***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 14

nushulica spune:
mi-a raspuns sabine si bineinteles ca a rezolvat asa cum am vrut eu
adik n-am facut retur la adidasii aia ca-i vrea caposu' meu si mi i-a evaluat la 40euro
asa mai vii de acasa...avand in vedere ca cei de bb marimea 20 pe site sunt 25euro ...eu zic ca e bun pretul...si 43.25euro diferenta mi-ai scade din comanda viitoare
deci...se poate sa priceapa si ei si sa-si admita greselile
spor la shopping eu am dat ieri o comanda mare si mai stau 1 saptamana...sa mai primesc si din comenzi ca mai am o gramada pe drum
INGRID

claujro spune:
mai, nushulica, in curand o sa dai faliment! Auzi...o multime de colete pe drum...
...Sau vrei cumva sa-ti deschizi magazin la Drobeta si noua nu ne spui?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

felicia74 spune:
Si-a luat cineva tricoul acesta? Cum e?
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-active-wear-femme.aspx?productid=324118270&documentid=449607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1#" target="_blank">T-shirt manches courtes ACTIVE WEAR femme
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

felicia74 spune:
Fetelor, de intalnire nu mai zice nimeni nimic? Eu sunt de acord si cu loc e joaca amenajat. DE fapt nu am preferinta, decat sa fie in weekend.

maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Si-a luat cineva tricoul acesta? Cum e?
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-active-wear-femme.aspx?productid=324118270&documentid=449607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1#" target="_blank">T-shirt manches courtes ACTIVE WEAR femme
Feli, vezi ca e o carpulita transparenta rau tricoul asta! Daca-l vizualizezi pe cel kaki te lamuresti...

nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
mai, nushulica, in curand o sa dai faliment!Auzi...o multime de colete pe drum...
...Sau vrei cumva sa-ti deschizi magazin la Drobeta si noua nu ne spui?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

INGRID

catutza spune:
Buna!
Am sunat azi la posta si nu a ajuns coletul din 19.Off deja ma supara treaba asta, unele comenzi ajung in 8 zile altele in 18...
Feli , m-am mai linistit daca ajunca ca si colet, e mai sigur ma gandesc eu.
Fetelor, eu nu mai dau nici-o comanda, ca in 2 saptamani plec in concediu, asa ca nu mai am curaj ca poate nu ajung pana plec eu.Dar o sa intru zilnic sa va citesc, poate vad ceva interesant si coduri bune
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Madachan spune:
Mi-au venit si mie adidasii ,cei de 15 euro,ii comandasem pt sot marimea 40 si sunt mici rau,cred ca-i un 37.Si chiar de erau buni tot nu-i purta,sunt urati rau,o culoare oribila. Mai astept un pachet tot cu ,,celebrii adidasi,, dar pt mine.Am comandat 36 ,dar cred ca o sa primesc un 34,oricum nu mai conteaza ca nu-i port de urati ce sunt. Serios, daca ii vedeam nici 5 euro nu dadeam pe ei.
EDWARD 29.11.2004
poze->

nushulica spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Mi-au venit si mie adidasii ,cei de 15 euro,ii comandasem pt sot marimea 40 si sunt mici rau,cred ca-i un 37.Si chiar de erau buni tot nu-i purta,sunt urati rau,o culoare oribila. Mai astept un pachet tot cu ,,celebrii adidasi,, dar pt mine.Am comandat 36 ,dar cred ca o sa primesc un 34,oricum nu mai conteaza ca nu-i port de urati ce sunt. Serios, daca ii vedeam nici 5 euro nu dadeam pe ei.
EDWARD 29.11.2004
poze->
vai asa de nasoi sunt??

INGRID

Madachan spune:
Scria cineva ca s-a logat cu nr de client.....unde? Ca nu gasesc......Am incercat tot in casuta unde bagi adresa de mail dar nu merge.
EDWARD 29.11.2004
poze->