Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetelor

Danita multi si dulci si de la noi.

ne-am intors si noi in Bucuresti ieri?
Va intrebati pe unde am umblat nu?
ei pai am cam umblat.

deci - duminica am fost la Dunare - la oltenita si la Giurgiu. mancat pe malul dunarii, vreme f frumoasa, Adina la maneca scurta si pantaloni scurti cum v-am obisnuit.
Duminica seara intors acasa. luni dimineata plecat la lacul Vidraru - f f frumos, vreme de nota zece. ne-am plimbat cu vaporasul pe lac acolo cu gecuta groasa pe noi ca de era mai rece. am urcat pe tranfagarasan pana la 1580 m de unde nu se mai putea merge - era blocat cu zapada drumul, fusesera mai multe avalanse. am mancat la cabana Capra si am coborat la valea cu pesti unde am dormit intr-o camera care era deasupra lacului VIDRARU - SUPERB.

Ieri ne-am intors ca eu as mai fi stat. camera e la ionut da cand vine descarc pozele si vi le arat si voua.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna fetelor!
am revenit si noi din mini vacanta,am mai fi stat,dar tati cica trebuie sa mearga la servici
noi am fost la Albota,undeva intre Fagaras si Sibiu.o zona superpa sigur vom mai reveni.privelistea din camera noastra era parca decupata din revista,in fata era pastravaria plus un lac artificial,iar cand ridicai ochii primul rand de munti era de un verde crud,iar urmatorul invaluit in zapada.Teodora a fost incantata ca a putut alerga,"pescui",arunca cu pietre in rau-cred ca daca stateam mai mult ii schimbam cursul-dupa pofta inimi.Seba a fost cumintel,si fericit ca toata lumea il baga in seama,doar era cel mai mic "turist".am trecut si prin Sibiu,in fuga,dar am ramas profund impresionata.arata super,acum ca e renovat.ne-am propus sa revenim dar sa stam vreo 3-4 zile.una peste alta a fost o iesire reusita si sper ca urmatoarea sa fie pe aproape.
nu am avut timp sa citesc dimn urma,dar o sa incerc.
pupici

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ANATEO,CAND MAI VENITI PRIN Sibiu,da-mi un fir sa ne vedem!!! La Albota e ff frumos,noi mergem f des sa mancam acolo,e de vis.Si Sibiul e fff fain,capitala europeana culturala,avem multe evenimente,e plin de turisti straini,e fff fain,nu as da sibiul pt nimic in lume...si am umblat mult peste mari si tari si tot acasa m-am intors!!!
Offf,eu sunt cu c...in sus azi,surpriza surpriza dimineata cand ma trezesc vad ca Alessia nu are un cercel,primul gand care mi-a venit a fost sa nu cumva sa il fii inghitit,dar nu...nu sunt semne cum ca...dar l-am cautat peste tot si ia-l de unde nu-i.Offf,ce nervi am...Asta e ,luam altii si gata.Si mi-a mai venit si CM,pe care il urasc pt ca imi da o stare de depresie si mi se pare ca toATE NUMAI MIE MI SE INTAMPLA...si imi pare super rau ca deja s-au dus zilele libere,iar munca iar stres...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata!!
ufff, bine ca s-au intors petrecaretzele de 1 Mai !! Dar mai asteptam, mai asteptam sa revina toate forumistele!
Danita, repede s-a terminat greva la voi! Mie imi vine sa ma , iar nu vrea David sa pape.
De cand am inceput diversificarea asta parca bea mult mai putin lapte. Stiu ca asa e normal, dar am citit ca daca bebe nu ia in greutate cum trebuie se vor scoate mesele de fructe si legume si se vor suplimenta cele de lapte, pentru ca laptele are aportul caloric cel mai ridicat si de la laptic creste mititelul...Asa ca-mi vine sa renunt la diversificare si sa bem lapte pana la adanci batranetzi. dar nici asa nu se poate...
Laura, super bine pare sa se simta Dani in cada mare, o sa incercam si noi...dar bineinteles, e o problema, eu m-am zgarcit cand am pus termopane si am zis pas la geamul de la baie. Acum mi se pare ca pe acolo intra tot frigul din lume. Asa ca vom scoate geamul actual si o sa-l inlocuim cu termopan, o sa schimbam si faianta care o sa crape in nshpe locuri si abia pe urma vom face baie acolo.
Carla, felicitari pentru primele cuvintzele!
donia, pai dialogul embrionilor poate fi si un raspuns la intrebarea ta, oricum asta cred ca e "morala" dialogului, ca IEXISTA!!
Nu stiu de ce dar am impresia ca si eu m-am trezit cu in sus, vorba dianocicai...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

ce mult imi place "Zece" de la Florin Chilian, merita s-o ascultati...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna dimineata mamici si bebici!

cu parere de rau,trebuie sa-mi iau ramas bun de la voi!de ce o fac?pt ca in primul rand nu numai ca nu am mai postat de mult,de citit la fel,dar nu-mi place sa va citesc pe diagonala.nu-mi place sa intru pe forum,sa va povestesc cat de minunati santem noi,dar fara sa citesc din urma sa vad si eu cat de minunati sant si bebeii vostrii.si in al doilea rand,nu vreau sa dispar pur si simplu ca si cum as pleca de la o casa parasita.m-ati ajutat moral,ati fost alaturi de mine si de sandokani(inca de pe vremea cand erau in burtica),m-ati sfatuit,ati trait emotii impreuna cu mine,si nu as putea sa nu va adresez nici macar un cuvant ca si cum..... "nu am fost".va multumesc la toate pt tot,va iubesc pe toate,fara exceptie,mi-e dor de voi si sant plina de nostalgii.nu spun ca nu am sa mai postez niciodata si plecarea mea este definitiva.insa momentan nu-mi permit luxul de a citi si scrie pe forum.va respect si pe voi si pe bebei,tocmai de aceea m-am gandit ca frumos este sa va spun ca pe o perioada de timp(nu stiu cat de lunga sau de scurta)voi lipsi.sper sa ma intelegeti,si mai sper ca din cand in cand sa va aduceti aminte de mine cu placere.nu vreau sa ma plang,de fapt nici nu o fac,numai ca am sa va relatez cam cum stau lucrurile.nu am timp absolut deloc,sant solicitata pana la epuizare si cateodata ma simt sfarsita.nu am nici un ajutor,ma descurc singura cu sandokanii,mai am norocul ca sotul are si un program flexibil(mai face acasa birou) si atunci mai primesc si eu ajutor.ba cateodata ma suplineste pe deplin trimitandu-ma sa-mi cumpar ceva frumos pt mine,sa ma relaxez cu alte cuvinte.la mine toata activitatea este dubla,dar atunci cand nu ai pe nimeni care macar sa dea un biberon unuia din doi,atunci cand le este foame in acelasi timp....nu e prea usor.insa rezist,sandokanii sant inima si lumina ochilor mei,pt ei fac totul si ma dedic in totalitate.noi santem bine sanatosi,ne sacaie dintii(nu a aparut nici unul,tocmai asta e problema),am inceput si noi incet diversificarea si ne merge bine.sambata avem si noi botezul,in sfarsit.
va pupam pe toti si va dorim multa sanatate!
pasacal,sophia si kokorina

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! prezent la datorie.. nu ca as fi fost prin cine stie ce departari si pana acu'... da' am profitat de zilele libere, si-am lenevit cat s-a putut :) n-am fost pe nicaieri, ca nu cred ca real si carrefour se pun ca itinerarii, asa ca ramane mamaia, unde am prestat de vreo doua ori, scurt si la obiect, ca prea era multa lumea, si ma cam zgaria la retina agitatia aferenta :)
vremea in general de doi lei, arunci un ochi din casa, zici ca sta sa ninga, da' afara de fapt e cald si bine... acu' banuiesc ca e acelasi lucru - cerul niegruuuu, da' niegruuuuuuuuuuuuu... si probabil ca or fi 'fo douaj' de grade.. da'-s pt cine se-ncumeta :))
v-am tot citit in aste 2-3 zile muncitoresti, dar, dupa cum spuneam, m-a ros o leneeee..
acu' sa-ncerc sa recuperez, din amintiri..
cu mamitu'.. intial, chiar credeam ca nu m-a schimbat. am descoperit treptat ca unele in situatii nu eram eu, asa cum ma stiam. si de bine, si de rau. nu le enumar, ca o coada de lene tot imi mai atarna dupa gat :)) ce pot sa spun cu siguranta, e ca nici pe departe nu sunt mai toleranta..
cu meniu' zilnic.. dimineata a bagat un tzatz, acu' termin de scris si m-apuc de stors un mar, pasez cu juma' de banana, si umplu gura de urlator :) mai baga si neshte cereale mai pe seara, daca le doreste, ca in ultimele zile n-a prea avut chef..
viata dupa moarte... ehh... dac-o fi sa fie, cu atat mai bine, daca nu, asta e, oricum am crapat :) deci..viata lunga pan'-atunci, ce sa zic :))

ma duc ca ma cere .....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Off, Kokorina.

Hai fruntea sus. De ce sa pleci? Doar pt ca nu ai timp sa ne citesti/raspunzi?? Sincer nici nu ne asteptam la asa ceva, doar nu esti super-om sa le faci pe toate. Esti o mamica cu norma dubla care tb sa se descuce aproape singura cu doi pui mici si tare solicitanti.
Asa ca daca postezi macar din cand in cand vesti despre voi 3, noi tare ne-am bucura. Eu una o sa te caut si-o sa te astept.

Multi la sandokani.

.. si pe mine personal nu ma bagati in seama si eu sunt tare cu ... in sus. Nu-s ce-o fi, poate-mi revin.
Edit: .. de fapt mai bine va zic.. maine il operam pe Matei de polipi.. si-s tare stresata.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

danita, danita, danita.....
uite AICI poze...David are 70cm si 7210gr...am introdus de azi branzica...manutzele sunt specialitatea lui...in rest sanatosi sa fim

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Helau,

oops, ce s-a micsorat pagina...

kokorina, noi te asteptam sa ne mai dai vesti despre tine..eu inteleg perfect prin ce treci, sandokzanii cresc, au nevoie de atentie din ce in ce mai multa..dar oricum noi suntem aici cand ai nevoie de noi sau ti se face dor..multa sanatate puilor !

asiza, cum nu mere netul? si eu tocmai ma pregateam sa pun trombonul in functiune..cum e Denis acum? papa numai noaptea formula?se mia trezeste..eu raportez deja 3 treziri noaptea..

interesanta discutia embrionilor..Donia, cu siguranta exista viata de dupa moarte..dar intr-o alta forma, imateriala..acolo nu mai avem nevoi, dar nici sentimente...plutim sub o forma de energie prin spatiu si atat..cel putin eu asa o vad !

Dolores..te mult !

Anateo, bine ai revenit! azi nu dar cu siguranta zilele ce vin ne vedem! Da? Seba tot grasun si dulcic?

miro, nu a trecut saptamana?hai acasa...

multzam inca o data pentru voturi..apropos, avem deja 3 filmuletze in concurs! lipsa de ocupatie, s-ar zice !nu stiu cine zicea de Miraco, dati linkul ca eu nu o gasesc sa o votez!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput