***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 15

Madachan spune:
Cred ca sunt din piele,dar au o culoare...culoarea cimentului( nu stiu cum sa-i spun altfel),cel putin noua nu ne plac deloc.Si am zis,nici marimile nu se potrivesc,cel putin cu 2 numere mai mici sunt.
Edit- marimea 40 are 25,5cm doar.
EDWARD 29.11.2004
poze->

cin spune:
Salutare gagici...
ne-am intors si noi de pe unde am fost si acum ma lupt cu ordinea, gatitul, spalatul hainelor, etc. acum sunt in pauza de cafea...mai vine cineva?
am vazut p-aci pe cineva cunoscut: andreea. buna
eu tot astept comanda din 17...oare patesc ca aissa? adica nici retrimisa nu ajunge si-o iau iar de la capat cu sabine?
n-am mai intrat de mult pe LR. ceva noutati? (pt baietei, in mod deosebit)

cin spune:
cand m-am uitat la adidasii aia nike, (aia de 15 eur) n-am vazut sa scrie ca-s din piele... iar marimile, dupa cum ziceam, a probat sotul meu o pereche la nike si la marimea 43 cat poarta el, i s-a potrivit marimea 45...
edit: si de ce mama naibii am cosul gol?? ca acu putina vreme adaugasem si eu in cos respectivii adidasi de 15 eur...plus ca mai aveam ceva produse..

claujro spune:
Va rog, puteti pune un link cu faimosii adidasi de 15 euro? As vrea sa-i vad si eu...Multumesc!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

madau spune:
Iaca acum am venit si eu de la posta cu "scrisoarea". In ea aveam asa: adidasii de 15 euro ai Addyei, care apropo sigur ii sunt mici ptr ca a luat 39 iar eu port 37.5 si-mi sunt fixi, mai aveam un pulover ptr sot http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-col-rond-edeis.aspx?productid=324094790&documentid=321407&categoryid=23111843&single=&hasnext=1&hasprev=1 care e superb, eu am luat pe crem si-mi place de mor
, si mai aveam cele 2 tricouri cu nasturei la gat pe alb si kaki, si alea super.
Adidasii aia sunt haiosi, culoarea e cam tembela, un gri inchis, insa sunt din piele, merg de carutz si alergat prin nisip dupa copil. Nasoala treaba cu masurile, ca nu se potrivescMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

addya spune:
eu ma mai loghez cu nr client, il bag tot acolo unde se baga adresa de email si cu aceeasi parola, nu mi s-a intamplat niciodata sa nu mearga....
uf, n-a venit "scrisoarea" din 20, pe numele sotzului, nush de ce dar am emotii...
eu adidasii aia de 15 eur (care cred k vin azi) ii vroiam pt groapa de nisip, o culoare antijeg, nu-mi fac probleme, ca am client la ei dar chiar aveam nevoie...poate mi vin totusi...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Madachan spune:
Mada, scot si eu la vanzare celebrii adidasi. Cred ca-s marimea 38(au 25,5 cm).
O sa-i scot si pe ai mei cand or ajunge.
Fetelor,nu va intristati,poate voua va plac adidasii,eu una ma asteptam la un gri deschis spre alb....Asta e,nu-i mare paguba,bine ca n-au fost mai scumpi.
EDWARD 29.11.2004
poze->

claujro spune:
Da, puloverul ala l-am luat si eu (am gresit si am ales turcoaz) dar chiar si asa sotului ii place... E misto...Si cred ca l-au ieftinit...parca l-am luat mai scump...Cred ca ma mai bag sa-i mai iau si alte culori.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

nushulica spune:
claudia uite aici adidasii:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-greco-low-de-nike.aspx?productid=324065972&documentid=473907&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=0
INGRID

addya spune:
madau, adorm cupilu shi vin dupa adidasi...
s-ar putea sa-mi vina, eu ce am luat 39 de la ei (basketii cu capsuni si niste pantofi) sunt cam marisori...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat