Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Danita, iti spuneam in PM ca n-am idee daca oferta Cumpana e doar pt Bucuresti. Eu i-am contactat la nr de tel de pe siteul lor.Si pentru ca intre timp m-ati bagat in ceata cu apa - ba ca aia plata e prea minerala, eu de la robinet nu-i dau nici moarta, ca eu ma umplu de urticarie de la ea (chiar daca e fiarta), asa ca trec la Cumpana, ca asta e un fel de apa filtrata, nu cred ca o scot ei din izvor.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase... am mai iesit din starea de deprimare...
Donia, (pentru ca meriti )
Laura, f. frumos s-a facut Daniel..si o sa fie si el mare inotator...
Bebinuta, Adei de la Luca; e o frumoasaaaaaaaaaaa
Asiza nu are net..... asta ca sa nu urcati in dealu' Clujului si sa faceti strigarea...

Fug ca trebuie sa ajung la o sedintza la 9. Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Donia pe mine ma freaca rau intrebarea asta...mai ales decand am nascut-apropo de tema cum v-a schimbat maternitatea- as vrea sa cred ca exista fiindca altfel nu as putea accepta viata asta ..insa "nimeni nu s-a intors de acolo"! Hai ca nu vreau sa va indispun cu starea mea ! Eu cred ca trebuie sa fie ceva! Poate facem un subiect de discutie pe undeva!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

neata
La multi ani sarbatoritilor de azi
Fetelor nu mai reusesc sa scriu nimic ca se blocheaza calculatorul pe forum.Ori de la forum ori de la calculatorul meu.La voi merge bine?
Mai revin eu dupa ce rezolv problema ca daca stau mult iar se blocheaza.
Va pup pe toate.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

Hai sa va intreb si eu ceva, credeti ca exista viata dupa moarte?

mi se pare irelevant. daca esti multumit si impacat cu tine ... mi s ar parea stupid sa traiesti altfel daca e sau nu e ceva dupa...

ma omoara al doilea dintisor....imi maraie baiatu' toata ziua...azi ma duc sa caut dentinox si am rez si cu pasta si cu periuta. macar pt cateva luni. lui d ii place la nebunie sa l masezi pe dinti. plus ca nu l am lasat sa bea ceai deci nu e nevoie de albire

editez pt mentiunea cu sunt cu in sus, deci nu va luati de ton...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Offf, ce ma enerveaza vremea asta! Eu vroiam sa merg la magazinul Primii Pasi sa-mi inoiesc flacaul cu un carut sport. Cu nesimtire l-am probat ieri intr-un Help Net, l-am sucit, l-am strans, desfacut, etc si apoi am plecat (ca acolo e mai scum cu vreo 40 RON). In principiu m-am declarat multumita, mai ales ca in magazin costa 100 RON. Dar uite ca nu ma lasa vremea asta.
Ce specie ciudata mai sunt si eu...parca imi trebuie carutul la noapte, asa de nerabdatoare sunt sa scap si de cheltuiala asta.

luna a cincea

Mergi la inceput

Dianocica, pai ce faceti, incepeti diversificarea cu pasta de dinti?
Si revenind la tonul serios - Dentinoxul asta e special pentru sugari? Ca prietenele mele nu le pun nici un fel de pasta, doar freaca asa, cu periuta aia degetar ca sa-i invete cu ea. Cica decat sa inghita pasta.....Bine, acum nu-ti inchipui ca David al meu nu va sti sa scuipe pasta la cele 8 luni cand sper eu ca ii vor iesi dintii (da, Doamne, sa fie asa de tarziu, sa mai dorm si eu cateva luni toata noaptea!)

luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

neatzaaaaaaaaaa!!

a venit dulceatzaaaaaaaa!!!

donia: am fost in plimbare de 1 mai:vazut fagarasul plin de zapada... frumo tare ! auzi darling..... dar ce sunt cu intrebarile astea incuietoare?? traieste clipa !!!
Ralumat, thx de info , poti sa dai pe pm un nr de tel?
laura:placut poze din baie , faine doar ca,,,,,, ne concurezi;)
yagmur: daca incepi tu serv .,... ajunge mai rpd autostrada la noi??
miro: buuueiiiiiiii e adevarat ca suntem la distanta de voi ... dar chiar asa ?? fetele astea!!
ingerasa: pupici pt maya mik
ramsan: pupi si explika tu cu vinetele. eu pun uneori si rosii pe gratar,,, yammm

pupici pt grasunelul de adinel de raluca
roxanel: pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bambo: viata grea ai si tu cu toni a ta;)
dolores:dor de davidel si povesti de el........mmm?
anaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
dianocica: pupiiiiiiiiiiiiiiciiiiiii

ieri bb a cam facut greva! nu papat , nu dormit ... viatza de caine pt mami !! dar a trecut, azi enjoyyyyyyyyy !!

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura mai ce s a relaxat gagiul in apa...pai daca rodea el la piciorus...clar i a placut...si ce cada...iam iam..a noastra e vopsita, si cu vopseaua sarita ...da' freaca tati bine la ea...
ralumat cauta pe google, o sa gasesti numai discutii pe alte forumuri. mie mi a recomandat o piersicutza. si mi s a parut ok. unde e magazinul ala primii pasi?

mai ce zi infecta...si vremea asta e groaznica...azi tre sa mergem la gym si am dat peste cap mesele, in loc sa manance la 12, dupa, va trebui sa bage la 11, adica fix inainte...parca vad ca mancam in timpul...mama si ce chef de viata... si e un frig in casa....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

ralumat cauta pe google, o sa gasesti numai discutii pe alte forumuri. mie mi a recomandat o piersicutza. si mi s a parut ok. unde e magazinul ala primii pasi?

Pe Pantelimon, vis-a-vis de biserica Capra. Se cheama Baby Landia si e reprezentanta firmei care detine brandul Primii Pasi. Mai au pe acolo si Angel si hainute V-Baby, tot ale aceleiasi firme.Ieftinute, dar unele chiar dragute.

luna a cincea

Mergi la inceput