***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Azi iar am dat o comanda. Oooops

Contine numai haine pt copii, in special bluzite si palariute de vara. Insa dupa ce ma incercat cateva coduri mi-a golit cosul, asa ca am dat "back" la pagina unde inca apareau articolele in cos, desi cosul era de fapt gol, am copiat codurile si marimile si am comandat cu "reference catalogue" asa ca in mai putin de 1 min mi-am refacit cosul de 11 articole. Bine de stiut pe viitor si pt altii care fac greseala asta.

Asa ca astept comenzi din 25.04, 27.04 si 3 mai. Sper sa vina curand.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cin

Tocmai am dat comanda de adidasi nike pt sot, de 50 eur. am bagat codul ala dragut de-ti scade 15 eur si-ti da si genti verzi moca si asa ca am platit 32.76 eur, dupa toate calculele lor.
acum sper:
1. sa primesc coletul
2. sa i se potriveasca masura
3. sa-i placa (ca nu-mi mai amintesc cand i-a probat ce impresie i-au lasat...)
dar asta e...comanda-i data

Nu ne zici si noua ce adidasi ai ales si ce cod a mers la ei?

M-am uitat la hainute de copii pe RECLAMA ILEGALA punct ro si m-au impresionat preturile.Ca LR nu cred ca mai gasim.Cel putin nu pe site-urile romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Reclama ilegala????? dar ce link ai pus???

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine, adidasii sunt cei cu care v-am tot stresat de o luna incoace , adica astia: http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116170&documentid=210407&categoryid=22911905&single=&hasNext=1&hasPrev=1
am bagat codul "52965, valabil pt taillissime p/e 2007, reduce 15 din 30 plus fdp 0 si sac vert amande cadou. probat, merge" mersi cui l-a postat initial
link-ul ala...scrie-l putin altfel, ca apare ca reclama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Reclama ilegala????? dar ce link ai pus???

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti

pusesem un link spre RECLAMA ILEGALA si cica e "reclama ilegala".Ce pompos suna "ilegala"!Cum naiba sa-l scriu,ca am incercat in 3-4 feluri!

Eu raman la parerea ca pe DC se exagereaza la greu cu chestia astia cu fobia fata de alte site-uri.

Mergi la inceput

Se pare ca nu pot sa-l scriu nicicum.De data asta scrisesem numai cuvantul,fara www,fara punct,fara ro.

Renunt ca nu era ceva important.Da' ridicola atitudine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bolduieste cuvintele, intr-un text oarecare si le compunem noi...

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ola gagici!
iete ca am shi eu un pachetzel pe drum si ma simt alt om!!
claujuro, cu intalneala vedem sapt. viitoare, e prea devreme pentru oricare din noi cele cu copii mici sa faca planuri, reluam problema cu 4-5 zile inainte, eu asa zic ca e cel mai bine!!

andre_ea, fa-ti un card de debit la ce banca iti convine tie, care ti-e mai aproape, te costa max. 20 lei, cand vrei sa comanzi te duci frumusel la banca cu banutzii si-i bagi pe card!
danet, si eu am avut 2 comenzi date in aceeasi zi si venite la o sapt. diferenta!

hehehe cu reclama ilegala...daca intrii la mica publicitate e full de linkuri la siteuri care vand chestii pt copii, aia nu se pun concurentza la siteul lor???

gata, ma duc sa fac un pic de ordine in sufragerie unde a cazut bomba cu tzoale si jucarii si vin sa va mai stresez

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

jasmine, trimite linkul pe adresa noastra de mail. Aia comuna.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by mag75

Si eu folosesc card de la Raiffeisen! N-am avut probleme niciodata.

Hai ca acum o va zapacesc cu mesajele mele. Vreau sa comand acum....

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9425144&SizeCode=00034&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 pentru mine
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5878110&SizeCode=00162&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 pentru baiatul mare

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6088112&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 am descoperit-o de la voi

Intrebare: a primit cineva cadoul Boite maquillage noir? Cum este? Codul este PECHE

Aissa....

ai mai scris la noi?
Deoarece esti moderata (pana faci 10 mesaje) iti apar postarile cu intarziere. Eu nu am comandat ce vrei tu, poate te ajuta alte fete.
Boite maquillage noir - nu e trusa neagrade machiaj? Din pacate nu stiu cum e ca nu am luat-o... inca

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput