***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 28

Lorenza spune:
Jasmine ,sterge periodic cookiesurile(amprentele)!Imediat dupe ce le stergi ,tot iti goleste cosul?

addya spune:
am aviz, coletul din 20
sunt 2 tricouri barbatesti, maine pun link...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Lorenza spune:
Addya,vad ca in ultima vreme,cand postarile noastre sunt una langa alta,avem aceleasi numar de mesaje!

claujro spune:
Cam putine colete pe drum...va pregatiti pentru reduceri?!
Trebuia cineva sa primeasca rochitza aia rosie cu elastic la sani (nu mai stiu cine, viairo parca )... Cum e ? Ai primit-o?
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

madau spune:
Gata si io, m-am adunat de pe drumuri, am cumparat toata Cora..zici ca facem nunta sambata nu petrecere
I-am cumparat Mirunei o omida care canta, zice alfabetul, si alte 1000 de chestii, acum o trage dupa ea prin casa si canta imperuna, vai de capul si de zilele mele
Aissa piticul tau ala cu rezervarile a fost si pe la mine, io am dat mail la hotel zilele trecute si mi-au raspuns ca e ok. De ce nu incerci asa?
Ma duc sa iau maimutza s-o bag la baie, revin dupa ce o culc, daca nu e prea tarziuMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Viairo spune:
quote:
Originally posted by claujro
Cam putine colete pe drum...va pregatiti pentru reduceri?!
Trebuia cineva sa primeasca rochitza aia rosie cu elastic la sani (nu mai stiu cine, viairo parca)... Cum e ? Ai primit-o?
e pe drum, pe la sfarsitul saptaminii viitoare sper sa ajunga...

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Jasmine ,sterge periodic cookiesurile(amprentele)!Imediat dupe ce le stergi ,tot iti goleste cosul?
N-am mai sters cookies in ultima vreme.Astea apar mereu,chiar si dupa ce le stergi?Cam cat de des ar trebui sa le sterg?
Si inca ceva : sterg doar cookies de la Redoute sau "delete all cookies"?

vlada spune:
Am reusit de-am dat si io intr-un final comanda, dar pijamaua pe care o vroiam s-a facut 15 euroi...nu stiu ce naiba fac astia, schimba reducerile periodic de la unele produse la altele...? care e codul de 15 reducere, ca poate o iau moca...?
Mada mi-a dat unul, dar nu mai e valabil...
Andreea si Vlad
Iubirea mea

Jasmine spune:
am sters acum cookies pt LR,am pus 2 produse in cos,am bagat un cod care nu mi-a facut nici o reducere,am bagat al doilea cod siii..."VOTRE PANIER EST VIDE"!!!
Pe urma am sters toate cookies si a fost acelasi lucru.Am ajuns sa vad tot timpul in fata ochilor scrisul ala portocaliu "VOTRE PANIER EST VIDE"!!!
Please,stie cineva ce as putea sa mai fac ca sa nu-mi mai goleasca imediat cosul?

madau spune:
Io am tot scormonit ma-reduc dupa coduri, am gasit cateva interesante dar vi le dau maine ca acum pic de somn. Ma duc la nani.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2