***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

sobi ca nu imi place deloc cum arata caloriferul. Mai ales ca nu am mai pus perdea sa il acopere ci doar rulouri cu desene direct pe geam.
Eu am luat ca detergent Persil sensitive solid. Daca nu ai compartiment special la masina de spalat pentru detergent lichid poti sa il pui direct pe rufe ca nu se intampla nimic.

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Cheburashka, multumim mult pentru sfaturi!
Da, si eu am auzit de Municipal ca s-ar putea sa iti zica pas ca nu mai au locuri (asta s-a intamplat pe 8 ianuarie, dar pana la urma au vorbit cu doctorul si s-a gasit un loc). Presupun (sper) ca daca ai doctorul la Municipal nu e o problema. Plus ca am citit ca in mai sunt mai putine nasteri decat in ianuarie (9 luni dupa post ) :)

Monitza, poate ne intalnim acolo ;) E o saptamana intre DPN-urile noastre, asa ca nu se stie

Carstea, despre epidurala - am mai scris - doctorul meu mi-a recomandat sa nu o iau de la Municipal ca au avut probleme in ultimul timp (nu a prins). Acum nu stiu daca e chiar adevarat - si nu vreau sa zic asta ca sigur -, dar am zis sa imi ascult doctorul si sa iau perifix cum a zis el. Nici eu nu stiu daca sa iau numai cateterul sau si substanta...

Dideip, cu kidex-ul si polivalenta :))) Tu esti prima din odisee care se indreapta spre 40 de saptamani!!!

Mica, foarte frumos carutul Si comoda (ca doar am si una asa :)) Bebe Maya o sa se rasfete ;)

Sobi, am intrebat unde pot fi gasiti si mi-au zis ca nu au inca magazin, dar o sa isi deschida un magazin online :( Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Mi-au dat saculetul intr-o punga ce facea reclama unui magazin de lenjerie din magazinul Victoria - ma uit acasa si iti spun (20RON saculetzul - aveau diferite forme - eu am luat un ursulet, si merg cam 5000 de utilizari)
La masina de spalat am o rezerva speciala unde se pune detergentul lichid.

Chiqui, mai sta bebe Luiza in burtica, noi nu ne uitam la lunile astea pline, le asteptam pe urmatoarele ;)

Voi chiar ati luat detergent special pentru bebei (din farmacie)? Eu vreau sa iau persil sensitive... Si recomandati sa nu iau nici un fel de balsam? Citisem pe undeva despre Silan - ca ar merge si la bebei (azi ma duc sa cumpar detergent)

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Cheburashka, multumim mult pt info utile. daca ne poti spune si ceva preturi .....
- sunt ore de vizita sau vizitatorii pot veni oricand la tine?
- sotul a putut sta cu tine in timpul travaliului?
- ai avut parte de moasa? cum e? ca am auzit la variante...
- cum il cheama pe anestezist si pe dr. neo...ca sa stiu just in case..
- ti-a aratat cineva cum se schimba bebe, cum il spala, cum sa il hranesti (la asistente ma refer)?
cam intrebarile astea ma streseaza pe mine..
Multumim mult ca iti faci timp sa ne luminezi si pe noi

Chiqui, multumesc pt raspuns ref. la greturi. ce-o fi cu ele acum la sfarsit? parca am citit pe undeva ca ar fi normale in trim. III, dar cum alte fete nu se plansesera am crezut ca sunt eu ciudata. Si mie mi se umfla degetele de la maini si ma dor cand strang pumnu. sau imi amortesc mainile...deci suntem "in grafic" cu simptomele.

Poohy, eu am luam si am intrebat si prieteni care au copii mici ca au folosit DERMALIN ca detergent pt bebei mici. eu l-am luat din farmacie. dr. mi-a spus sa spal fara balsam rufele de bebe!! la fel stiu si de la prietenii cu copii mici. balsamul are oricum un miros mai puternic si bebe e sensibil...

, 35+

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Madi.... si sot de Madi.... ce frumoasa e fetita voastra!!! Felicitari... sa va traiasca, sa fie sanatoasa si.... sa va bucurati de ea!!!

Alyna24, da-mi voie sa-l laud pe Davidutzu si pe forum... E un frumos si un cumintel.... Abia astept sa-l tin si eu in brate pe al meu

Lilky... felicitari pentru grasunica!!! Ce bucurie pe fata ta!!! Ce sentiment frumos: sa fii MAMICA...

