Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 27
gio spune:
Fetele, revenim si noi dupa o vacanta prelungita,
Lili, nu ne injura, am fost la mare, dar n-am indraznit sa sun ca noi am fost cam haotici asa cu programul si doi copii dupa noi...
Filmuleztul cu Matei e demential, m-am distrat cu mmergea el cu kkitza in pantaloni...
V-am vazut pozele fetelor, pe tiza noastra Eva o simpatizam demult, dar e bestiala cum se tine ea de fustitza, ha!
Si pe marinalul mic il pupam
.
anis asteptam poze de la botez.
am tot citit de kg si de lungime, pai marea majoritate a bbilor joaca la categoria grea vad. noi aveam la 3 luni 62 cm si 5,5 kg. acum avem 5,8. dar jur ca arata bine si asa
.
fetele cu moralul scazut, am descoperit, la fel precum cris si alinuk, ca sportul ridica moralul
. azi incerc iar ca mi-am facut abonament la aerobica si nu vreau sa ratez vreo sedinta.
la mare a fost super, mai putin ca am nimerit in costinesti si m-au comlexat pustoaicele de 16 ani
. eva cred ca era cea mai tanara turista din zona, ha. am fost si la delfinariu si bb a stat cumintica sa vedem delfinul si leii de mare
. mai facem iesiri din astea ca vad ca merge. traiasca incalzitorul de bibe si cele 2 suzete din dotare
.
Va pup
kateryna spune:
quote:
Originally posted by criss68
Stie cineva vreun gel eficient pt eruptiile dentare? Eu am luat Dentinox, ca asta mi-a dat de la farmacie, dar ma gandesc ca or fi si alte chestii mai bune. Asta e pe baza de lidocaina. Puiul meu s-a trezit azi intr-un plans... avea si o gingie umflata, vrea sa roada ceva. Ma gandesc ca de la dinti e asa indispusa. Aseara cand am scos-o din baie cam la fel era. Nici nu am putut-o imbraca. In pielea goala si in patura am pus-o la san, am crezut ca de foame plange, apoi s-a calmat plimbata in brate.
Criss, in afara de Dentinox, mai ai Calgel si Gelul gingival de la Delabarre. Toate sunt acelasi lucru si au cam acelasi efect care dureaza in jur de 30 de minute. Sa stii ca asa cum ai descris tu am patit si noi cu Anelin si nu pricepeam ce are de e asa de agitat. cat era in cadita era linistit (erau singurele momente din zi cand nu plangea), cand il scoteam din cadita incepea nebunia si la fel am crezut ca ii e foame. Mai ales ca noi nu ne gandeam la dinti atunci. In rest plangea cand era treaz si trebuia sa il plimb prin casa aproape non-stop si sa-l las sa roada la umar ca altceva nu putea sa roada (ma rog era suzeta) pana cand, epuizat de durere adormea la mine in brate. Il puneam la el in patut si in maxim 30 de min incepea sa planga (mai bine zis sa urle) in somn.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Daconst spune:
Katy,mama,ne sperii deja.Eu ma gindesc ca fac cu nervii daca va fi si la al meu asa.Poate daca e mai mare se comporta mai bine.![]()
Aelito,daca la Helenutza i-am spus ca e mai mica decit noi,hai sa ti-o spun si tie:voi sunteti fetite si de aia tineti la silueta.![]()
Bey,care mai diversificati,ia mai scrieti si pe aici sa invatam si noi astea care stam la coada.Ca se apropie timpul si eu mor de frica.Deci ce urmeaza dupa suc de morcovi cu lingurita?Ca tot la faza asta ati ramas cind bb murdareste tot si dintr-un morcov iese o lingura de suc.Mai departe????
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
Dana, legat de diversificare, eu nu voi incepe cu suculet, sau chiar daca ii voi da, ii voi da intre mese, nu voi inlocui o masa cu suc, sau sa-i dau suc si apoi completare lapte.
Ma gandeam sa incep asa, cu piure de legume, in 2 sapt sa introduc vreo 4-5 legume si apoi carnita. Deci la 4 si 1/2 luni sa incep ca la 5 luni sa papam carnita. Altfel, fara unb aport de proteine, masa aceasta nu-i satisface necesitatile lui bb. Cam asta e ideea. In 2 sapt sa apara si carnita. Iar in piureul de fructe sa apara branzica, atunci practic se poate inlocui o masa de lapte praf cu asta.
Iar masa nr 3 va fi ceva de genul iaurtel, branza (calcica)cu mamaliguta, piure de cereale - cam pe la 5 luni si jumatate apare masa asta - la cei diversificati de la 4 luni.
Pupici
eli1977 spune:
buna dimineata
mifost un pic dor de voi, de ieri...
multumim fetelor de complimente,cate un pup de la bb marinal...
Lili, am murit de ras de Matei..fataaa, e scump rau de tot, ce vinovat se simte cu kk pe crac...si sa stii ca iti dau cotumasul pt Adam, cu mare drag
imi pare asa rau, i l-am luat prin iarna, am vazut ca e de 6 luni si nu i l-am dat..ieri l-am imbracat si...ii este mic, nu stiu daca se vede dar il strange la putzulica si sta aiurea si suss la guler..of, alta hainuta pusa o singura data!dar sa fie el sanatos, ca ii iau haine si in fiecare saptamana, numai sa creasca..
Danuta, pai nu pare fetita gras Andrei, dar dr zicea ca are osatura grea..cu diversificarea...or sa dea fetele cu rosii..sa dea, ca sunt pe sa;late!
am trecut de suc de morcov, pe care oricum il fac la robot si am ajuns cu sucurile de mar, morcov, portocala la cantitati marisoare, nu are numic bb, e ok dar mai baga si lapte..acum de azi ii dau usurel si pulpa
de mar, incep cu o lingurita doua, pe urma suc de mar cu morcov si daca o mai vrea si lapte...si o sa-i dau si piureuri de para, para cu mar, mar copt, din astea..pana la 4 luni, cand o sa incep cu supa de legume..cam asta.
va pup, ma duc sa iau ultimele 20 de zile de concediu, dupa 21 mai ma duc la serviciuuuu!si ma duc pe la birou, sa dau invitatiile la botez!
va pup
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
ylilimic spune:
Neata! Eu iar sunt intepenita, motiv pentru care raman in casa, ca sa nu fiu nevoita sa ridica carutul si copiii in brate...nu-i nimic, iesim diseara cand vine tati acasa.
As vrea sa va rog sa votati prietena lui Matei de joaca (e si el undeva pe fundal) aici
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
conchita spune:
mamici dragi, legat de diversificare: sucul de portocale si carnea se introduc la 8-10 luni, iar legumele si pulpele de fructe (pasate) de la 6-8 luni...
http://www.cfs.purdue.edu/safefood/nutrition/babies.html
Lili, super filmuletul :-))
mami de Sonia Marie
criss68 spune:
daconst, hai ca-ti zic eu cum o sa fac cu diversificarea: pun un morcov la robot, de unde iese clar mai mult de o lingurita, ii dau lingutita ca pe doctorie, iar noi continuam petrecerea: mai punem portocale si mere si iese un suc super! Cand o avea voie mai multe lingurite i le pun in tetina biberonului si ii dau sa suga.
Ca o paranteza, sotul se vaita la toata lumea ca de-aia e gras, ca nu fac mancare si ca abia asteapta sa creasca puiuta sa vada si el mancare. I-am pus atunci in vedere ca primul e sucul de morcovi. Un pic mai tarziu supite de legume. Cica ii comvine.
Gio, categoria asta cam e si fiica-mea, ti-am vazut-o si chiar arata tare bine. Si a mea imi place asa. E o mare fomista, face scandal de numa, dar din bibe mananca maxim 100ml. Oare prefera sanul si ia mai mult de acolo?
Katy, merci mult de info
nu va speriati, nu toti copiii reactioneaza la fel cu dintii. oricum eu nu cred ca am ajuns in ultima faza cu dintii era iritata de la mai multe: dadea parturi la greu, nu facuse kk, poate nici laptele nu are acelasi gust cu antibiotic plus infectia poate mai schimba gustul (am auzit tot pe aici ca e mai sarat). Dar aseara ta'su iar facea spume ca-i plange fata si se caina cum de nu a auzit-o noaptea trecuta. off ce ma dispera ca vrea el sa fie peste tot: se panicheaza si transmite copilului o stare de agitatie suplimentara. Cafeaua pe care o beau eu e vax, doarme de n-are aer cu cafea!
Azi de la 7 pana la 11 a mancat de 3 ori! Nu stiu cat, a mai si regurgitat, dar cert e ca asta a vrut, presupun ca o calmeaza.
Aelita, eu nu ii dau nici un mililitru noaptea, m-am prins ca daca mai chitzaie noaptea e suficienta o suzeta, putina atentie si gata: noapte buna! DAr poate Sofiuta papa chiar putin, mamica ei stie cel mai bine ce are nevoie puiul ei 
Hai sa va zic eu una cu alesul numelui: la inceput cand spuneam ce nume vreau sa pun daca e fata, multe persoane mi-au zis ca nu le place. Motiv pentru care am cautat in draci si al doilea nume: am pus Ligia Elena - cu surprindere am mai aflat de inca 2 persoane cu exact aceeasi combinatie. Acum toata lumea spune ca e frumos! Pupatori de funduri! Multi stiau de Ligia din Qvo Vadis, asa ca am invocat si eu provenienta din carte - taica-meu imi zice: pai ati citit yo stiu ce carti si puneti nume de acolo! O vecina de scara mi-a zis: da' nu ati pus nume romanesc! hihihi
beeeeeeey, stiti la ce ma gandeam ieri? Anul trecut de 1 mai o proiectam pe Ligiuta, fara sa-mi treaca nici o secunda prin cap asa ceva, iar anul acesta de 1 mai ii iese prinul dinte!
SA va zic cu ce ne mai ocupam. Ca sa-i treaca plictiseala nu ma pricep s-o distrez decat cantandu-i. Nu stiu ce iese cu talentul meu, dar cert e ca ii place la nebunie, dar incearca sa ma imite si chiuie de ma acopera! Oare ce cred vecinii ca ii fac?
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Liuda spune:
neata fetili!!1
va pupacim, noi santem binisor, am inceput sa mancam 180 la masa, dar nu e obligatoriu de fiacare data, dar pe zi doua mese tot cam sant de 180, apoi 2 de 150ml. Cred ca pana la urma noua nu ne era bine de la Humana, Nan-ul e mult mai bine, nu avem o saptamana dupa ce am shimbat laptele si imediat asa progrese.
Daconst de diersificare... noi tot la suc de morcov santem dar m-am smecherit si nu mai stau cu lingura si razatoare... ci cu borcanelul de suc de morcovi de la Hipp, pe care il torn in bibe in loc de ceai, il diluez cu un pic de apa si uite asa odata pe zi linge domnisoara cam 40 ml de suc. Mai ce sa zic, ori rad eu morcov importat din China, care se vinde pe piata in Romania, mai bine ii dau din asta plus ca e imbogatit cu 5 vitamine, ori cum noi mancam putin - macar mai suplimentez cu vitaminele alea! Nu prea ma risc sa merg mai departe, ne balacim inca in sucuri...
Ylilimic - votat!!! Cum fata iar esti intepenita? mama ce bafta pe tine.... eu unde pot vedea si eu acele filmulete de care zice toata lumea? ca kakati pe craci vreau sa vad si eu? Si de nume... nu mai bagati in seama.... eu fiind gravida tot il intrebam pe al meu - si cum o sa numim copilul? el stiti cum zicea.... Gandeste-te si punei tu un nume ca tu ai s-o stragi de 1000 de ori mai des ca mine doar intr-o singura zi. Tie trebuie sa-ti placa, ca eu ma conformez.... si avea dreptate... Pai altii mai comenteaza de nume? pai ei se chinuie cu ei si striga toata ziua copiii pe nume?
Aelita - si tu la fel, nu baga fata in seama!
copchilu' meu a descoperit burta, ca nu statea pe burta decat forta si doar 2 minute apoi se agita si plangea... dar aseara nu stiu ce revelatie a apucat-o - asa ca a stat o juma de ora, eu o pun pe spate - ea se chinuie sa ajunga pe burta... incepe nebunia.