***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cheburashka, multumim mult de informatii!
Dar da-ne si datele tale, cand ai nascut, cum, greutate, cm, apgar copil, numele copilului, sa completam listuta!!!!
mica , am scris deodata si acelasi lucru..se vede ca suntem racoaice amandoua
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lilky, Cheburaska, Arthurana, Monicoasa - Bravo! Sa aveti bebei mancaciosi si cuminti si voi sa va refaceti cat mai repede!

Eu am luat detergent si balsam special, fara parfum, de la Cora: se numesc SURCARE, produse in Marea Britanie. 1 kg detregent = 10 ron si 1l bqlsam = 4 ron. Le-am si folosit aseara si am dat inca o clatire dupa cea cu balsam. Sotul meu zice ca miros rufele a lapte praf, dar nu e un miros chimic cum ramane dupa detergentii obisnuiti. Ceraceafurile si paturicile de bumbac a apucat mama sa le spele cu Ariel si le-a si calcat, cred ca o sa le las asa.

Kidex-ul a fost o mare dezamagire, am cumparat niste hainute din alea mai ieftinute, de la Rombaby, marimi mici (50 si 56), sa vedem daca o sa intre in ele in spital. Era singurul stand unde era aglomeratie. In rest multe jucarii si lucruri pt copii mai maricei. Cosmetice- pauza. Pernele de alaptat ereu f, frumoase dar moi de tot, nu mi-a venit sa dau 150 ron pe o lesinatura din aia, o sa folosesc o perna obisnuita pana la urma. Patuturi erau in 2-3 locuri si sotul meu a zis ca i se par fragile cele de la baby comfort si daca nu gasim altceva ramane sa comand on line. Asa ca intr-o ora ne si plictisisem pe acolo si eu abia mai mergeam, cred ca eram cel mai "umflat" exemplar de acolo.

Mi-am pus si eu lucrurile in bagaj, nici nu stiu cu ce am umplut o geanta de voiaj. Pe ale lui bebe o sa le calc, dar pt inceput nu iau prea multe, doar pe cele micute si vedem dupa aceea.

Ieri am stat vreo 2 ore la soare cu burta bine acoperita si m-am bronzat un pic, cat sa nu mai am piele din asta palida de iarna, ca nu ma mai puteam suporta. Si a fost asa de bine sa stau la aer... M-am saturat de stat in casa de nu mai stiu de mine, dar daca ies fac 20 de pasi si vreau inapoi in casa.
Miercuri dimineata ma duc la eco la Iosup sa vad cat a crescut bebelul, ca de miscator nu va zic! Doarme bine noaptea si ziua tropaie tot timpul, e o scumpete!

Liviana, durerile de bazin sunt din ce in ce mai rele. Am zis la dr sapt trecuta si a spus ca-mi trec dupa nastere, n-are ce sa-mi faca.

Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am uitat sa va intreb ceva: ne trebuie la spital pompita de nas pt bebe? Ca am uitat sa cumpar si nici nu stiu de care, ca batista bebelusului nu ai la ce sa o conectezi in spital. Si nici biberoane nu am cumparat, de vreme ce in Municipal te incurajeaza sa ii dai numai san? Voi ce ziceti? Si de suzeta e nevoie in primele zile?
Pana la urma cat costa anestezia asta? Ca 4 mil pt anestezist cu anestezie cu tot mi se pare mult... Anestezistul e prezent in sala de nasteri si dupa ce iti face anestezia, de ex la cezariana? Ca nu inteleg care e rolul lui exact in afara sa faca anestezia propriu-zisa. Care banuiesc ca mai mult de 20 min nu ii "rapeste" din timp. Poate ma luminati voi!

Anca, 37+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Bune si info de la elias...informatic macar, dar de la Giulesti nu stie nimeni nimic?
N-a nascut nimeni?
Ce zici Andrada cu data de 2 mai? Cica atunci e luna plina...favorabil pentru nasteri. Mai e se pare pe 16 mai...dar parca e prea tz atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

- Aveti dreptate! E foarte mult 4 mil, dar am inteles ca e vreo 2 mil doar epidurala. si avand in vedere ca nici nu-si petrece prea mult timp cu tine, asa a considerat sotul meu. eu nu as fi dat atat, mai ales ca nici nu a fost prea eficienta anestezia lui.
Cu doctorul eu am avut o alta intelegere, de aceea i-am dat atat. Colega mea de camera i-a dat 5 mil pentru nastere normala. Si am auzit ca preturile sunt intre 5 si 7 mil pentru nastere normala.

