***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza in colet, e imposibl sa vina scrisoare ca e trollerul destul e marisor. Si dureaza mai mult, la mine a venit in 14 zile, parca.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io mai stau pana pe la pranz si bag un oki la cutie, poate am noroc si vine si celalalt colet azi, sa fac un singur drum la posta .

Feli eu am dat comanda pe 19 si uite ca a sosit pe 27..deci in 6 zile ...de aia nici nu m-am dus la cutie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Io mai stau pana pe la pranz si bag un oki la cutie, poate am noroc si vine si celalalt colet azi, sa fac un singur drum la posta .

Feli eu am dat comanda pe 19 si uite ca a sosit pe 27..deci in 6 zile ...de aia nici nu m-am dus la cutie

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

madau adik in 8 mai socoate" o data

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by madau

madau adik in 8 mai socoate" o data

INGRID

Miliarde de scuzoaie....se pare ca neuronul meu..singurul ramas in viatza...a plecat nitel cu sorcova ..sunt trezita de la 7, va rog sa ma intelegeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada nu e problema...doar ca mi-a sarit in ochi 6 zile ma gandeam acu oare numai la mine mai vin coletele la 18 zile??(unele ce-i drept)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Suuuuuuper haios pinguinul ala! Lipsesc si eu o zi si va faceti de cap..

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Hielau!
Ghiciti cine nu se poate conecta pe unul dintre conturile LR? Of, course, EU! Exact ala de pe care dau comenzi si unde am salvat o gramada de articole preferate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bai, io am crezut ca pinguinu' si ratustile sunt asa, de chichi si chiar ma gandeam ca de ce sa dau banii ca fac baie cu ale fie-mii , n-am stiut ca sunt "obraznice".

Dimineata mi-a scris Sabine pe contul sotului, a luat in calcul adidasii aia cu 56,40 parca (desi v-am zis ieri ca in cos, datorita detaxe, apareau jos, la de plata, cu 51) si ca o sa am o nota de debit de 0,9. In suivi inca nu i-a bagat, apar ca "en cours d'enregistrement".
Altfel si eu astept zilele astea comanda din 21, ca o fi azi, ca o mai dura, am tot adidasii de 15 euro si gentile rosii, plus o fusta de blugi pt Ale, cred ca vin ca si colet.

Poze

Mergi la inceput

Gata, i-am anuntat ca s-ar putea sa am contul blocat. Sunt curioasa daca-mi raspund.

EDit: gata, au raspuns ca nu pot lua in calcul cererea mea, deoarece trebuie sa pun intrebarea aici:
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Bleah, si nu ma descurc in franceza mai deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am verificat si eu, simuland o comanda si totul e ok...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput