Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
marybell spune:
bai fetelor eu una sunt socata
tocmai am vazut la stiri ca o mama din Arad, daca poti numi "mama" o astfel de fiinta nemernica...ca a nascut bebelushul, l-a indesat intr-o poseta si l-a aruncat pe rau, asta la numai o saptamana dupa ce tot in Arad o alta asa zisa "mama" a infasurat bebelushul intr-o plapuma si i-a dat foc...Doamne, oare cand or intelege ca sunt destui oameni care i-ar adopta si sa nu mai recurga la o asemenea oribilitate, sa-i omoare???
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
asa...acum ca am reusit sa citesc si eu din urma, sa raspund:
lily v-am vazut pe malul marii...ce privire dulce are Matei
, sunteti frumosi toti.
liuda eu nu am reusit sa vad poza pe care ai postat-o ultima data.
corahope si eu am avut cateva zile in care lapticul a scazut vizibil cantitativ, iar la recomandarea lui gio am luat metoclopramid 3 pe zi / 5 zile, si intr-adevar si-a revenit. acum vezi si tu cum faci.
adela ai grija cu pastilele pentru tantzari, sa folosesti dint-alea de la baygon cu musetel sau nu mai stiu ce alte plante, care sunt expre facute pentru bebelushi. sa nu cumperi dintr-alea spira sau mai stiu eu cum le cheama, ca sunt foarte toxice pentru bebe. sa nu dai banii pe vreun aparat dintr-ala cu ultrasunete care promite mult, fiindca de fapt nu fac nimic, credema. am luat eu anul trecut si am dat banii degeaba, e de la chicco. anul asta, am pus plase la termopane. ![]()
helenutza te-am vazut in poza cu Horia in brate sunteti 2 frumosi si dragutzi. si mamaaaaaa ce lingea la degetele si Horia.
am crezut ca numai Erik are indeletnicirea asta. in legatura cu problema kk, si noi am avut o perioada mai grea, se rezolva numai cu supozitorul, dar de ceva timp eu am inceput sa ii dau in fiecare zi cate 1-2 linguritze de suc de morcov amestecat cu suc de mar, si face mai bine.
anis pe unde esti? cum a fost la botez?
nadia ce mai face micutza ta? ai mai fost si la alt doctor? te asteptam cand ai starea necesara sa intri si sa ne spui ce mai faceti. 
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adinush spune:
Azi a fost ziua cea mare...asa ca e 1 am inceput diversificarea
care a constat in 10 ml de supa pe care i-a ras imediat si tragea de biberon sa nu i-l scot din guritza.
Dintre multele chestii pe care vroiam sa vi le spun mai stiu doar 2
1.Nu mai faceti testul cu laptele ca-l faceti degeaba.Ii spuneam si eu pediatrei mele de el si ca se depunde grasime si mi-a spus ca bebe se hraneste cu protenie nu cu glucide asa ca pot sa am eu laptele cat de gras vreau e neinteresant,ca proteinele nu stau in stratul ala de grasime
2.Azi am primit de la mai multe fete mesaje din alea forwardate la nesfarsit cu dati mai departe ca....va asigur eu ca yahoo nu face nici o intelegere cu nimeni pt nici un 10,15,20 de centi,nici n-o sa muriti ca rupeti nush ce lant,nici nimic.Noi pe timpul facultatii chiar aveam un clip tare dragutz ijn care faceam misto de uerii astia cu mesaje in lant.A nu se intelege ca fac misto de vreo fata sau ceva,unii chiar cred si zic uite saracul,e pt o cauza nobila,etc..e spam toata ziua![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
Ce poze frumoase am vazuuut
Lili, e dragut rau Matei, un pupic de la mine..si ce par lung are!
Helenutza, sunteti frumosi amandoi!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
delfinuta spune:
Buna seara mamici si bebei! E a doua oara cand scriu mesaju asta..
Cum ati petrecut in ziua libera? Noi am stat afara la gratar, pacat insa ca nu a fost frumos si pe seara..Bebe a inceput de ieri sa pape suculetz de morcovi si mar..de fapt e un fel de-a spune ca a inceput,..ca nu-i place DELOC!! Liuda si tu ai avut prob asta? Am vazut ca-l lungesti cu apa sucul...asa il accepta?
Am vazut si eu stirea aia Marybell cu bebelusul din geanta...raman fara cuvinte...e pur si simplu inacceptabil...
Va pupam,
Irina si Erik Stefan
marinar spune:
cata cand o sa-si tina mai bine capul o sa vrea si pe burta. cel putin asa a fost la emmi.
dana, mihacarm asa face emma ore in sir dar de distractie.
helenutza ai o dulceata de baiat.
lili v-am vazut pozicile de la mare...frumos.
adinush deci ati inceput. bravo fata...si daca papa e si mai bine.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Am venit si noi de afara. Matei a urlat de am zis ca nu stiu ce e cu el. Stateam cu niste prieteni la o terasa si era muzica tare si vreau sa va zic ca a facut super urat. Pana la urma am plecat ca nu se mai putea. Acum doarme bustean.
Cora, eu zic sa iei o pauza de cateva minute, sa tragi aer in piept, sa consulti medicul, sa chemi pe cineva sa te ajute si sa incerci sa te organizezi putin in asa fel incat sa ai putin timp si pt tine intr-o zi, chiar si juma de ora si pt baiat. Eu stiu ca suna a teorie ce spun eu dar cred ca e realizabil. Are cine sa te ajute putin? Si treci pe formula. Decat sa te chinui asa ... mai bine fara san.
Adriana, mi-ai luat vorba din gura cu mesajele alea. Si eu primeam la serviciu si mi-a zis cineva. Sa va traiasca diversificarea si sa va creasca mari.
Irina, asa cum iti spuneam si pe mess, eu cred ca nu ai facut prea bine ca i-ai bagat suc de mar si morcov impreuna. Acuma cum stii care este ala care nu ii place? Si mai ales ca l-ai bagat si in ziua in care a facut vaccin. Daca e marait de la vaccin. Zic si eu.
Mie mi-a zis pediatra sa nu cumva sa ii bag doua alimente dintr-o data.
Lilico, tare frumushei mai sunteti mama.
Acum mai am nitel si ne pregatim de baie. Va pup si tine-ti-ne pumnii maine dimineata ca facem si noi vaccin.
Liuda spune:
delfinuta eu ii pun apa fiarta ca sa fie sucul mai usor de tras prin bibe ca noi si asa ne sclifosim la mancare si daca nici nu trece usor - renunta ! de asta ii pun apa, primeste super la mine sucul... tot la suc de morcov sant!
Maria eu ce sa zic... nu fac bebe 2 nici batuta... acum cel putin nu exista in planuri si nu cred ca va fi in urmatorii 4 ani... puteti sa ziceti ca curge miere in loc de pisu la al doilea copil si cand face kk - iese dolari ca tot nu fac!
maribell da daca nu te uiti la stiri nu te simti mai bine ?
poza inca o data - poate macar acum se vede
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804359262312/60
pupici - noi am plecat sa ne pregatim de baie
adinush spune:
Aaa..mi-am adus aminte
pe mine ma cheama Adriana,familia imi zice Adina si bunica-mea imi zicea de cand eram mica Adinush sau Adinutza..de aici nick-ul meu.
Fac compleatrea pt ca de multe ori pe la conferinte inntreaba fetele care nu ma au lista cine e adriana si nu e prima data cand Catalina mi se adreseaza asa cum mi se adreseaza si live si sa nu fie confuzii![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marybell spune:
gata Liuda acum am reusit s-o vad pe Dienuca mica, scumpa si dragutica. e blondina gagica?
sau mi se pare mie?
poze bb
poze Botez
varsta Erik