Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
Buna fetele...
Noi suntem la Breaza, e superb aici.Am fugit dupa botez, care a iesit beton.
o sa va pun poze cand le am.
Apropo Gio, am facut pze cu fotografii recomandati de tine si mi-au placut f tare.
Acum, Iarina azi mi-a facut febra 39, varsa si are diaree.Habar n-am de la ce sper s afie ok peste noapte.E clar ca trebuie s-o pazesc.
Mie mi-a fost f rau dimineat cu varsaturi, probabil mi-a picat ceva nasol la stomac.Sper sa fie si la ea asa cauza.
I-am dat un novocalmin, i-a scazut febra rapid, i-am pus un supozitor pt kaka si miroasea f tare a acru, de aici m-am prins ca are diaree.
In fine sper sa nu fie nimik grav..
O sa va pun poze cu gradinea mea cu fori de aici...
pupici si iertati-ma ca nu am apucat sa va citesc..ma duc s-o pazesc pe Iarina.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
O sa va povestesc asa pe scurt si revin cand e Iarina mai bine.Iarina a fost vedeta , a pozat la greu ..si ii placea , radea non stop.Am luat-o la restaurant cu noi, avea un separeu si am facut camera copilului.A mancat si a dormit.
Aranjamentele de tot felul, de la cristelinita cosulete mi-au iesit super.Nasa a venit c o rochita de la Paris de m-a dat pe spate..serios.plus uns ac de haine...jumate pt Inrid si jumate pt Iarina.Nici nu au timp sa le imbrace cate haine au.Cred ca mai trebuie sa fac 2 copii ![]()
Acum Ingrid a dansat ..a fost vedeta serii...daca va pun filmuletul va scricati de ras.
Va pupic ..fug ca plange..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adinush spune:
Aelita de-at fi asa usor sa adopti un copil.Dar aici e tara lu papura voda..si dk tu ca posibil parinte adoptiv vrei un bebe,pe langa faptul ca tre sa ai acte peste acte peste acte,inchipuieti ca daca gasesti un bebe trebuie sa intrebi rudele pana la gradul x(2 sau 3 parca) daca nu vor ei sa-l adopte.Si de abia daca nu se trezeste nicunul ca vrea copilul poti sa-l adopti tu.Si daca nu stii cine e mama e si mai greu sa-i gasesti familia
Deci dk eu am o verisoara de care habar am si a abandonat un copil pot sa vin si sa ti-l iau tie care ai avut grija de el poate un an
Asta nu scuza gesturile astea..eu una am problema cu avorturile la cererile,d-apoi cu pruncuciderea/abandonul.Intr-o lume plina de anticonceptionale de toate felurile si pe toate gusturile,ambele gesturi mi se par crime oribile
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marybell spune:
anis felicitari ptr botez, fie ca Dzeu sa ii binecuvanteze viata micutzei crestine, cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi cei care o iubiti. sper sa ii scada repede febra Iarinei si sa nu fie nimic grav.
pupici multi si asteptam sa vedem poze. ![]()
aelita asa este ai dreptate, statul nu ajuta cu nimic in privinta asta. pacat...saracii copilashi...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Daconst spune:
Messo,ce documentata esti fato cu refluxul asta.M-am linistit ca al meu face parte din categoria:"Mai sunt aia pe care ii gasesti cu cearsaful ud si zeama semidigerata la gura, dar in rest nu au cine stie ce problema".
Liudo,pupam tare,tare nora.E o frumoasa si o finuta.Ptui ce-mi place de ea.
Lili,am vazut pozele,dar nu va invidiez cu vremea aia de acolo.La noi e un soare si o caldura de mori.Bravo pentru intalnire.
Aelita,
Cum a mai luat Sofia in greutate?Ce mai zic neamurile,te-au mai slabit cu comentariile?
Eli,cit lapte bea pisoiasul tau pe zi?A luat tare bine in greutate.
