Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
delfinuta spune:
Cata stiu, ai dreptate, nu i-am mai dat combinat, azi i-am dat numai morcov...dar tot l-a refuzat..
O sa incerc sa-i pun si apa ca Liuda, sa vedem poate il accepta asa..
adinush spune:
Lilicule na ca pusei si niste poze in albumul comun,sa nu zici ca nu-s fata buna
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ylilimic spune:
adinush- iubita, nu le-ai facut publice ![]()
o sa ma loghez, ce nu fac io pt tine? ![]()
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Mda, am vazut poze cu zgatia de Ayleen- o blonda reusita, iar poza "iubi" e superba! mi se pare mie sau sprancenele le are de la mami?!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
liuda ai o scumpete de fata.
catalina succes maine la vaccinutz.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adinush spune:
Gata,le-am facut publice..ce sa-i faci,baba uita![]()
Btw...ne-ai injurat cumva ca m-am trezit si eu azi intepenita rau de spate,am mers ca o baba toata ziua

Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
RB spune:
Se vede ceva pe album? Cred ca am reusit sa-mi postez si eu printesa
.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
ramonaa spune:
Salut! Am reusit sa mai citesc si eu un, alta.
In primul rand vreau sa o incurajez pe Cora . Nu dispera, vor trece aceste greutati si te vei bucura de comorile tale. Si eu sunt mamica de 2 copilasi si e greu dar frumos. Si mie mi-a fost urat primele trei luni cat a avut fetita colici dar acum e mai bine. Eram nervoasa si obosita si nu ma puteam ocupa de baietelul meu de 3 ani. El saracul voia la mami al lui si eu il fugaream sa stea in dormitor (fetita plangea vreo 2-3 ore si eram cumplit de nervoasa). Acum s-au mai potolit lucrurile si am timp sa ma joc si cu el. Imi era greu sa ies afara cu 2, acum am mai invatat. Eu stau la et.10. Erau momente seara cand voiau mancare amandoi odata.
Si cum mai spunea cineva cand o vedeam cum zambeste si cum ma fixeaza cu ochisorii ca margelutele oboseala imi trecea instantaneu. Am avut noroc si de sotul meu care m-a ajutat foarte mult. S-a ocupat el de baiat si imi mai lasa timp sa ma odihnesc cand simteam ca nu mai pot. Curaj si fruntea sus!
Eu nu am inceput diversificarea pentru ca alaptez exclusiv. Pana la 6 luni nu-mi bat capul. Nici cu cantaritul fetei nu ma prea omor. Daca e in "grafic" e ok. Nu am idee cat suge pe zi. E vioaie, vesela, face kk normal nu-mi bat capul. Ne pregatim de controlul de 4 luni. Cateodata ii dau si eu sa suga mai des dar asta e. Am icercat pe la 2,5-3 luni cu nan dar nu a vrut si am renuntat. Ma intrbati daca sta in fundulet ( din fotografie), nu sta dar vrea. O pun in carucior la 45 si vrea sa stea in fund. Se enerveaza ca nu poate sa se ridice de tot si plange. Ii place sa stea pe burtica de mult timp dar inca nu ase intoarce. Mai are foarte putin.
Lili ti-am admirat baietelul. Sa-ti traiasca. Te admir ca esti asa de activa. Eu mereu sunt in criza de timp. Sunt mereu cu treaba in urma.
Am vazut si eu filmuletul cu bb rostogol. Frumos.
Liuda e dulcica fetita ta. Sa-ti traiasca.
Va pup! Succes celor care se pregatesc de vaccin!
Noapte buna!
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
aelita spune:
quote:
LIUDA:sper sa fi pus inca vreo 300 de grame, ca daca nu - fac ca MESSA ma si impusc si in timpul asta sar si pe geam, ca balcoanele le-am desfiintat si nu de alta dar stau la 3 si jos e betonat, asa ca doar daca ma mai ridica vecinul meu Marcel taximetristul de la parter ca doar sub geamul lui se va ridica praful din cazatura!

liudoooooooo 
mooor hahhaaa Cora Hope cantaresc la fel ale noasre,stai linistita ca nu esti singura.intra si Liuda in hora,si Crishtinutza...Nu avem decta sa ne rugam de ei sa ia cate o picaturica in plus.
Ideea e ca ei nu mananca mult.ca nu exista nici o formula magica sa ii ingrase pe ei dintr-o lingura de mancare.
cum asa sa nu mai ai nici o bucurie?? dar nu e nicio tragedie!! e in grafic copilul,am ajuns si eu la concluzia ca nu toti sunt la fel,in susul graficului,mai sunt si in jos,dar tot normali sunt.important e sa nu fie in afara graficului,nici jos nici sus.o fi ideal sa fie la mijloc,dar daca e mai jos nu e nici o tragedie,si noi adultii suntem la fel.
uite,bebe al sorei mele nu a luat biberon,si la fel se alarmase si ea cand nu luase in greutate o perioada si nu vrea bibe ,si a continuat cu san,la cerere,de cate ori a vrut ,si imedit si- revenit(conteaza si ce mananca mama cred) si s-a facut un grasunel ,ca lua 1,5 kg pe luna ! nu te speria ,sunt perioade in care asa fac.citeste ce scrie Liuda,ca si ea se chinuie cu fata .vezi ce zice si criss.
cu cat de stresezi cu atat va fi mai rau.
si nu te-as sfatui sa renunti la san.
liuda nu se vad pozele.
lasa,ia sa vezi tu ca i va creste parul,chiar daca unii sunt cu plete,pana la urma toti vor avea par.
lilimic,misto sa fii mamica,cum zici,da rmai misto sa fii mamica de doi!! se vede in ochii tai ,cum esti ,langa cei doi !
marybell:
quote:of ,doamne...nu stiu cum or putea sa chinuie copilasii aia !!! sunt VII!!! CHIAR NU REALIZEAZA ??????
tocmai am vazut la stiri ca o mama din Arad, daca poti numi "mama" o astfel de fiinta nemernica...ca a nascut bebelushul, l-a indesat intr-o poseta si l-a aruncat pe rau, asta la numai o saptamana dupa ce tot in Arad o alta asa zisa "mama" a infasurat bebelushul intr-o plapuma si i-a dat foc...Doamne, oare cand or intelege ca sunt destui oameni care i-ar adopta si sa nu mai recurga la o asemenea oribilitate, sa-i omoare???
Eu cred ca informatia lipseste f mult,cred ca daca statul le-ar ajuta cumva...sa faca in asa fel incat mamele care nu isi doresc copiii sa ii dea imedit in adoptie,statul sa le poata pastra secretul,bineinteles fara drept de remuscari si razgandiri,si copiii dati imediat in adoptie,nu tinuti vai de ei in casele de copii.
si daca la tv ar fi date astfel de informatii in loc de alte tampenii,atunci mamele alea s-ar duce cu geanta sau cu plapuma si i-ar lasa la usa unei biserici,a unui spital..si gata.
dar stiti care e chestia?? ca daca fac asa ceva,le cauta dupa analize si ele fac puscarie pt abandon,si de-aia recurg ca nenorocitele la crima,ca sa nu le descopere.
daca statul nu le-ar mai face nimic ca ii abandoneaza(pt ca pana la urma de ce sa le pedepsesti si sa nu zici merci ca nu cresc niste nenorocite un copil sanatos???) .decat sa le oblige sa il creasca,mai bine le-ar incuraja sa ii lase.
suna aiurea,dar si asa ,daca le obliga sa ii creasca nmumai pt c ai-au fact la nebunie,ce rezolv??unele ii omoara,iar altele care nu au curajul asta,ii cresc iin batai si bautura si vai de ei.
pe vremuri asa era: ii lasau la usa bisericii,si era mai bine.nu ii omorau asa .
S.