Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dolores, ce frumusete de baiat ai! Are si cu cine semana, la asa parinti! Sunteti o familie tare frumoasa. E mortal cu ochelarii de soare!
Kokorina, nu trebuie neaparat sa citesti din urma, ca sa ne scrii. Nu-ti lua ramas bun de la noi! Imi dau seama ca esti ocupata pana peste cap cu harbujeii. Eu vad ca un singur bebe imi ocupa toata ziua, asa ca nu stiu cum reusesti tu sa faci fata cu doi. Te-am admirat intotdeauna ca te-ai putut descurca fara ajutor. Cand ai un minut liber, doar intra si spune-ne ca sunteti bine. Noi te asteptam cu drag. Pupici dulci lui Pascal si Sophiutei si multa sanatate.

Tema zilei: viata dupa moarte... eu cred ca da.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

cine a zis ca s=-a termiant greva ? sa vedem la pranz ! fructe nu mai doreste .....de branzica il doare burtokul , iaurt ar papa cu 7 guri dar face ria ....... nust ce sa ii dau la masa asta !
o sa incerc si eu cu banana fiarta .desi eu sunt impotriva ....... vom vedea
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Ana Nicole de Almo
Stephanie si Isabel de Mamaana
Stefania de Ama.lia
Alin de Mormelvio
Ana Maria de Marani
Sofia de Aelita

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danita.. la tine tickeru' zice ca mai ai treij' de sapt pana nasti :)))) vroiam sa vad varsta grevistei, si cand colo...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna fetelor!

abia ne-am intors de la durau, am plecat vineri dimineata, de aceea nu am mai scris, am zarit ca donia m-a strigat, pup u!

azi face pisi 5 luni, o iubesc de nu mai pot si-i doresc la multi ani sanatosi alaturi de mama si de tata!

pun si poze, dar mai pe seara ca e debandada in casa!

a, uitam: ne-am si rostogolit la munte, si de atunci numai asta facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna dimineata mamici si fulguleti ,

pentru mamici si pentru bebei

Noi suntem bine, nu am mai apucat sa scriu zilele astea, de citit am mai citit dar in fuga ca nu m-a lasat fata mea, vrea din ce in ce mai multa atentie si tipam de ne aud toti vecinii daca mami nu vine imediat. Sper sa fie intelegatori ca aici lumea e sensibila la zgomote seara si noaptea.

Am avut si un degetelel de picior bolnavior, Zara a facut panaritiu, dar acum este spre bine. ne tratam cu unguent banal de galbenele, ce bun e la casa omului.

Acum cateva zile a fost asa haioasa la masa de seara, a supt lapte pentru cateva minute, apoi si-a dus piciorul drept la gurita, inca vreo doua gurite de lapte, apoi piciorul stang, alte gurite de lapte, apoi manutele, ca nu cumva sa se supere vreu degetel ca nu a fost supt. noroc ca nu am tinut suzeta pe aproape ca o lua si pe ea.

sa raspund si eu pe scurt la tema zilelor trecute - nu stiu cat de mult m-a schimbat maternitatea, dar parca am mai multa rabdare si abia acum ca mama am inceput sa le inteleg pe celelalte mame si dificultatile prin care trec; iar cand Zara e la altcineva in brate m-am surprins fiind precum o leoaica gata sa sar la atac daca ceva mi se pare nelalocul lui.

Noi ne pregatim pentru diversificare, a inceput numaratoare inversa, au mai ramas doua saptamani pana la 6 luni. Am achizitionat o sticluta 3 in 1(biberon, canita cu cioc si canita simpla) si lingurita de silicon. A mai ramas sa caut castronele si niste cutiute micute de depozitat mancarea, sa avem cand iesim la plimbare.

O zi placuta, plina de soare

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by danita

neatzaaaaaaaaaa!!

ingerasa: pupici pt maya mik

ieri bb a cam facut greva! nu papat , nu dormit ... viatza de caine pt mami !! dar a trecut, azi enjoyyyyyyyyy !!

pupici si de la noi! bine ca s-a terminat greva :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

asa face si Maya cu limbutza:)

quote:
Originally posted by carla2005

Nu am mai intrat de cateva zile! Am fost cu tati acasa si am stat la aer cat am putut de mult! Va anunt ca fi-mea a inceput sa articuleze niste silabe si a reusit sa formeze si cateva cuvinte ...care nu cred ca au vreun sens in capsorul ei insa pe mine m-a inmuiat de tot: primul a fost "be-be" dar zis asa cum zice piciul din reclama de la nestle, apoi "mam-mmam", "ta-tea", "ba-ba" iar "na-nea-na" e la ordinea zilei cand ne cearta! Nu stiu ce i-a venit insa cand o apuca limbarita te spargi de ras ca se stramba in toate felurile si face niste scheme cu limba de zici ca mai are un pic si o innoada doar doar o iesi ceva!
Acum ma duc sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

slideshow Maya

Mergi la inceput

Fetelor, pe 4 iunie trebuie sa ma intorc la serviciu....si eset atat de greu si sa ma gandesc...ca nu o sa mai stu cu pitica toata ziua :(
Este bine ca o sa o las cu mami a mea, dar tot ma doare ca trebuie sa ma intorc atat de repede.

slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxanica, si la noi e la fel.....ieri a reusit sa manance la 3 mese de lapte mareata cantitate de 240 ml . Si ma gandesc ca nu-i place Nan2, ca asa prost mananca de cand l-am trecut la asta. Baga repede 30-40 ml, simte ceva in stomac, dupa se prosteste- maxim 100 ml. Si apoi simte gustul si scuipa biberonul. Foame nu i se face, ca nu plange vreo 4-5 ore, dar si eu zic ca e prea putin. Azi incerc si Milumilul, poate ii place gustul aluia.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput