***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

apropos de calorifere, am si eu o intrebare. Stiti cumva pe unde as putea gasi acele vase ceramice in care se pune apa si care se atarna de calotifer pentru umidificat\rea aerului?
Noi ne vom muta la socrii si la ei e mai rece in casa, asa ca vom fi nevoiti sa dam drumul la centrala asa ca vom avea nevoie de ele.
umidificator nu as cumpara acum, decat daca e neaparat necesar.

multumesc de info

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu cum ma las putin pe burtica incepe bebele sa dea din maini Nu mai e nici o pozitie in care sa stau comod. Dar mai e putin...

As vrea sa stiu daca mai e cineva in aceasta odisee al carei bebe nu s-a intors? Sunt la fel de mari durerile de pelvis?

Ma lamureste si pe mine cineva ce e cu recoltatul de celule stem? Cand se face recoltarea si de ce? Multumesc.

Teodora Ana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cheburashka, te-am trecut in listuta. Mai ramane sa ne spui si data in care ai nascut!!!
Am venit si noi ma devreme de la doctor, Stefy e mai marisor un pic decat varsta dupa UM, placenta e matura, e ca la termen, Stefy e asezat cu caputul in jos...m-a verificat si pe masa, colul e ok, a zis ca mai rezista 2 sapt...si daca se intampla totusi sa ma apuce constractiile mai devreme de data cezarienei, o sun si "ma rezolva"

diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Carrie,stai linistita poate mai sta pana vine sotul
Aaaaaa eu am spalat hainutele lui bebe la 90 de grade si albe si colorate si nu au pstit nimic.Sunt facute sa reziste la astfel de temperaturi,am pus si balsam si le-am calcat.

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor am si eu o intrebare. Aseara a venit pe la mine o fetita cu mama ei si azi am aflat ca fetita a facut varicela exact azi. Sunt in pericol sa o iau si eu? Pot sa previn?

34+

Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Vineri, 27 aprilie, la ora 9.11 a venit pe lume, prin cezariana, Mario Luca, un grasunel de 3820g, 54 cm, apagar 10. Azi am ajuns si noi acasa si sutem bine amandoi. De aseara am inceput sa si alaptam. Acum incercam sa ne acomodam unul cu altul.

Ileana si Mario Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Quichi daca ai facut-o pana acun,nu o mai faci.Daca nu depinde cat de apropiata ai fost de fetita si de organismul tau.Nu e musai sa o aci.
Ileana FELICITARI pentru grasunel,sa ne pui poze!

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

felicitari ileana_marius! Sa-ti traiasca grasunelul! Te trecem imediat in listuta!
Chiqui, nu stiu ce sa zic! Tu nu ai avut varicela niciodata? Daca ai avut, stai linistita! Dar cel mai bine intrebi medicul, chiar am vazut pe prima pagina pe DC intrebari si raspunsuri de la medici!

diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

Am reusit sa intru si eu un pic pe aici sa felicit noile mamici si sa va arat poze cu puiul meu.

Fetelor, sunt nespus de fericita! M-a ajutat Dumnezeu si am avut parte de o nastere usoara, cu un travaliu de numai 2 ore, fara epidurala - chiar daca optam pt epidurala nu cred ca apucau sa o puna pt la primul control aveam deja dilatatie 6-7. In jurul orei 9 dimineata au inceput durerile si la 11:15 a venit pe lume Andrei. De cum a iesit doctorul mi l-a pus pe burtica: era asa cald si dulce! A luat nota 10, 3.200 kg, 50 cm lungime. Seamana leit cu taticul lui.
In spital am stat doar doua zile, intr-un salon singura cu puiul meu, si de joi suntem acasa. Au fost mai grele primele zile acasa: Andrei nu vroia sa suga la san, eu am trecut prin "furia laptelui" cu niste dureri nasoale de sani, cand nu ma ocupam de Andrei imi masam sanii ca sa treaca cat mai repede. Sotul m-a ajutat foarte mult si il iubesc si mai mult acum. Si acum incet, incet ne formam un ritm. E tare frumos cu un sufletel mic si dulce acasa.

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut listuta de pe prima pagina. Felicitari tuturor noilor mamici! Si sa dea Domnul ca toate celelalte sa aveti parte de o nastere cat mai usoara.

Am schimbat si semnatura si puteti vedea poze cu Andrei.

Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Bravooooooooooooooooo, Ileana Marius !!!
Sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos !! Doamne, ce veste buna, mi-au dat lacrimile !
Sa stii ca pe mine ma pasioneaza astrologia. Si am calculat pentru puiul tau si mi-a dat cifra destinului 22, ceea ce este extrem de rara. Este cifra marelui conducator, ce genereaza un destin extraordinar. Vezi mai multe aici : http://www.dsclex.ro/astrolog/numerologie/intelesul.htm
Sper sa ma lase moderatorii cu linkul, sa nu se considere reclama.

Inca o data te pup si iti urez numai bine ! Sper ca in curand sa te urmeze si Laura Ioana.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput