***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mag75, vezi ca prima nu e fusta...sunt ciorapi la 4 euro si ceva !!!!! Imi cer scuze daca deja stiai...nu stiu de ce am crezut altfel...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

mag75, boite... e port fard negru.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Dupa ce v-am zapacit cu problema mea referitoare la inscrierea pe LR acum am alta nelamurire. Cum se fac reducerile? despre ce coduri vorbiti mey gagici????????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Onetzica

Dupa ce v-am zapacit cu problema mea referitoare la inscrierea pe LR acum am alta nelamurire. Cum se fac reducerile? despre ce coduri vorbiti mey gagici????????

Ai coduri pe prima pagina si ai coduri pe ma-reduc.com. Depind de ce ai tu in cos, unele merg pe unele produse, altele pe alte produse...Asta numai tu stii..

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

De doua zile umblu pe la banca(vreo 3 sucursale) sa imi deblocheze banii aia blocati si nu vor nicicum.Peste tot imi spuneau ca nu se poate si ca trebuie sa astept .Pana azi la pranz cand mi s-a aprins un beculet si am scris pe situl lor.Dupa nici jumatate de ora m-au sunat de la BRD si m-au asigurat ca in cateva ore voi avea banii deblocati
Asa ca diseara bag si eu o comanda ca nu mai am rabdare sa astept pana ajunge cea din 24 sa vad daca am nimerit masurile.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Mi se pare fain un cont in euro si mastercard in euro la raiffeisen + internet banking (1 euro pe luna costa serviciul). Ai banii in cont, cand stii cati bani ai nevoie pentru comanda faci transferul online din cont in contul de card si faci comanda. Avantajul e ca poti face tranzactii la orice ora si poti vedea toate tranzactiile efectuate.

edit: cand am bani blocati la raiffeisen, sun la raiffeisen direct, fac o sesizare, si-mi deblocheaza banii in max. 48 ore.

Mergi la inceput

Da, asta vreau si eu sa cer dupa ce imi dau cardul...Ups...puteam sa cer internet banking acum, la deschidere...?

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag75 spune:

Felicia...am mai scris aici, dar mai demult si nu cred ca am 10 mesaje la activ. dar acum sigur adun ceva.

A! Si stiam de colanti....as incerca si eu. Va zic ce si cum.

Am incercat sa comand si SHOC!. Imi apare un mesaj ciudat. Ca n-am bagat numarul SMS corect, trebuie 10 cifre si sa inceapa cu '06'. Ce naiba o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

29378 - transport gratuit. Cod personalizat, primt prin mail. vedeti si voi daca merge...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Puteai sa ceri si acum dar ceri cand mergi dupa card, trebuie doar sa semnezi un contract de activare a serviciului. Din cate stiu eu activarea se face in maxim 24 ore.

quote:
Originally posted by claujro

Da, asta vreau si eu sa cer dupa ce imi dau cardul...Ups...puteam sa cer internet banking acum, la deschidere...?

Mergi la inceput