- cat despre biberoane, nu aveti nevoie caci au ei acolo si le dau la toti cu biberoane de la ei. cat despre pompa de nas, ne-au explicat ca nu o putem folosi in primele 2 spatamani, caci bebeii sunt prea sensibili in perioada asta. Le toarna doar ser fiziologic si atat.

Hai sa va dau si niste detalii despre pui:
-nastere naturala cu epidurala
-3450 g
-51 cm
-nume: Diana
-scor Apgar: 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am scris un mesaj dar mi s-a blocat calculatorul si l-am resetat, deci am pierdut raspunsul mai detaliat! Asa ca acum fac un mic rezumat:

Felicit din inima mamicile si taticii care si-au vazut deja minunatiile de bebei! Sa fie cu totii sanatosi si voiosi! Ana Teodora si Diana sunt niste scumpele! Abia astept sa vad si alte foto cu bebici cumintei si mancaciosi! Parca nu mai am rabdare pana o voi tine pe Teodora la piept! O sa postez si eu fotografii cu ea!

Mica, te rog sa-mi zici ce fel de carucior ai? E tare frumos!

Apropos de Kidex (eu l-am vizitat la Iasi)... v-am spus ca a fost mult sub asteptarile mele ... si eu nu beneficiasem anterior de Baby Expo! Cosmetice am vazut numai de la Dalin si Mustella (de la care mi-am si luat o crema antivergeturi!).

Eu inca ma simt bine si ma gandesc sa mai merg o saptamana la scoala (vorba vine o saptamana ... aste trei zile ... de miercuri pana vineri ... la recuperarea de sambata, pe 5 mai zic pas!). Am avut picioarele umflate, dar zilele astea m-am odihnit suficient si ma simt in stare sa mai lucrez putin! Nici contractii nu prea am ... ceea ce ma face sa cred ca Teodora doreste sa se nasca la termen! Si eu doresc acest lucru ... daca vrea mai repede sa nu fie decat cu 2 zile caci imi doresc data nasterii ei sa fie pe 22 sau pe 20 mai (eu sunt nascuta pe 20 august, iar sotul meu e pe 22 iunie).

An@, cat a costat detergetul Dermalin? E lichid sau praf? Se gaseste in orice farmacie?

Anca, si eu am stat la soare maxim o ora, insa nu mi-am acoperit burtica! Oare de aia mi s-or fi umflat asa de tare si picioarele? E chiar asa de rau la soare? Eu ma simteam ok in momentele respective!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 36+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, eu azi am contractii si-s f stressata ca sotul meu vine maine numai din delegatie.

mai vreau macar o saptamana sa stea asta mica...
am facut si eu contractul si am kitul de recoltare de celule stem, noroc ca sunt din Cluj ca am aflat tarziu si nu mai aveam timp altfel...

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Cheburashka, multi pentru info, m-am mai linistit ca acum stiu la ce sa ma astept, dar sunt cam socata de preturi!
oricum Doamne ajuta sa nastem toate repede si usor asa cum ai nascut tu si sa avem bebei sanatosi sa nu fie nevoie sa stam mult pe acolo.

Motannel, detergentul DERMALIN costa cam 65 lei cutia de 600 g si am cumparat-o din sensiblue (nu stiu daca se gaseste in toate farmaciile - poti incerca si ne spui si noua). Aa, si e praf, nu lichid.

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Cheburashka,Athurana SA VA TRAIASCA BEBEI cred ca sunteti mamici fericite!
Arthurana mai da-ne informatii cand poti.
Mica e tare frumos carucuirul tau e totul rosu.Dar in afara de landou si scaunel nu mai are altceva sau nu am vazut eu?
Vad ca vb de luna plina,nasteri...m-ati bagat la idei,fiindac si mie mi-a zis doctaora ca vb pe 3 mai...poate ploua cu bebei eu una abia astept .Seara e un chin sa adorm intre atatea lovituri iar burtica e din ce in ce mai mare....
Acum oricum suntem pe ultima suta de metri.

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

La pb cu somnul semnez si eu Deja nu mai pot sta pe nici o parte...ma dor toate oasele...as dormi pe burtica ca inainte, dar cum ma las un pic pe ea ma trezesc imediat...se pare ca isi face simtzit instinctul de mama

Mergi la inceput