Al meu baga 5 mese de 180,dar ar baga si mai mult daca i-as da.Insa vomita destul si nu l-as infunda atat.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Shine spune:
acum inteleg ce ziceau fetele : ca greu tine omu' pasul cu voi.
eu mi-am iesit rau din ritm putin inainte de botez, si nu reusesc sa va mai citesc.
va rog sa il recunoasteti voi pe www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=71¤tstrip=12" target="_blank">Alexandru in poza de aici... Hi hi
Am vazut poze cu bebei frumosi, baite, frizuri, mese luate pe dig, fratiori (vorbesc aici de marybell).filmuletzul cu Emma care se intoarce pe burtica, l-am aratat la toata familia
Vad ca Refluxul este ultima moda printre copilasii nostri. Bey, sa-si bage mintile in cap, si sa puna mana sa mance; pai falcutzele allea cu ce se tin?
gata, mi se inchid ochii, ma duc sa prind un somn de coditza
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Daconst spune:
Adela,mi-am amintit acum de intrebarea cu pastilele de tantari.Ai grija ca sora-mea era sa-l intoxice pe nepotu-meu cu o pastila de tantari.E naspa tare pentru ei.Ai grija ce folosesti.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
aelita spune:
daconst hehe cum sa ma slabeasca cu comentariile?? a luat 170 sapt trecuta.
nu a mancat ca a fost din nou constipata,acum i-a trecut cu supozitoare.acum m-amprins ca ea cand nu face kk nu mananca,intra in greva.
asa ca rezolv cu supozitorul si se pune fata pe mancat.
numai sugea de cateva zile,accepta doar biberon ,acum si-a revenit,si chiar a renuntat de 3 zile la protectoarele de sani,in sfarsit o vad si eu ca suge ca toti copiii ,fara tetine !
mama o vede tot slaba.dar ce sa zic cand ea si acum imi spune ca nu ii place absolut deloc numele pe care l-am ales?
eu am inteles-o ca nu ii place,dar acum ce crede ca pot face,sa schimb numele?vreau sa spun ca nici asta nu ma dernjeaza absolut deloc.
fetelor,cu adoptatul nu e usor nicaieri,ba e mult mai usor in Romania decat in alte tari unde nu te lipesti de bebelusi .dar tocmai de asta ziceam,ca decat sa chinuie copiii si decat sa le determine pe mamele astea sa ii omoare,mai bine ar facilita,le-ar ajuta si pe ele sa scape de un plod nedorit.
bineinteles ca sunt de condamnat,sunt niste asasine,dar mai bine le-ar ajuta un pic inainte sa faca pasul asta,si asa poate reusesc sa salveze niste vieti...
eu cred ca nici statul nu face nimic.el stie doar sa ii ia,pe ele sa le urmareasca si sa le caute si sa le oblige sa ii ia inapoi,asa afla si tot neamul si ele tocmai de-asta fac crime,ca sa nu afle familia..
si chiar nu vad de ce sa vina nu stiu ce verisoara sa il ia .da,poate sa vina sa il ia de la orfelinat,dar daca deja a fost dat unei familii,asta e,sa-l lase sa traiasca acolo unde destinul l-a dus.
in fine...ca de obieci,nu schimbam noi lumea...
S.
Daconst spune:
Lasa,Aelito,bine ca esti tare pe pozitii si nu te lasi.Cu numele,spune-i ca uite si mica printesa nascuta acum se numeste tot Sofia.E nume nobil,sa te lase in pace ca e superb.
Asa e cu kk,logic ca daca nu poti merge la wc nu-ti mai vine sa mananci.Asta spun si din punctul de vedere al unui om mare.
Daca-i dai formula,vezi poate functioneaza cu 10ml de lapte in plus la 2-3 masuri.La noi asa merge struna si nici nu ma chinui cu sucuri sau ceaiuri.Si e si hidratat micutul.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
TERBITZA spune:
Maryela, faina de orez am testat-o la 1.5 luni cand Letitia a inceput sa dea afara urat de tot, si pe guritza si pe nasuc. A functionat si acum cand au reaparut problemele, am aplicat iar metoda. La un biberon de 180 ml pun 1.5 lingurite de faina de orez de la Nestle.De unde inainte imi scotea lapticul acum avem alta problema: nu mai vrea sa eructeze si apoi plange de burtica de imi rupe sufletul.
Cora, noi avem 3 luni si o saptamana , 6 kg si 67 cm. Cand tati are 2 m ce pretentii pot avea de la fii-mea? De mancat mananca 6 mese a 180 ml.