Dideip... esti tare amuzanta... cu targul EROTIC Daca iti zic... ca initial si noi am fost la ROMEXPO...acolo langa AERPORT BANEASA [:)))]... O fi fost ziua incurcaturilor???

Cheburashka... desi nu-mi pica prea bine.... VREAU sa CONFIRM si eu spusele tale legate de TUTUNARU!

Didialex... eu si PUIUL meu () te vrem inapoi pe FORUM!!!! (Si sper ca NU te iei de mine ca scriu cu litere mari... ca n-am ce-ti face!!! EU NU EDITEZ MESAJUL ASTA!!! )

HAINUTZE Antonio
Andrada 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andrada!!!!! Ai 38 de saptamani nu 37 !
Ma miram eu cum esti asa aproape de mine :)) Ce frumos trebuie sa fie sa aranjati totul pentru pui ;) Ai uitat sa schimbi si saptamana

DidiAlex, hai zi-ne macar ca esti ok

An@, merci pentru raspuns

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didialex, ca bine zice andrada, vrem vesti de la tine, sa ne zici ca esti bine!!!!

Flavia 33+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Cheburashka, multumim mult, mult pt informatii. Si zici ca Tutunaru nu a trecut sa-si vada pacienta...
Cam nasol...
Dideip, hai ca am ras in hohote!!.
Va pup
Diana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

- sunt ore de vizita sau vizitatorii pot veni oricand la tine?
- sotul a putut sta cu tine in timpul travaliului?
- ai avut parte de moasa? cum e? ca am auzit la variante...
- cum il cheama pe anestezist si pe dr. neo...ca sa stiu just in case..
- ti-a aratat cineva cum se schimba bebe, cum il spala, cum sa il hranesti (la asistente ma refer)?
cam intrebarile astea ma streseaza pe mine..

Draga mea,

- orele de vizita sunt intre 15 si 17, iar la poarta e un nene foarte enervant. te lasa sa treci doar daca-i dai 50.000 si atunci ba nu are halat, ba nu are papuci... eu am avut noroc ca aveam pe acasa un halat de alb si asa au putut sa intre ai mei.
- nu prea am vazut soti pe acolo. in plus ca eu nu prea am avut travaliu si am nascut foarte repede. l-am trimis pe sot acasa sa-mi mai aduca cate ceva si eu era sa nasc pana a venit el, adica intr-o ora...
- moasa era o tipa - Mariana. lumea zicea ca e f buna. i-am dat un milion, dar mi s-a parut prea repezita. tot imi zicea ca daca vrea ea pot sa nasc foarte repede, daca nu putem sa stam si pana maine... ceea ce mi s-a parut un pic deplasat pentru o moasa. si tot se plangea ca de cand cu epidurala asta, parca trebuie sa munceasca ea mai mult, ca noi daca nu simtim nimic, nici nu putem sa impingem. parca eu aveam vreo vina.
- anestezist - Marian Popescu, neonato - dr. Popa
- da, a fost un curs obligatoriu a doua zi dupa nastere. ne-au explicat una-alta. si poti sa intrebi oricand o asistenta si-ti spune, daca-i dai ceva desigur. eu am chemat-o pe una acasa si a venit.

Despre preturi am auzit tot felul de versiuni. Eu am dat asa:
doctor - 10 mil
anestezist - 4 mil (foarte mult pt cat a facut, dar avand in vedere ca a inclus si anestezia...)
moasa - un mil
asistente - 100 mii

Mare atentie insa: am auzit o fata care se plangea ca a venit cu epidurala de acasa, dar nu a avut cine sa i-o faca. Era doar un singur anestezist de garda si era la alta operatie... Foarte frumos pentru un spital cu pretentii!

Va pup si va tin pumnii celor care trebuie sa nasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cheburashka da-ne si date despre nastere sa le trecem in listuta. Data nasterii, ora, numele bebeului, greutate, cm, apgar.

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Cheburashka, merci pentru info Mai am cateva nelamuriri

4 milioane anestezistul? Asa mult e tariful in general?
Cei 10 milioane pentru doctor au inclus cumva si recoltare de celule stem? Ai mai dat doctorului ceva si pentru controale, sau asta a fost pretul total?

Pe langa date, poate ne pui si noua o poza cu bebe mic

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput