***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine ,sterge periodic cookiesurile(amprentele)!Imediat dupe ce le stergi ,tot iti goleste cosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am aviz, coletul din 20
sunt 2 tricouri barbatesti, maine pun link...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Addya,vad ca in ultima vreme,cand postarile noastre sunt una langa alta,avem aceleasi numar de mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cam putine colete pe drum...va pregatiti pentru reduceri?!

Trebuia cineva sa primeasca rochitza aia rosie cu elastic la sani (nu mai stiu cine, viairo parca )... Cum e ? Ai primit-o?

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si io, m-am adunat de pe drumuri, am cumparat toata Cora..zici ca facem nunta sambata nu petrecere

I-am cumparat Mirunei o omida care canta, zice alfabetul, si alte 1000 de chestii, acum o trage dupa ea prin casa si canta imperuna, vai de capul si de zilele mele

Aissa piticul tau ala cu rezervarile a fost si pe la mine, io am dat mail la hotel zilele trecute si mi-au raspuns ca e ok. De ce nu incerci asa?

Ma duc sa iau maimutza s-o bag la baie, revin dupa ce o culc, daca nu e prea tarziu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by claujro

Cam putine colete pe drum...va pregatiti pentru reduceri?!

Trebuia cineva sa primeasca rochitza aia rosie cu elastic la sani (nu mai stiu cine, viairo parca )... Cum e ? Ai primit-o?

e pe drum, pe la sfarsitul saptaminii viitoare sper sa ajunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Jasmine ,sterge periodic cookiesurile(amprentele)!Imediat dupe ce le stergi ,tot iti goleste cosul?

N-am mai sters cookies in ultima vreme.Astea apar mereu,chiar si dupa ce le stergi?Cam cat de des ar trebui sa le sterg?

Si inca ceva : sterg doar cookies de la Redoute sau "delete all cookies"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am reusit de-am dat si io intr-un final comanda, dar pijamaua pe care o vroiam s-a facut 15 euroi...nu stiu ce naiba fac astia, schimba reducerile periodic de la unele produse la altele...? care e codul de 15 reducere, ca poate o iau moca...?
Mada mi-a dat unul, dar nu mai e valabil...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am sters acum cookies pt LR,am pus 2 produse in cos,am bagat un cod care nu mi-a facut nici o reducere,am bagat al doilea cod siii..."VOTRE PANIER EST VIDE"!!!

Pe urma am sters toate cookies si a fost acelasi lucru.Am ajuns sa vad tot timpul in fata ochilor scrisul ala portocaliu "VOTRE PANIER EST VIDE"!!!

Please,stie cineva ce as putea sa mai fac ca sa nu-mi mai goleasca imediat cosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am tot scormonit ma-reduc dupa coduri, am gasit cateva interesante dar vi le dau maine ca acum pic de somn. Ma duc la nani.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput