Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirona spune:
Carla - absolut superb - te pune pe ganduri acest dialog.
Felicitari pentru cuvintele de inceput.
Ramona la tema zilei spun si eu un YUPIIIIII!!!
de vineri ma tot gandesc sa vin sa ma laud si eu ca mi-a venit menstra ... dar am si o frana - multe dintre voi nu stiti prin ce am trecut eu si nu prea ati ramane impresionate de acest lucru - insa pentru mine (care nu am CM) e mare lucru ca a venit. Voiam sa merg mai degraba la subiectul de la care am aterizat la odisee - la endometru sa ma laud - insa nu mai sunt pe acolo fetele cele vechi - deci tot la voi raman.
Acum cand citesc ca unele dintre voi nu aveti cm - incep sa-mi fac sperante ca s-ar regla si la mine ceva - ca as putea si eu sa spun ca sunt femeie ... dar cine stie?
Ma bucur ca a venit luna asta si ma rog in continuare sa vina si luna viitoare (ci nu peste X luni cum sunt eu obisnuita).
P.S. am ramas datoare la Donia - voiam sa scriu DRAGALAS - si a iesit dragasel. Oricum ar fi - se potriveste pt ginerica al meu - dar daca am gresit voiam neaparat sa corectez asta. si pe dragaseii tai.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Laura13 spune:
uitati aici poze de la baia din seara asta! a fost mai nasol la inceput, nu stia unde se afla si a dat sa planga, dar s-a linistit repede, apoi i-a placut tare tare! am stabilit... o data pe sapt facem baie in cada mare!
carla... fara cuvinte!
fug si eu la nani, somnic usor si poate maine bem o visinata?!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
Carla, super! Pai, bine, bre, ma facusi sa plang acu' inainte de culcare?! Tare mi-a placut si, intr-adevar, te pune pe ganduri dialogul asta.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor....eu sufar cumplit dupa gratarelul de astazi...si daca era numai un gratar....dar a fost si un mic si peste si cartofi si stomacul meu explodeaza....si mai vreau sa slabesc...acum ar fi trebuit sa fiu la alergat...ei dar daca nu are cine sa ma alerge...!
Carla...super emotionant...si eu am simtit acum o luna la fel ca si tine....a zis o data ma-ma....iar acum zice foarte des numai ma...!
Bebinuta...am vazut pozicile voastre....pai Ada e domnisoara mare cu palariuta....grasunica frumusica...
Laura....cred ca m-ati molipsit si pe mine....o sa incerc si eu ca deja in cadita nu mai facem fata....stropeste de ne uda leoarca...!
Yagmur...maine la servici????????of...of...greu trebuie sa iti fie......si curaj!
Ma duc si eu la nani.....!Noapte Buna
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
bebinuta spune:
Laura e super Dani cu degetelul de la piciorus in gura la baita. Chiar ca ne molipsim si noi cu baita in cada. Voi incerca si eu.
Fete dragi ce bine e sa-ti laude cineva copilul, chiar te simti bine. Multumim si mai vrem.
Sa vedeti ce mandre vom fi cand vor mai creste... abia astept.
Yagmur te admir pentru decizia de a merge la munca. Stiu ca atat pentru tine cat si pt celelalte fete care deja au inceput munca e foarte greu sa-si lase puiul acasa, cu altcineva , dar tot pentru el te intorci la lucru. Sa fie intr-un ceas bun!
Alexandra, Ada nu suporta soarele in ochisori(ca toti copiii de altfel si trebuie sa-i pun palariuta. Mai are 2 buc, cand fac poze mai prezentam . Trebuie sa incepem sa purtam si rochitele ca ne raman mici.
Am fost la restaurant cu Ada, am stat pe terasa si pot sa spun ca sunt mulumita de prestatia ei. La sfarsit a fost mai maraita, dar la inceput a "vorbit" si chiuit intruna. O dulceata.
Votat fulguleti dansatori.
Noapte buna si somnic usor fulguletilor!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Ktrinel spune:
ramsan, si eu am avut pana acum 4 CM, la 5 sapt, la 3 sapt , iar la 5 sapt...sa vedem cum se va stabiliza...al meu era regulat.
laurajr, bine ai venit la fulguleti! meniul de azi: mar si para, piure de dovleac (peanut butter) si , evident lapte.
laurajr spune:
Buna Ktrinel,
ma bucur ca ai observat sosirea mea!
cred ca i-ai dat buttersquash, nu? Peanut butter e cam ca Nutella!
