***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani androix
(mi-a scapat la primul mesaj)

mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andreea (Androix)

Addinel - Bafta la dr azi si te asteptam cu vesti bune!

ManuC - Spor la ultimele pregatiri!

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

iulia si eu am tensiunea putin mai mare
140/90 a fost o singura data
de atunci o monitorizez de doua ori pe sapt
dar mai mult de 140/80 nu a mai fost
oricum la ultimul control m-a amenintat dr ca daca mai este 140/90 sa--mi fac bagajul si sa ma duc la spital
asa ca ne rugam sa nu mai ajungem pana acolo ca sa mai stea bebe-Tavi la caldurica
nu mji-a dat insa nici un tratament
fara sare si fara efort
daca zici ca la cardiolog nu a fost asa de mare
poate nu e cea corecta cea de la control
la mine variaza destul de mult si destul de repede
in rest.....eu nu ma prea pricep
poate iti raspund fetele care iau tratament
si stai linistita , nu te agita

mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna - Bine ai venit acasa! Te asteptam cand ai tu timp, nu te stresa din cauza noastra! Ma bucur ca ai asa baietel cuminte, ne mai dai si noua curaj. Asteptam si poze!

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Cristalina si Alyna, multumim mult pt informatii!! Nici nu stiti cat ne ajutati fetelor!!
Diana 34+
Ancamari, eu stiu ca o cafeluta pe zi nu face rau la bebe chiar daca e cu cofeina. Eu stiu de la prima sarcina plus ceea ce am citit. Se pare ca aerul pe care il respiram in centrul Bucurestiului e mai nociv decat o cafeluta pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Va pupicesc pe toate!
Revin cand pot!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Alyna bine ai revenit !!! Tu stii ce mult ma incurajeaza postarea ta, mai ales cand vad ca ai nascut super usor, si repede, si fara probleme?!! Vorba cuiva: ma gandesc ca daca tu ai putut , o sa reusesc si eu! Abia astept sa vad pozele cu tine si cu puiul tau!

Eu pana acum m-am benoclat la pozele nud ale lui David Beckham. Nu am fost niciodata vreo fana de-a lui ( ba chiar m-a socat discrepanta dintre voce si felul cum arata) dar acum chiar pot spune ca m-a facut sa rad . Constatare de 1000 de puncte: sotulica arata de 10x mai misto!! Ia sa-l sun si sa-i zic ca poate imi face vreo "surpriza" cand vine acasa.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Alyna, bine ai revenit!!! Ma bucur tare ca a fost asa usor.

Ancamari, esti tare draguta !

Ralucami, fii serioasa, nu te lua dupa mine, ca mie-mi lipseste o doaga ! Nu gresesc japonezii astia! Acu' nici de curiozitate nu ma uit la Ciresele de anu' trecut sa vad ce anume zicea DidiAlex, ca asa m-am uitat in ianuarie la una din viitoarele mamici (nu spui care), care avusese un copilut care a pierit de SD, si a pus link cu el la semnatura. Am plans vreo 2 saptamani, de-am zis ca-si ia al meu lumea in cap...Acu' nu ma mai uit!

Adevarul ca acum ma "preocupa" altceva: pe langa ca mi-a explodat iar burta si m-au luat niste dureri de sale, pelvis si genunchi de n-am dormit deloc...ma doare capul de tampesc de aseara intr-una!!! Si am o idee de febra, desi termometrul nu arata decat 36.5-36.7...Da' ma apuca frisoanele din cand in cand...Io nu-sh ce am... Ieri in Yokohama toata lumea se holba la mine, una s-a si napustit sa ma mangaie pe burta si a zis neshte chestii cu Akachanu'...Acu' ma obsedeaza ca mi-a pus un bad spell...

N-am avut asa dureri de cap in viata mea (in primele 3 luni de sarcina pentru prima data!!! dar nu tineau 24 de ore )...Tensiunea pare 10 cu 6 in culcat si 12 cu 7 in pozitie asezata...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

multam michigan, mi-ai mai dat curaj.
si la mine cred ca oscileaza pina la urma ....sper.
IULIA

34+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami, michigan un de la mine ptr voi.multumesc ca v-ati gandit la mine.
eu in mare sunt bine...spun in mare ptr ca m-am confruntat cu contractii nedureroase destul de dese.am fost la control totul e ok cu bebelina, si cu placenta , lichidul si toate cele, doar ca micuta mea o crescut mai brusc si uterul meu nu a reusit sa se adapteze.am 10,5 kg in plus, dar asta sa fie ultima problema.ptr contractii iau gynipral jumate de tableta la 6 ore si no spa doua tablete pe zi.colul e inchis si masoara 3 cm...nu stiu daca ii mult sau putin dar doctorul o zis ca e ok.
saptamana viitoare asteptam patutul cu baldachin, cosuletul de scos din spital si comoda, dulapul cel mare vine abia la sfarsitul lunii mai ca nu e gata.promit sa pun poze in cand vine mobila.

hainute am cumparat si eu o gramada , dar oricum nu am depasit-o pe alyna24.
LA MULTI ANI ANDROIX!!

elteka i-mi pare rau ca nu te simti bine, bea un ceai si incearca sa te odihnesti.si lasa gandurile negre deoparte ca totul va fi bine.fi increzatoare.

madi.
sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Alyna24 bine ai venit acasa.asteptam poze cu bebeicul tau.sa-ti traiasca.

VA PUP FETELE SI AVETI GRIJA DE VOI,

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput