Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 28
maria72 spune:
Azi sunt tare suparata!
Numai belele se tin de capul meu. Va spuneam ca nu mai aud bine cu o ureche. Dupa un control, zice medicul ca am otoscleroza, o boala congenitala care se manifesta mai mult dupa nastere. Este o dereglare a metabolismului Ca sau cel putin asa mi s-a explicat. Chestia e ca necesita o operatie care se face numai in trei centre din tara. Va rog frumos daca detine cineva cunostine despre asa ceva sau poate sa afle sa-mi comunice si mie, e important sa stiu cat mai multe despre boala asta. Cum se manifesta, cat de grava e? Astazi marg la alt medic sa vad acela ce zice.
Va multumesc anticipat!
mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)
kateryna spune:
MAria, uite aici cred ca poti sa gasesti tot de te intereseaza. Si incearca sa vezi poate mai gasesti ceva interesant ptr tine si aici. VAd ca la Spitalul Militar Bucuresti se poate face operatia asta. Iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta problema. 
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Messa spune:
Maria, nasol... imi pare rau sa aud asta... Eu am avut o otita urata cand eram mai mica si s-a perforat timpanul si de atunci sunt cam fudula de-o ureche, aud cu ea, dar nu asa bine... si e tare frustrant...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
cristiana70 spune:
Buna fetele,
la noi atmosfera nu e chiar roza, de asta nici n-am intrat de atata vreme. Saptamana aialalta, la vaccin, am intrebat-o pe doctorita daca e normal ca David sa tina capul mai mult intr-o parte, in sfarsit s-a uitat si ea, si acum avem o minune de torticolis pentru care mergem la masaj si gimnastica medicala de doua ori pe saptamana. Asta nici n-ar fi asa bai, desi David urla ca din gura de sarpe cand ii maseaza gatutzul, ce sa va zic de gimnastica, preocuparea mea reiese din faptul ca deja de doua ori am fost trimisa cu el la Neuropsihiatrie Infantila, caci aparent are capsorul prea mare si e exoftalmic. Capsorul lui are 42 cm in circumferinta, caposi suntem toti din partea mea, iar ochii cam tot asa i-am avut si eu. Cu toate astea nu stau deloc linistita, l-am programat pe marti, caci locuri gratuite aveau doar pe sfarsitul lunii, o iau razna pana atunci. Stie cineva sa-mi spuna cu ce se mananca Neuropsihiatria asta, ce-i fac?
Altfel si noi socotim seara mililitri, alaltaieri au fost 700
, aseara abia 500. O zi asa, o zi asa.
Si daca n-ar fi problema asta, tot de kko m-as simti, tot ce-mi lipsea era sa i se nazare sotzului ca daca tot ma tine acasa, as putea sa fac si aia, si aialalta. Poate ca o spune in gluma, dar pe mine glumele astea ma fac sa-mi sara mustarul, dupa ce ani de zile am tinut casa si am platit toate nebuniile, acum mi-a scazut cota de piata. Ma bate tot mai des gandul sa-mi caut ceva de lucru acasa, sa nu-mi scoata nimeni ochii. Poate ma enervez, si cu ocazia asta ii pun si bagajul la poarta, sa mearga la ma-sa care tare mult tine la fi-su de cand castiga bine.
Asta e tot. Fetelor, spuneti-mi cu e cu NPI-ul asta, ca ma spanzur.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
kateryna spune:
Cristiana, dar perimetru toracic cum e? Si ce lungime si greutate mai are?
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
cristiana70 spune:
KATY, perimetrul toracic 42, lungimea 58 si geutatea 5400, asta la 11 saptamani teoretice (s-au scazut saptamanile de prematuritate).
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Cristiana,chiar azi ma gindeam la tine de ce nu mai scrii.Parca simteam eu ca ceva nu e in regula.Nu ma pricep nici eu la problema ta,dar poate sunt fetele mai in domeniu.Imi pare rau ca aveti problemute,dar eu zic ca daca era ceva rau ai fi observat.Eu tot asta trag speranta cind ma uit zilnic la copilul meu,desi uite ca mai apare cite una de te da peste cap.
Relatia cu sotii,se stie ca in perioada asta se modifica la majoritatea cuplurilor,doar ca ambii parteneri trebuie sa fie constienti de asta si sa nu escaladeze in alte probleme care nu exista de fapt.
sanatate multa la Davidutu si tie putere sa treci cu bine peste.
Maria,of,si tu cu probleme.Sanatate multa iti doresc.
Multumesc fetele de raspunsuri la diversificare si va rog sa nu va opriti.Sa mai scrieti,ca uite asa invatam din greseli.
Conchita,tu te referi la bb alaptat exclusiv,banuiesc.Ca aici sunt borcanase cu carne de pui de la 4 luni,deci nu le-as vedea sensul daca nu s-ar da de la varsta asta.
Gio,parca metoda ta ma atrage mai mult si cea a lui Anis.Oare a salvat-o cineva?Va rog care o aveti sa-mi trimiteti si mie un PM sau mai bine sa fie pusa pe mailul comun.
Frumusica foc Eviushca,o invidiez ca ea a vazut marea si eu nu.
Liudo,ai incercat si tu marea cu sarea si pina la urma tot borcanasul e de baza.Eu am zis din start ca nu ma bag la creatie,plus ca urasc sa spal robotul zilnic.Cred ca as bolunzi.
Bravo Dianei ca papa mai bine.Ca sa vezi ce ti-e si cu laptele asta.
Messo,ia vezi fata poate si la tine o fi la fel.O incercare nu strica,parerea mea.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Messa spune:
O mai monitorizez si saptamana asta sa vad cat ia in greutate si daca e bine, raman pe NAN (a mea bea NAN de la inceput), daca nu, fac invers ca Liuda si o trec pe Humana, sa vedem, poate ii e bun ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Liuda spune:
mai sa vedeti
am adus mata la birou ca am zis ca incep s-o car dupa mine... deci carut in jeep, dadaca dupa mine si copchilu.... si uite asa la birou venim noi!!1 A tras un bocet ca nu i-a placut ca sant altfel de pereti , nu ca cei de acasa, si pe tata l-a mancat sa ne arate o harta de pe perete si offff ce nu ne-a placut, cand parca se adaptasera si nu mai bocea si noi ne bucuram... "uite ma ca se da si ea cu lumea" am observat ca copilul atat s-a adaptat incat a adormit.... la parter am mai tras o tura de brate straine... dar deja nu mai conta ca adormea si nu mai reactiona, asa ca am dus-o in oras pe langa casa si le-am lasat la plimbare... Diseara ne ducem in musaferie... pai ce sa-i fac daca sta in magazine, sta pe strada si in brate dar daca aude voce de barbati mai ales ... o apuca!
Cristiana eu din ce stiu, dar nu te baza pe cunostintele mele, ca eu , baba batrana mai incurc borcanele uneori... la varsta asta circumferinta la cap e la fel cu cea a toracelui.... sau nu stiu eu bine? ca daca e asa - voi santeti bine
Multa sanatate
Daconst - nu pun eu robotul fata, ca nu sant eu fraiera sa spal atata dupa o coada de morcov... Nici daca ma plateste cineva... cat era vorba de cateva linguri... mai bagam razatoarea in functiune, acum e vorba de ceva mai mult ... asa ca merge si borcanasul... da eu din start am zis ca le folosesc.. ce au? pai mananc si eu din alea, hai ca morcovul chinezesc de la piata cu ingrasamant chimic o fi mai bun?! cat ne tine buzunarul o sa ma scutesc eu de rozatoare si alte alea, cand se poate cumpara si basta!
Maria da ai astupat o gaura, care tot curgea... acum alta gaura? !! urechea.. adevarul ca e naspa cu auzul si vorba si mai ales vederea, astea sant ca aerul...
si de barbati.... sa nu incepem iar...
gio spune:
fetele, n-am avut ce face si ne-am inscris si noi in concurs la Pampers. daca vreti sa ne votati, aici suntem!