Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adinush, pediatra ta e varza. Serios. Deci, grasimile sunt lipide, nu glucide; zaharurile, carbohidratii, amidonul sunt glucide. In lapte se gasesc in proportia perfecta proteine, glucide si lipide. Lipidele ajuta la cresterea stratului adipos, proteinele la dezvoltarea musculaturii si glucidele dau energie si contribuie si ele la cresterea stratului adipos daca sunt in exces fata de nevoile energetice ale copilului/omului.

anis, pai pune filmuletul! ce mai astepti?

dano, pai ce naiba sa fac, m-am documentat, ca nu manca fata!

aelitoooo, ce nu-i place lu mama mare la numele fetii? mai sa fie... zi-i ca pe urmatoarea o botezi Mercedesa sau Stralucirea, si zi cu o mina serioasa, vezi ce fatza face

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa am fost zilele astea pe site-ul tau si mi-am luat de acolo srcreen saver-ul "ochi de pisica" . mersic
in alta ordine de idei...eu mi-am facut zilele astea testul asta al laptelui si jumatate din cantitate s-a facut transparenta iar cealalta a ramas mai albicioasa. deasupra s-a strans cam 1-2 mm ceva ca o spuma. in schimb strat de grasime nu s-a facut deloc.
in fine...subscriu la ceea ce ai spus mai sus despre compozitia laptelui matern.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Messo da-mi voie sa te contrazic...nu de ficecare data proportiile sunt egale.Eu de ex avea ditamai stratul de grasime si laptele nu era bun neam,motiv pt care ii si dau compleatare.
De ce?Pt ca eu insami am probleme cu proportiile echilibrate in sange si asa e si laptele.
Faptul ca am 61 de kg nu ma face cu nimic mai putin anemica decat sunt...si te asigur ca sunt foarte anemica

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

aa..si-mi recitii postul anterior...mea culpa..lipide

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Sofia (aelita)
Thea (dianamizzi)
Odette (Monicutz)
Alexandru (Shine)

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

pai adinushule induci lumea in oroare p-acilea... daca zicea pediatra asa cum ai scris mergeam la ea sa o scutur putin

marybell, ala cu labutze e mai misto:
http://www.animalutze.com/downloads/screensavers/screen_saver_labutze.exe

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Dupa o noapte de cosmaruri multe, in sfarsit m-am hotarat sa ma ridic din pat. Astept sa se trezeasca Matei sa facem sportul de dimineata si sa ne aliniem la usa la policlinica.
Va dau de veste dupa cum a fost ca afara nu cred ca ies, mai ales ca se profileaza o zi de kko.

Aelita sa iti traiasca fata cu nume frumos. Sa stii ca eu daca aveam o fata (sau mai bine zis cand voi avea o fata) o chema Sofia Elena (dupa soacra si mama mea). Mi se par niste nume fff frumoase. Cand se mai supara mama ta spune-i ca Sofia inseamna intelepciune.
Ai dreptate cu adoptiile in strainatate. Am prieteni in SUA si in Belgia care au adoptat copii. Si asta inainte de 99 cand totusi se putea. Si s-au chinuit de mama, mama. In SUA cel putin e fff nasol sa iei un copil de acolo daca gasesti.

Frumoase poz(n)e, Adriana, Liuda.

Haideti ca ma duc sa fac zgomote pe langa Matei.

Mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISHOARE:

Sofia bb de aelita
Thea bb de dianamizzi
Odette bb de Monicutz
Alexandru bb de Shine

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Acum, ca tot eram nervoasa, hai ca am sters si mesajul din greseala ... Din nou.

Din colectia "neuronu' unde e, neuronu' ce-am facut cu el" ne-am intors cu Matei nevaccinat. In damblaua mea m-am uitat in agenda la programul zilei de ieri. Si cand am ajuns la policlinica, surpriza! Azi e azi,nu e ieri (asa cum iarna nu-i ca vara). Asa ca repetir mai tarziu. Pana atunci, imbraca Matei, dezbraca Matei etc. Stiti voi.

Pana una alta, mai am nitel timp asa ca mai traduc (am citit pana acum, de cand nu am mai tradus, despre reinceperea relatiei de cuplu dupa nastere, despre reactii mama, tata etc - nimic necunoscut, daca vreti va traduc, doar ziceti). Deocamdata despre alegerea unei bone, la ce sa fim atente la interviu:
- daca a avut multe job-uri inainte: poate ca lucreaza perioade scurte sau poate ca a avut probleme cu angajatorii; daca insa cineva a avut 2 sau 3 job-uri anterioare de cativa ani fiecare arata consistenta si dedicare
- daca nu a fost angajata recent: poate a fost bolnava sau nu a putut fi angajata
- daca vorbeste de rau pe mamele pt care a lucrat
- daca are copii mici: microbii de la copiii ei o vor acompania la munca sau va poate lasa balta cand are urgente
- are nevoie de carte de munca
- nu aveti o impresie buna despre ea: aveti incredere in dvs. nu angajati o persoana despre care aveti o impresie proasta

Nu uitati sa verificati referintele, in special pe cele extraordinare. In cazul acestora din urma este necesara si vizitarea acestor persoane. La fel, atunci cand faceti interviul ar fi bine sa mergeti acasa la bona pt a observa cat de curata e si eventual cum are grija de copii (daca are).
Fiti f clari in descrierea responsabilitatilor bonei. Daca i-ati trasat anumite responsabilitati, nu o incarcati. Daca i-ati spus la angajare ca nu trebuie sa faca curat, nu o certati apoi ca nu a facut. Monitorizati=va tonul cand vorbiti si discutati cu calm - nu ati tocmit un sclav. Re-evaluati-i periodic modul de lucru si corectati greselile constructiv (in loc sa spuneti "nu asa v=am zis sa faceti asta" spuneti "as dori ca acest lucru sa fie facut astfel").
Puteti ruga bona sa tina un jurnal in care sa inscrie tot ceea ce se intampla notabil cu copilul in fiecare zi, ce mananca si cat, ce program a avut pt ca si dvs sa puteti monitoriza acest lucru. Nu trebuie sa fie complicat, poate fi ceva de 2 minute pe care sa il faca inainte sa plece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multe lunisoare,sarbatoritilor zilei:

Sofia bb de Aelita
Thea bb de Dianamizzi
Odette bb de Monicutz
Alexandru bb de Shine

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput