***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Androix - La Multi Ani!!! Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebeu mancacios!

Lauraa sa-ti traiasca printesa Louisa Marie!!Sa te bucuri de ea si refacere usoara!
ancamari Eu asa stiu, dar acum sper sa-l conving pe doctor sa ma lase sa plec asa si sa-mi faca iesirea cand vin cu certificatul de nastere…Ca daca nu, fug din spital cu copila cu tot!
Elteka Asa era gelatinos, transparent si a mai curs si azi un pic….dar in rest nimic.Si nu sunt nici firisoare de sange…asa ca asteptam! Ajuta-ma si pe mine cu regimul pt. cezariana, eventual cu sfaturi inainte de operatie, ca am uitat sa-l intreb pe doctor…?
Am voie sa mananc in ziua aia, sau cu o zi inainte?Ai grija de tine, ca nu-i de bine cu frisoanele astea!

Madi S-a rupt apa?Pai punem fetele la treaba, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Arthurana Asteptam vesti, esti bine?Iti ti comoara in brate?

IleanaMarius, iti tinem pumnii!Sa-ti dea Dumnezeu sa ai parte de nastere usoara si numai bine pt. tine si bebe!

poohy Multumesc! M-am emotionat asa rau acum cu Madi!
ManuC1010 Felicitari, mai ai un pic si-ti vezi fetita!Cum vei naste, normal sau cezariana?
Cristalina Inseamna ca nu ai fost adormita pe perioada operatiei?Dar de ce nu ai facut epidurala?Te-a legat de maini in timpul operatiei?Cum e fost acasa in primele zile, puteai sa te misti, e asa grea operatia, ca si eu fac cezariana Duminica…Te-ai dus nemancata, ca doctorul nu mi-a spus nimic referotor la asta…E obligatoriu sa aduci certific. De nastere pt. externare?Iti multumesc pt. ajutor si pupici!CAND AI DAT BANII, INAINTE DE OPERATIE?
IuliaBraila Si eu iau Dopegyt de 3 sapt., tot 15 cu 9 aveam si eu.Acum am 13, 5 cu 9, dupa tratament si mi-a recomandat/obligat sa fac cezariana, pt. ca tensiunea e combinata cu greutatea bebeului care cica e mare.Eu iau 2 pastile pe zi!Eu zic sa iei pastilele, pt. ca tensiunea afecteaza si bebe , nu numai pe tine, vrei sa dai in altceva, Doamne Fereste!?
Alyna 24 Felicitari inca o data si te asteptam cu povestea nasterii!Si vrem si pozici!

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Alyna24, bine ai revenit!! Ma bucur ca e totul bine cu voi. Imi inchipui ce fericita esti cu pitik langa tine
Imi place mult ce ai scris de sora ta D'asta vreau eu sa ii fac lui gagalici un fratior sau o surioara de varsta apropiata, sa aiba un prieten, cu cine sa vorbeasca etc
Multa sanatate in continuare si nu-ti fa griji cu forumul, ca nu plecam de aici :D Important este sa va simtiti voi bine

Cristalina, merci mult pentru informatii! Eu eram aia cu tarifele la Municipal. Vorba ralucaimi, daca atata lume a nascut si supravietuit (in spitale din Romania), o sa supravietuiesc si eu cumva Multi pentru samburica si Maria ;)

Elteka :( Odihneste-te un pic Cat e ora la voi?
Si numai ganduri frumoase de acum inainte! Roz in picatele!

Ralucami, esti mortala cu David Beckham Si Liviana cu Basescu

Pauly, bine ai revenit Chiar vroiam sa iti scriu ca acum trebuie sa fie gimnastica pe TVR2 (camp. europene - rezumat calificari feminin). Dar e numai 1/2 de ora :( Maine o sa fie concursul individual in direct ;) Cred ca incepe de pe la 1:30 (si eu nu o sa fiu acasa )
Multa sanatate si ai grija de tine

Iulia, nu stiu nimic legat de tensiune, dar multa sanatate

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, bea linistita cafea. Ai voie una si cu cofeina pe zi. Eu am avut zile cand am baut si 2 pt ca eram fff obosita. Daca stai bine cu tensiunea (adica nu e marita), nu ai de ce sa te temi.
Alyna24, multumim pt primele impresii dupa momentul nasterii. Sanatate multa si recuperare usoara. Cu ce te tratezi pt epiziotomie?
Fetele, apropo de epiziotomie, cine stie ca va naste normal cu asa ceva, v-ati cumparat colac ca sa stati pe el in primele zile? Daca da, va rog spuneti-mi si mie de unde?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lilky, nu mi-a raspuns fata...

Dar am cautat rapid pe net si am gasit asa: sa se manance o masa usoara (de ex. supa sau salata) in seara dinainte de procedura. Sa NU se manance nimic dupa miezul noptii si in dimineata dinaintea procedurii. Nici macar sa nu se bea CAFEA, CEAI sau APA.

Suna dur...

Mai sunt niste site-uri:

- Cum sa te pregatesti pt o cezariana:
http://www.ehow.com/how_3530_prepare-cesarean-section.html
http://health.yahoo.com/topic/pregnancy/resources/article/healthwise/tw10024b

- Ce am scris si eu:
http://phoenixobgyn.com/pdfs/schedule-7.pdf

Se pare insa ca e bine sa mananci dupa!!! Am gasit multe site-uri care zic ca sari prima masa, dar apoi intri pe supa si a3a masa e clar ca de obicei. Contrar a ceea ce se zice la noi (da' v-am zis ca eu asa am facut la apendicita...)

Pauly, stiam ca citesti si ma bucur ca esti bine . Cand mai mergi la doctor, sa vedem cum a mai crescut printesa?

Poohy , e +6 ore fata de Romania. Ma duc sa ma pun in pat, desi ma enerveaza ca acolo imi creste temperatura...Da' asa ma doare capul, parca am o bila in el Mai trec sa vad ce scrieti!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Madiiii..nastere usoara..si bebe cumintel si mancacios!!Te asteptam nerabdatoare cu vesti despre nastere!

AndroixSA ai parte de tot ce iti doresti! petrecere frumoasa

Addinel Multa bafta la control...te asteptam inapoi cu cele mai bune vesti "tipa"(ce dulce esti cand imi spui asa)

Alyna..nu mai am cuvinte....sa va traiasca odorasul...si sa fie asa cum a fost pana acum..cumintel mancacios si rasfatzat de toata lumea

CristalinaSar`na pt info de la Municipal...si pe mine ma interesau preturile!Ma cam sperii cu aglomeratia de la cezariene...dar am incredere in d`na doctor ca va face totul ca sa fie bine! la fete

PaulyAm primit mesajul tau...si tocmai ma gandeam sa`ti scriu din nou

Ralucami,LivianaAm ras cu pofta citind posturile voastre...Am vazut si eu ca "suntem campioni"[aprob]...eu m`am speriat ca ar fi ceva in neregula vazand ca nimeni nu mai are "probleme" ca mine

Mone36+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Elteka Multumesc mult!Ca al meu doctor nu mi-a zis nimic.Eu l-am intrebat daca am voie sa mananc dupa operatie si mi-a zis ca in ziua aia nimic,dar de inainte nu mi-a zis nimic...Ca sa mai zic...

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Buna gravidute,

DidiAlex, si mie la ultima eco de 35sapt, mi-au iesit majoritatea valorilor de 32sap+5 zile si normal ca m-am speriat, dar m-a linistit dr meu, in sensul ca tolerantele la eco sunt mari (la mine acolo unde apar valorile si incadrarea apare toleranta +/-21 zile!).
Apoi am comparat valorile mele cu cele care sunt la masuratori utile pe 1pag si sunt in limite normale pt varsta asta de sarcina, sub medie e adevarat, dar in limite. daca lichidul si placenta sunt ok si fatul nu prezinta suferinta fetala, mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji. ca pt a declara retard in crestere, se iau in considerare o multime de factori...
eu zic sa nu ne stresam...sigur puii nostri sunt bine merci!

ref. la externare-certif de nastere
, dr. meu a spus ca tatal declara cupchilu si primeste de la primarie un bon/hartie ca dovada (certificatul nu se elibereaza asa repede) si cu ala se face externarea. Acu sper ca am inteles bine. poate ne spun fetele care au nascut daca e asa sau nu...

preturi Elias, eu am aflat asa: nastere normala: 7-8mil, ceza - 10 mil, anestezist -1-2 mil, moasa - 1 mil, neonatolog - 1 mil, asistenta dr. - 1 mil.

am si eu o intrebare, mai ales pt cele care sunt deja mamici: aveti umidificator de camera? este de folos? de care?

An@, 35+

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

LA MULTI ANI! ANDROIX
SA FII SANATOASA, SARCINA USOARA IN CONTINUARE si bb sa fie sanatos si mancacios, sa te bucuri de amandoi

Iti tin pumnii Madi[/red] poate azi o sa il tii in brate pe bb tau, bafta multa
Monicoasa 36 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Androix am vazut ca si tu o sa nasti la Elias, si eu tot acolo
M-ar interesa daca bb o sa stea cu mine in salon, sau doar la alaptat il vad, lucrusoare tre sa aduc de acasa sau nu e nevoie?
. Multam anticipat
Monicoasa 36 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Gata am terminat plimbarile si pe ziua de azi:
-am vaccinat copilul si eu sper ca nu va avea nici o reactie;
-am tuns copilul
-am pacalit-o un pic in parc,acum papa si o bag la nani.
La Kidex n-am mai ajuns.Poate venim si noi maine.
Liviana voi la ce ora mergeti?Poate ne vedem pe acolo.Eu as vrea sa vin cu taxi,nu ma vreau sa conduc...
Colac am avut la Iris medical,dar habar nu am pe unde e,bine ca mi-ai amintit.L-au cumparat de la un magazin de tehnica medicala.
Si tot apropos de 2 nasteri normale,taietura se face pe aceeasi parte,eu asa am inteles?!!
Elteka ,sper ca nu te-am speriat? Ma gandeam ca Japonia...japonez...,dar nici pomeneala sa arate a copil "bolnav".
Ce ti-a si cu visele astea...eu am des vise erotice,dar 90% su sotul...restul...nu-mi aduc aminte

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput