-l jos din brate"...pe diferite tonuri...
In principiu suntem bine, azi vom merge la dr sa vedem cum mai stam k nu am mai fost de mai bine de o luna.
Inca da mult laptic afara si nu stiu dc mai este normal pt varsta lui...si sunt cam ingrijorata.Eu totusi cred k are reflux desi mai demult doctorita mi-a spus k nu.I-am oprit diversificarea pt k mi s-a parut k asta i-a accentuat regurgitarea(voma) si acum mergem sa vedem ce si cum.Acum cand am citit k cerealele trebuiau aruncate dupa max o luna ma gandesc sa nu fi fost si de la ele, caci eu nu citisem asa ceva ( cutia lor am aruncat-o pt k le-am pus intr-o cutie de lapte)....
Intr-o noapte ne-am speriat k a facut febra 38,7 si dc nu ii ceda in jumatate de ora fugeam in bucuresti la spital( k in Tr magurele nu prea aveam curaj).L-am pazit apoi toata noaptea, dar febra nu a mai revenit si nici el nu parea un copil bolnav...Cred k de la dintisori ni s-a tras, caci tot il manaca gingiile.
In alte 2 zile ne-a uimit cu ce fel de kk a facut...2 carnaciori de bere...da si-a revenit apoi....
In rest plimbari, gratare, vizite, musafiri....

Imi pare rau despre ce s-a intamplat pe aici cat timp am lipsit eu...M-am apucat de citit cu sufletul la gura...si cand am vazut...am simtit din nou un gust amar..(il mai simtisem de cateva ori, da acum parca mai pregnat) Imi pare tare rau de fetele care au decis sa ia pauza..dar ma bucur sa vad k altele au revenit...
Oricum le pup pe toate...si le sfatuiesc sa nu puna la suflet "nimic"...sau "nimicuri"

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput