Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by eli1977

buna, fete,

sunt o mamica de ian febr2007
ma scuzati ca va deranjez cu o mica intrebare, cred ca voi ati trecut de faza asta si poate imi puteti spune..

dr mi-a zis azi sa-i dau lui bb piure de fructe(am incercat pana acum si ii merge sucul de mar, portocala si morcov), nu stiu care cum sa le combin si sa-i pun si mar ras cu biscuit si mar copt cu biscuit.BUUUN, dar intrebarea mea, fac biscuiti in casa?aveti voi vreo reteta cumva?stiu ca nu cu faina de grau, ca e alergenica, nu?de care biscuiti folositi voi, pleeeease!si cum sa combin fructele, la piure de pulpa?dar banana?am voie?
va multumesc mult de pe acum, daca imi puteti raspunde..
va pupam

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

eli1977 esti sigura ca vrei sa ii dai biscuiti la cele 3 lunisoare ale lui? sau banane? Sau portocale? Faina de grau contine gluten care este puternic alergen, la fel si banana chiar daca e foarte gustoasa este alergena si se recomanda abia dupa 6 luni.. despre portocala stiu ca este acida si nu prea este acceptata asha usor de bebelushi pentru ca este acra. Sincer eu nu cred ca vrei sa umbli pe la doctori sa tratezi alergii, nu? De ce nu pui cereale fara gluten recomandate de la 4 luni in piureul de fructe daca vrei sa il faci mai consistent? Incearca sa vezi daca accepta...Succes!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

mai voiam sa va zic ca eu amestec piureul de legume cu lapte si cereale, sa fie mai consistent sa creasca baiatul lu' mama, ca tot am eu un fix cu greutatea. dar acum citind ce scrieti voi , ma intreb: oare gresesc? asa ii schimb gustul piureului si David nu va prefera legumele simple? oare, oare?
Si inca ceva: david dupa masa de legume nu mai bea lapte decat aprox dupa o ora.

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Cand masa de legume sau fructe este completa,nu trebuie sa ii mai dai lapte...decat la masa care urmeaza, daca aceasta consta in lapte.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Laura13

ingeras sarut mana!
deci eu i-am dat pana acum suc de mar (50 ml pe zi)si suc de morcov 10 ml/zi. intrebarea mea e asa: rad un mar, ii dau o lingurita si din restul fac suc? sau continui cu 50ml de suc, la care adaug mar ras... o ling, apoi 2, apoi 3 si tot asa, fara sa modific cantitatea de suc?? ca eu am priceput de la tine ca ii rad un mar, il dau ras si doar din ce ramane ii fac suc. dar daca nu mai ramane suficient pt 50 ml de suc? reduc cantitatea de suc?
Laura lui Daniel - 14.11.2006

Laurici, mar ii dai cate 2 lingurite, 4 pana ajungi la un mar intreg ras. Nu-i mai dai si suc de mar, cand ajungi la un mar intreg, ci ii dai suc de morcov, max 30 ml / zi. Daca nu ii place sucul de morcov gol, atunci il amesteci cu un pic de suc de portocale sau mar. Da, ai inteles bine, reduci cantitatea de suc de mar pe msura ce cresti cant de mar ras, pana nu-i mai dai deloc suc de mar, si inlocuiesti cu suc morcov.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna mamici,

ce ati zice daca in fiecare zi am scrie ce dam de mancare bebeilor, sa mai dam astfel sugestii la alte mamci( ca mine de ex?)?

Donia, cand o punem de un gratar? Au inflorit lalelele la voi, ca vrem sa mergem la Niagara falls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia leaganul sta pe canapea de cand l-am cumparat, pe mijloc, n-am avut niciodata probleme, dar de acum voi fi si mai atenta! mai aluneca din perna, dar in general sta asa vreo 15-20 min. depinde cum are chef... de' acum e deja dupa chef!
ramsan scaunul l-am primit cadou. nu stiu cati bani face! rusii n-au venit deloc!
ingeras multumesc!
dianocica
tineti-mi pumnii ca ma duc sa ii fac baie in cada mare!
pun poze!
a! sunt suparata pe dandusa ca n-a dat si ea o visinata!
v-am pupacit pe toate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by eli1977

