Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Crishtinutza
Noi NU dormim noaptea...ne trezim si din jumate in jumate de ora...dar nu sa sugem...doar sa vedem ce mai e nou sub luna (ca soare nu e noaptea...).
In primele doua luni a luat conform grafic...dupa aia: PAUZA!

De ce crezi ca am ajuns cu nervii la pamant? Viata mea e numai un chin..parca nu-mi mai aduce nici o bucurie.
Partea nasoala ca nu mai am timp, nervi si rabdare sa ma ocup de baiatul mare, care are aproape 5 ani si necesita si el atentie, ca doar nu-l pot lasa in voia sortii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by Liuda

eu cu Messa santem la categoria celor care inainte de somn calculeaza totatul de ml mancate pe timpul zilei! e deja o obsesie, seara in pat - calculez! Ei, eri cand dupa primul calcul am ajuns la peste 500 ml am zis ca am gresit undeva, iar mai mai pus totul la un loc - acelas rezultat 550 ml.... nu imi venea sa cred... am depasit cu 100 ml cota de mancare. ca de o luna tot nu mai ajungeam la 500, tot ne stopam la 400, rar cand 450!. Disperare cu mililitrii!

Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

si eu, si eu! Horia al meu are carnet si ii scriu fiecare masa la ce ora a avut loc, cat a durat si cat a mancat. ca eu mulg mult si ii bag in biberon iar cand il pun la sanul din care suge ii fac proba cantarului ca sa stiu exact cat suge sunt dusa rau dar ma bucur ca mai vad si pe altele ca mine
si al meu papa in jur de 600-650 ml pe zi. as vrea io mai mult ca am lapte ca milka+fulga dar... atata vrea, nu mai mult din pacate.

CoraHope inteleg, stiu cum suntem noi mamiciile, dar eu cred ca bb al tau e ok. daca papa, afce kk, pipi e ok, asa are el ritmul de crestere. medicul ce a zis ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ei Cora, incearca sa-i mai dai formula, pacaleste cumva buburuza ca eu zic ca nu este satula daca cere atat de des si se trezeste si noaptea... se trezeste pentru ca nu adoarme mai adanc din cauza fomicei si daca nu i-a si in greutate... posibil sa nu-i mai ajunga lapticul tau. si mai ai si baiatul.... uite de asta nu vreau eu combinatii cu Y si X !!!

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928804359222992/61

poza de eri, asa am mai pacalit-o si a mers un pic

Mergi la inceput

vad atatea fetite, dar si baietei cu par mare... noi am avut... la nastere, apoi cred ca l-am lasat pe perne, paturi... pe unde am apucat, ca nu prea mai avem mare lucru... dar si atat foiala cu capul ala......
nu mai apucam noi sa facem cosite si bentite si alte nebunii in par anul asta cred.

Mergi la inceput

fetelor eu in patuc mai tin fata tot pe tare, adica pe partea aia superioara a patului, nu am trecut inca pe salteluta cumparata acum mult timp din nu stiu ce de cocos... cand pot s-o mut pe salteluta? Ideea e ca doarme bine si asa dar ziceam sa stiu...
ca auziseram ca primele luni e bine sa stea pe mai tare... dar cand trecem pe saltele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - interesanta descrierea despre reflux. Oare de ce medicii sau farmacistele habar nu au? Cat despre faza cu morcovul si razatoarea de sticla nu le recomand nimanui. Puneti mana pe robot ca tot e mai bine, sau evident borcanasele...
Cora - hai nu dispera, nu capitula asa devreme...Tu esti mamica de bb2 si noi trebuie sa fim mai tari sa le incurajam pe fetele cu doar 1 bb. Ia gandeste-te cate kg a avut la nastere, ca judecand dupa varsta si greutate este ok, nu stiu de ce iti faci griji. Adam al meu la 3,5 luni are 6 kg, peste 60 cm. Cu cerutul de mancare mai des...e simplu! Fa matale o proba a laptelui (pune laptic de mama intr-un pahar transparent si lasa-l cateva ore: daca deasupra se formeaza o crusta de grasime atunci e bun, daca e trasnparent cu totul...atunci trebuie completare) si vezi care e buba. In pricipiu, daca cere mai des, nu se satura si atunci cumpara o cutie cu formula (NAN e usor acceptat de copii), da-i pe langa san si lucrurile vor intra in normal. Cat despre Victor, stai mai mult cu el, atunci cand ii pui lui tati fata in brate, scurt! Ia baiatul la plimbare si fa lucruri care lui ii plac si ii lipsesc. Tine-l pe langa tine chiar si la treburile casnice si va pretui timpul acordat. Stiu ca e greu si te inteleg, dar nu imposibil. Vino aici si te mai descarca si ai sa vezi ca treci peste toate mai usor!

Am fost afara la plimbare cu Amalia de RB si voi incarca imediat cateva pozici cu noi. Avem si surprize cu marea, si negresit il punem si pe Horia de Helenutza in colectia de stelute.
Acusica...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Aici gasiti un cuplu frumos!

Helenutza - bb Horia a primit un rol in film!

mai raman pozele cu mine si gasca mea, insa acum merg sa infulec ceva...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Mersi Lili de incurajari. Face bine, mai sterge din lacrimi...
Eu demult am vrut sa ii dau completare, pt. ca simt ca nu mai am suficient lapte sau ma rog cel care este e de o calitate mai proasta...dar "mica terorista" nu accepta sub nici un fel si chip tetina. NU vrea! Zilnic incercam. Am cumparat nu stiu cate feluri de tetine, am incercat si alt lapte praf: intai Milumil, apoi Humana. Problema nu e cu formula, ci cu tetina, ca nici nu vrea sa il guste.
Am incercat si eu, si sotul si mama sa ii dam bibe, dar nimik....
Azi am incercat cu lingurita...a scuipat tot si a urlat neintrerupt
Is la capat cu nervii mei, is obosita, sictirita si parca satula de viata!

Mergi la inceput
Mergi la inceput