***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 27

addya spune:
la intalnire venim imbracate demodat, cu copii demodati, soti idem si daca aducem si bunici ne aduce claujuro seturile plasticoase sa fie la uniforma.....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

aissa spune:
Mersi fetelor, merge cu 00 dar nu raspund, probabil au inchis dupa 1 mai. O sa sun mai in sezon.
Poze

andre_ea spune:
Da' de unde ati scos-o pe asta cu demodatul? Ca nu mi se par deloc demodate lucrurile de acolo. Sau n-am mai iesit eu de mult din casa?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

addya spune:
hehehe, e o glumitza legata de o discutie de acum cateva capitole...ne-a facut cineva demodate!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

nushulica spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Da' de unde ati scos-o pe asta cu demodatul? Ca nu mi se par deloc demodate lucrurile de acolo. Sau n-am mai iesit eu de mult din casa?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
cauta in urma sa vezi discutia cu "critica" din dobreta

INGRID

Jasmine spune:
mai bine nu mai cauta ca e pierdere de vreme.Abera cineva pe aici ca pe LR sunt numai lucruri demodate si ca mai bine ne-am face cumparaturile la Drobeta Turnu Severin unde sunt numai haine de calitate si "in tendinte".Mie cel mai mult mi-a placut expresia aia stupida : "in tendinte".
Mai fetelor,ziceti careva ceva de golirea cosului,dati si voi niste mail-uri,ceva...please,ca ma lasa nervii.

felicia74 spune:
mai, fetelor, mi se pare mie sau nu prea mai apar coduri? Eu tot caut unul cu reducere+transport gratuit si nu merge nimic
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

aissa spune:
Jasmine daca pateam asa ceva cu golit cosul fii sigura ca scriam. Dar la capitolul asta nu am avut pana acum probleme. Si sambata-duminica am testat toate codurile din lista noastra plus muulte de pe ma-reduc si nu mi-a golit niciodata cosul, pe toate cele 3 conturi. Nu stiu ce sa zic, zau.
Poze

felicia74 spune:
Jasmine si eu am incercat mai multe coduri si nu am patit-o decat o data. Mai astept...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)