***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 12
CamiSol spune:
Buna seara dragelor!
Vreau si eu o parere despre aceste sacouri:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5009499&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9964606&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
A comandat cineva?
Merci!
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
Viairo spune:
Am uitat un alt aspect despre strawberry. Au luat banii de 2 ori de pe card, am scris un email, si au zis ca asa fac ei sa fie siguri ca-si primesc banii si ca primim una din sume inapoi
. Am primit banii, dar mi se pare cam ciudata abordarea.
felicia74 spune:
viario ups, pai eu nu pun pe card decat atat cat vreau sa cheltui, poate 10-20 roni in plus ptr comisioane... Ciudata si ilogica manevra ![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Asa si eu..daca am doar banii exacti ptr comanda cum fac? Ca nu au ce sa-mi ia in plus
, si nu inteleg de ce ii iau de 2 ori ca sa-i primeasca odata![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
hop shi eu pe baricade!
am culcat piticania si ma gandesc sa bag de o comanda mica-mica....
hehehehe vad ca abia acum ati gasit sectiunea sexoasa
ca fapt divers, sunt cam aceleasi preturi ca in shopurile noastre![]()
tot ma invart pe la pijamale, nu ma convinge nimik, ma duc sa mai studiez problema!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Viairo spune:
Pe cardul meu pun exact cat am nevoie, dar cand platesc cu cardul sotului e alta poveste, cica nu poate sa stea cu 3 lei pe card ![]()
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Eu astept o comanda mica din 21 si daca nu primesc nici un aviz maine....dau o fuga pana la posta asa de control!!! Sunt tare curioasa daca imi vine setul de genti rosii!
Va poop si spor la cumparaturi!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
addya spune:
dordia, maine ma duc shi eu la posta pt "scrisoare" din 20, intreb si de al tau daca e pe tura gagica lui fi-miu!!
hai sa va zic o chestie: am pe mail un cod personalizat shi cand sa ma joc si eu cu el -ciuciu! eram logata cu adresa de mail. boon, am iesit, m-am logat cu nr clent si ce sa vezi? mergeeee!!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
catutza spune:
Buna gagici!
Astept si eu comanda din 19, adidasii aia de 16E la cod am bagat gentile rosii : cum vin in colet sau scrisoare? Are cineva idee?
Eu nu mai bat drumu pana la posta, dau telefon ca-mi e greu cu fata dupa mine.Sper sa vina maine.
Addya , ce coduri ai mai descoperit? Stiu ca tu gasesti mereu ceva atragator
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
rall spune:
http://www.laredoute.fr/vente-penguin.aspx?productid=324108356&documentid=429207&categoryid=22935761&single=&hasnext=1&hasprev=1 asta mi-am comandat
Am zis ca arata cel mai inocent, in caz ca da cineva de el.. ![]()
Noh, face ce zice ca face, vibreaza, si inca in 7 trepte si moduri.. dar totusi nu atat de intens incat sa faca o diferenta considerabila. Acum probabil tine si de gradul de.. sensibilitate a fiecaruia
.
addya, ai dreptate cu preturile.. dar daca gasesti produsele la reducere + mai adaugi un cod cu alta reducere, se merita ![]()
madau, maine iau coletul de la posta (de le strawberrynet) si va spun ce si daca am platit ![]()