***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 26

claujro spune:
viairo, multumesc mult! Card mi-am facut, bani sa am acum sa-l pot alimenta...
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

claujro spune:
quote:
Originally posted by mag75
Felicia...am mai scris aici, dar mai demult si nu cred ca am 10 mesaje la activ. dar acum sigur adun ceva.
A! Si stiam de colanti....as incerca si eu. Va zic ce si cum.
Am incercat sa comand si SHOC!. Imi apare un mesaj ciudat. Ca n-am bagat numarul SMS corect, trebuie 10 cifre si sa inceapa cu '06'. Ce naiba o fi?
Numarul SMS????

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

mag75 spune:
Claujro...am bagat datele cardului, si dupa imediat. Stai ca am vazut: etapa 5. Vaaai ce ma enervez!
Oi fi apasat eu pe ceva gresit...oare pot sa-mi modific ceva la 'profile' ca sa zic asa?

madau spune:
Iaca acum m-am aducat si eu de pe drumuri...am fost sa va vad cu o tuta de la Sanepid si-s plina de draci, am mai stat si juma' de ora la autobuz, si chiar imi propusesem ca in dupa amiaza asta sa mai scobesc si eu ptr inca o comanda
Onetzica ti-am spus eu ca te ajuta fetele, la cat mai multe comenzi si sa vina toate
Mag75- omul din umbra - ma bucur ca te-ai aratat, bine ai venit in
si sa-ti fie sederea plina de comenzi sosite la timp!
Mi-a venit coletul din 21, acum fug la posta sa-l iau si sa dau de stire diseara!!!!. Mentiune: e venit ca scrisoare..deci par avion
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Jasmine spune:
A mai scris cineva pe site sau direct la Sabine despre golirea cosului?Eu am scris dar nu mi-au raspuns nimic.
La mine e chiar nasol.In momentul cand bag un cod,gata,imi goleste cosul instantaneu.Pur si simplu nu mai pot sa folosesc nici un cod,ce sa mai vorbim de incercat pe indelete diverse coduri.
Sunt tare curioasa daca ati mai scris careva despre problema asta si daca ati primit vreun raspuns.

madau spune:
Stiam eu ca am uitat sa zic ceva..ref la INTALNIRE...o putem face si in cursul saptamanii, nu e musai sa fie in we, dar daca ramane pe 12 hai sa stabilim unde mergem, eu as prefera la un loc de joaca sa se poata catzara si piticania si sa pot bea si eu o cafea..undeva inainte de 2 e ok? Ca dupa aia avem ora de nani. Veniti si cu taticii din dotare?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

andre_ea spune:
Mey si va imbracati numai in Redoutisme ?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

nushulica spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Mey si va imbracati numai in Redoutisme?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
da,suntem demodate

INGRID

aissa spune:
Help! vreau sa sun la hotel sa imi confirme rezervarea (am eu un pitic pe creier care nu tace) si numarul e cu +359. Cum il formez pe + ca am doar # si * pe tastatura. Cu 0359 nu merge.
Poze