Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cora- sa iti spun cum l-am prostit pe Adam? i-am dat formula inainte de san, cand nu mai vedea bine de foame! A luat-o imediat si am repetat figura chiar daca eu ramaneam cu lapte in san, nu era mult. Astfel la masa urmatoare aveam destul si fara formula. Dar da-i prima data formula, caci daca e asa disperata dupa san, nu va renunta la el.

Eu i-am dat lui Matei san pana la 8,5 luni si lapte in bibe de la 4,5 luni deopotriva, si nu gresea niciodata cand era vb de san! Mizeaza pe asta si incearc-o, nu ai ce pierde. Si nu uita, iti incearca nervii la maximum, doar-doar ai sa cedezi...asa ca nu-i da dreptul la replica, acum e in defavoarea ei! si ai grija ce mananci, sa fie lapte destul si bun, consuma consistent si lichide multeeee!

hai uita-te la pozele mele si gandeste-te cat de frumos e sa fii mamica de 2!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Lili am vazut pozele. Au iesit super. Multumim frumos, in sfarsit suntem si noi vedete . Voi sunteti asa de frumosi. Acum incerc sa fac si eu album .

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Cora,in cazul acesta chiar ca nu stiu ce sa mai zic... poate are altceva, poate ar fi bine sa mergi la medic cu ea?

Off, sa stii ca si eu te inteleg... eu am trecut printr-o depresie groaznica si sunt doar la primul bb.
Uite, mergi cu bb la medic inca o data (ca poate e mai bine sa nu astepti inca 2 saptamani pana la urmatorul control)... si dupa aceea, poate reusesti sa-ti faci cumva timp si pentru tine. Daca tot nu mananca noaptea, atunci sa se trezeasca tatal cateva nopti... eventual ii pregateste un bibe ca poate il accepta... si asa poate reusesti si tu sa dormi putin si sa iti revii.
Sunt convinsa ca toata starea aceasta este de la lipsa somnului... si din sentimentul ca nu ai timp si de Victor asa cum ti-ai dori.
Sa stii ca sunt sentimente normale Cora, sa nu te simti vinovata!! Asa am citit intr-una din cartile de psihologie luate din emailul comun.

O sa treaca starea asta si o sa te simti iar o mamica norocoasa, pentru ca ai doi copii reusiti si sanatosi...

Sper ca nu te superi ca mi-am dat si eu cu parerea... chiar daca poate nu-s cea mai potrivita pentru ca nu am 2 copii....
,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Aici gasiti un cuplu frumos!

Helenutza - bb Horia a primit un rol in film!

mai raman pozele cu mine si gasca mea, insa acum merg sa infulec ceva...

Colectia de stelute!

Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

ylilimic multumim muuult de tot, esti the best! am fost impresionata pana la lacrimi. te pupam pt timpul acordat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cora, secretul este sa-i dea altcineva biberonul, nu tu. ca pe tine te stie de purtatoare de san si de-aia refuza. sa incerce tati sau altcineva. fetita mea nu primeste biberon (cu lapte matern) de la mine daca incerc, dar in secunda doi il accepta de la tati. hai fruntea sus, ce simti acum nu e inima ta, ci oboseala. sigur ca ai un rost in viata si merita sa fie traita, nu te lasa coplesita de oboseala de acum sa crezi ca nu simti nici o bucurie, e pacat...

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

si ca sa vedeti ca nu sunt egoista ci dimpotriva, consider ca bb-lusii nostrii sunt toti niste frumosi ce merita vazuti www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=174836" target="_blank">concurati aici, macar sa le ingreunam misiunea!

RB - daca nu te descurci cu albumul trage un semnal de alarma!
helenutza - cum v-am prins cum v-am distribuit ...

Colectia de stelute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Bonjour!

Lilisor, ce fain ca v-ati intalnit. Frumoase poze de la mare.

Messa, eu daca m-as fi apucat de jurnal numai lucruri frumoase as fi scris. Tot ma chinui sa gasesc cartea bebelusului, sper ca atunci cand o voi gasi sa nu uit ce s-a intamplat in primele 3 luni. Poate de-aia vreau si bb2.

Helenutza, v-am vazut si voua pozele. Arati f bine, ai slabit calumea, dupa cum imi amintesc pozele din gravidenie, sper ca erau elocvente. Iar bebe e un dulce.

Cora si alte mamici care isi fac probleme cu mancatul bebeilor, a mea la 3 luni avea 5,9 kg - la nastere a avut 3,5 kg. Habar nu am daca e mult sau putin dar nu-mi bat capul. Cred ca nu mananca mai mult de 100 ml la o masa, avem 6 mese pe zi. Noroc ca nu am gradatii la tzatze. Din bibe atata ia, doar 100ml. Arata bine, are energie de ne da jos pe amandoi... om vedea. Altceva nu-i mai dau.

Eu ma simt super azi, ma simt si eu mai femeie nu doar mamica. Nu va ganditi la prostii. In sfarsit mi-a revenit c.m. Mai e cineva care alapteaza si la 3 luni si-a intrat in normal? Parca nici articulatiile nu ma mai dor asa, am avut chef de treaba, nu m-am mai simtit obosita... supeeeer! Nici vorba de dureri ca inainte de nastere, nici alte simptome.
Cum zicea Alinuk, sportul face f bine, imi aduc aminte cand m-am apucat eu de fitness. Insa depinde de la caz la caz. Pt coloana trebuie evitate anumite exercitii, iar eu pot spune ca de vara trecuta ma cam dor gleznele, de la mers mult mi s-a tras - ma dor si mai tare dupa o alergatura cu caruciorul. Acuma, fiecare poate testa ce-i face bine.

Oare mai vroiam sa scriu ceva? revin in caz afirmativ

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

lili super poze...

hai ca cu o mana nu fac mare treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Lili cred ca m-am descurcat. Nu se vad pe albumul comun?

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Messa ai dreptate cu sucul de mandarine, nu-i mai dau, gata PAUZA. O sa-i mai dau doar morcov si mai incerc cu marul. Eu merg cu fata la 2 pediatri si se cam bat cap in cap, nu stiu pe care sa aleg, decamdata eu culeg ce cred eu ca-i bine de la amandoi. Cu sucul de mandarine, recunosc ca mi s-a parut si mie cam repede, dar...acum gata.
Liuda, fetita te pup, exact asa am gandit si eu cand am nascut-o pe prima. Esti asa de scumpa cand te infurii! Dupa ani de zile mi-am dorit atat de mult sa mai tin in brate un mormoloc, sa ma uit la el cum creste, sa-i vad zambetul ala de diamant si ochisorii care nu ma scapa din ochi, incat am decis sa indur orice. Si chiar ca am indurat. Cat a tras fundul meu, numai eu stiu. Acum ma uit la ele cu o tine aia mare pe asta mica in brate si o iubeste. E moarta dupa ea. Prin cate am trecut, si trec, cat as fi de suparata, imi trece tot cand ma uit la zambetul ei , cand o tin in brate. Cel mai greu este daca e bolnava. Atunci sunt distrusa, imi pierd toata energia si plang. Dar trece. Si ma gandesc ca peste 4-5 ani o sa fiu o mamica de doua fete cu fundite si codite, frumoase si bine educate (asa ma straduiesc). dar nici mama de baieti nu de colea sa-i vezi cand se fac mari ce flacai ai langa tine, asa ca Lilisor.
Coraciteste si tu mesajul care i-l scrisei Liudei. Am fost ca tine de nenumarate ori, dar trece, gandeste-te ca daca dormi o noapte bine , a doua zi gandesti altfel si vezi totul altfel. Hai curaj, aduna-ti puterile si capul sus!
Apropo de jurnal, eu la Diana am avut jurnal, l-am citit de multe ori in astia 8 ani si tot imi vine sa-l mai citesc. Am inceput sa-i fac si Iuliei, am timp mai putin, dar ma straduiesc sa scriu esentialul. Cand vor fi mari o sa fie ceva frumos pentru ele sa il citeasca.

mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)

Mergi la inceput