La borcanel sau facut de tine?
Donia spune:
Am reusit sa votez si eu fulguletii din concurs. Ati vazut ca e si fetita lui miraco?
marani, tu de ce nu mai scrii nimic? Sper ca sunteti bine si voi si pisica.
Dar motanul si a_deju, boierul si Ruxandra, Zara si Bogdana, sandokanii si Kokorina, Daniel si Dbunny, shefa si Chinico, Auras cu Kiki (La multi ani!) si Bubu, luly cu Isa si Di, Tudor si danita, anateo cu Seba si Teo, Darius si madaluta, Denis si asiza (ma doare mana, lista continua si se stiu ele absentele care citesc dar se tin abscunse...?
Ce facem, le chemam cu bomboane sau pocnim din bici direct?
Ramsan, ajutoooor! Am cumparat vinete, cum le fac? Cu coaja, fara, cu sare, fara? Cam cat timp?
Hi, hi, Rares sta picior peste picior in filmuletul din concurs?
Bebinuta, ti-am admirat frumusica, ma innebuniti domnule cu rochitele si palariutele... parada modei, nu alta! Si tu esti tipa aia subtire care o tine in brate? Wow!
dianocica "la periute trebuie sa aleg intre nuk, bebe confort si primii pasi. recomandari??" - eu m-as arunca la cea mai ieftina, oricum pentru inceput e mai degraba important sa-l obisnuiesti cu un corp strain care-l scarpina pe la dinti, ca doar nu urmaresti performante deosebite inca, nu? (sau e cazul sa vorbim si de albirea dintilor ? Pai sa renunte dom'le la cafea si vin rosu si sa vezi diferenta )
adinazot, esti o inspiratie...! Uite cine tace si face, fara amenintari, fara hei rup, tu ai trecut direct la gimnastica. Gata, maine ma duc si eu.
Laura13, super baia! Trebuie neaparat sa incepem si noi.
V-am spus ca la piscina unde o duc pe Roxana la lectii de inot e un grup de parinti cu bebelusi si copii mititei de tot, cred eu ca se incepe de la vreo 6-8 luni si probabil pana pe la 2 ani... Durata lectiei e de 30 minute, fiecare bebe e cu parintele, normal, si ii baga cu capul in apa, ii arunca in aer, canta, danseaza, ii uda cu stropitoarea... le place micutilor, desi invariabil cate unul plange, si nu acelasi
carla, felicitari pentru silabe, cred ca te-ai topit!
Mirona, oricum suna foarte dragut - dragasel! Il facem cuvant special si onorific la fulguleti - ceva gen parola la schimbarea scutecului
Gata, ca maine merg la picnic cu copiii daca nu ploua, avem intalnire in parc cu o fetita si mamica ei.
Predau scutec si cine il preia, vedeti ca avem de acum si parola
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ralumat spune:
Pai bine mai Katrinel, meniul bebeilor sau al nostru? Ca eu te suspectez ca azi mananci peanut butter!
Meniul nostru de azi: piure de mar cu para si niste suc de morcov prin el, primele 2 lingurite de piure de piersica si lapte. De care lapte, asta e intrebarea. Ca nu cred ca ii place Nan2. Am avut ieri surpriza sa manance la o masa 30 ml! Azi, 120 si gata! Scuipa tetina. Cred ca incerc Milumil2 azi.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Donia spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Discutie intre doi embrioni
> - Si tu crezi in viata de dupa nastere?
> - Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva.
> Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce
> urmeaza.
> - Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
> putea sa arate?
> - Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
> Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
> - Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar
> ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical. Insa ia sa
> iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja
> acum e prea scurt cordonul ombilical.
> - Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
> altfel decat ne-am obisnuit aici.
> - Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
> termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
> permanenta inghesuiala, in intuneric.
> - Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o vom
> gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
> - Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
> - Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea,
> nu am fi deloc.
> - Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa
> ca e evident ca nu exista.
> - Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum
> mangaie lumea din jurul nostru.
> Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!
Dragut!
Hai sa va intreb si eu ceva, credeti ca exista viata dupa moarte?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)