Multumesc mult de tot pt raspunsuri, fetelor, sunteti tare dragute

bb Andrei are la 3 luni si o sapt 8 kg si 64 cm, dr a zis sa-l diversific mai repede pt ca e hipertrofic si poate mai tarziu sa aiba tendinte de ingrasare...ma rog, nu prea cred..
acum 3 sapt am inceput cu suc de mar, ff incet, gradat, pana am ajuns pe la 60ml,dupa care el bea lapte(Nan), pana la 200ml, portia lui la o masa..pe urma am incercat morcov, la fel, pe urma, de vreo 5 zile, i-am dat suc de portocala, ii merge f bine, dar i-am dat f putin, e adevarat, am mers gradat..
acum azi cand l-a vazut mi-a zis sa-i dau piure de mar, mar copt si din compot, de morcov, si cu biscuiti, sa-i fac in casa...n-am mai apucat sa-l mai intreb de unde ii iau sau din ce ii fac, de asta va intrebam
iar de cereale a zis ca mai putin la noi, sa nu-i creasca masa adipoasa..si totusi cred ca ii scot portocala si ii dau pulpa de mar, piersici , pere cand vor aparea si cu cereale, orez simplu ..si borcanase cu piureuri de fructe, pana la 4 luni, cand voi incepe cu supe de legume..

multumesc mult, oricum

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

pai de ce nu spui domn'le asa de la inceput? pai te luam cu si tu esti jumate nevinovata? daca scoti portocala aia nesuferita....te ai scos eu una sunt inca la teorie deci in detaliu nu stiu f multe (doar ce sa nu) dar sigur te lamuresc fetele

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nu am mai intrat de cateva zile! Am fost cu tati acasa si am stat la aer cat am putut de mult! Va anunt ca fi-mea a inceput sa articuleze niste silabe si a reusit sa formeze si cateva cuvinte ...care nu cred ca au vreun sens in capsorul ei insa pe mine m-a inmuiat de tot: primul a fost "be-be" dar zis asa cum zice piciul din reclama de la nestle, apoi "mam-mmam", "ta-tea", "ba-ba" iar "na-nea-na" e la ordinea zilei cand ne cearta! Nu stiu ce i-a venit insa cand o apuca limbarita te spargi de ras ca se stramba in toate felurile si face niste scheme cu limba de zici ca mai are un pic si o innoada doar doar o iesi ceva!
Acum ma duc sa citesc din urma!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Buna mamici,

ce ati zice daca in fiecare zi am scrie ce dam de mancare bebeilor, sa mai dam astfel sugestii la alte mamci( ca mine de ex?)?

Donia, cand o punem de un gratar? Au inflorit lalelele la voi, ca vrem sa mergem la Niagara falls?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Hei, bine ai venit pe la fulguleti!
Spuneti cand veniti sa incingem gratarul! Duminica am fost prin Niagara Falls, e plin de narcise, dar nici picior de lalea. Poate week-endul viitor, dar poate si mai sigur urmatorul... Hai sa vorbim la telefon sa stabilim, veniti pe la noi, facem un gratar, dam o fuga la Niagra, venim acasa si mai facem un gratar...

Cu meniul zilnic... pe noi ne stii , suntem tot cu alaptatul.
David ce papa?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Si acum ceva dragutz, pe cine intereseaza!

Discutie intre doi embrioni
> -autor necunoscut-
>
> - Si tu crezi in viata de dupa nastere?
> - Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva.
> Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce
> urmeaza.
> - Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
> putea sa arate?
> - Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
> Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
> - Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar
> ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical. Insa ia sa
> iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja
> acum e prea scurt cordonul ombilical.
> - Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
> altfel decat ne-am obisnuit aici.
> - Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
> termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
> permanenta inghesuiala, in intuneric.
> - Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o vom
> gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
> - Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
> - Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea,
> nu am fi deloc.
> - Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa
> ca e evident ca nu exista.
> - Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum
> mangaie lumea din jurul nostru.
> Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carlaaaaa am plans.... mama ce frumos....si eu nu prea ma emotionez in halul asta...dar chiar m a dat pe spate

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput