Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Deci, weekendul asta am invatat fix 4 ore tot weekendul, sunt inconstienta, dar eram asa de obosita si satula de carti plus iubitzel a fost asa dragut si a facut in fiecare zi mancare din care mai de care mai buna. Sambata seara am iesit si ne-am intalnit cu niste prieteni, la o pizza care s-a finalizat cu mai multe sticle de vin si ras si glumit pana dupa 12, duminica am dormit tarziu si pe urma am mers prin oras la cumparaturi. Dar ma simt gata sa pun burta(care s-a marit considerabil in weekend) pe carte!
Tdi, si caterina face diaree exact la fel, 2 zile curge din ea plus ca si vomita. trebuie sa ii dai pliculete cu fermenti de aia pentru stomac, sa ii faci orez cu morocovi, dar cand il fierbi nu il scazi de tot, il lasi sa fie ca o supa groasa, si mai intai ii dai zeama si pe urma daca mai vrea ii dai si orez si restul.Si ceai de fenicul, e cel mai bun, caci ii calmeaza burtica, si nu o mai doare, e mult mai bun ca cel de menta.(in engleza stiu ca e fennel, nu stiu cum se chema fenicul in italana).si suc de mere sau mere rase, dar cu sucul lor, caci trebuie sa ii curete virusul din stomac. Nu au ce sa iti dea medicamente, caci multe fac si mai rau la copilasi asa mici. Sper deja sa fie mai bine Alyssa si sa nu mai fie nevoie de toate astea.
Gusta ai grija de tine si gandeste-te ce bine o sa fie dupa ce te vindeci si cat de mult ai asteptat operatia asta.
Olga M,si Caterina era foarte cumintica si ascultatoare, acum nu se tranteste inca pe jos(atat cred ca ii trebuie si o dau la chinezi) dar si ea a devenit asa maraita, imediat cum nu ii convine ceva se pune pe urlat, si se cunoaste ca se screme sa scoata 2 lacrimi acolo. ma mai enervez si eu, dar in general ii dau ignore, si urla langa mine pana oboseste si incepe sa se alinte. Sau incep sa rad, nu de ea, in general, ii zic uite ce funny este asta, si uita de ce era nemultumita si incepe si ea sa rada. Nu vreau sa ma ambalez sa tip la ea ca pe urma urla si mai tare(desi cand sunt obosita uit si tip si in secunda urmatoare imi pare rau ca am tipat).
Ma duc la invatat, ca o saptamana mai am si pe urma potopul.
Aaa, Androix am vazut pe Filip culegand floricele, frumusel foc!
Pupi la fete si la copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Exemplu cat de buna este memoria mea:
Ieri puneam masa si in drum spre bucatarie intreb,iubire vrei sa iti aduc un pahar si vinul? el zice da, eu imi continui drumul , iau o furculita din sertar si ma intorc linisitita la masa. Dupa 15 minute, Alex se ridica de la masa, se duce isi ia pahar, carafa de vin, se aseaza la masa din nou dupa care imi dau si eu seama: vaii ce-a uitat!!!!
Acum vinul ca vinul, dar la exemene ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

TUDORA, La multi ani!!!

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, fericita si iubita de toata lumea si sa aduci numai bucurii parintilor si surioarei tale!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Tudora!! Sa fii mereu aceeasi fetita inteleapta, cuminte si desteapta si sa-i aduci numai bucurii mamei tale!

mynicegirl-spor la invatat! Nici Maya nu se tranteste mereu pe jos, doar urla si se agita ingrozitor. Si eu am inceput sa o ignor si dupa o vreme vine la mine senina de parca nimic nu s-a intamplat. Dar asta nu se intampla mereu, uneori crizele dureaza mai mult.

OanaC-ce mai faci? Ce progrese a mai facut Eva?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Olga, intra pe yahoo messenger, sa vorbim in direct. Iti mai merge? Cu progresele Evei, nu stiu cu ce sa ma laud; cam ce am spus pina acum: numara in engleza pina la 15, in romana pina la 10, recunoaste numerele pina la 9, literele, vorbeste normal, in propozitii si fraze, dar se mai si prosteste uneori, stie citeva cintecele pe care le cinta cu drag (nu asa, 100%, ca Daria, ci vreo 75% stie cuvintele la ele), spune please, thank you si sorry, bless you (dupa ce stranuta ea sau cineva de linga ea), deschide singura usa frigiderului si isi alege ce vrea sa manince (bineinteles ca eu am drept de veto). Spune la toata lumea ca are kk in pantaloni, daca nu sint acasa ca sa ii schimb imediat diaperul.

Asa, acum sa spun ce face de ma scoate din sarite!!! Zbiara cit poate de fiecare data cind ii facem baie; nici nu mai vrea sa stea in cada, sa se joace. Ii e o groaza teribila de carusel si toate masinutele si masinariile care se invirt in cerc sau se misca (din acelea cu monede, de la malluri); tremura de nu se mai poate si se agatza de tot ce prinde ca sa nu o asez in alea. Nu mai vrea sa manince carne. Cind ii fac poze se uita in orice directie, numai la aparat nu. Nici nu vrea sa auda de periat parul, asa ca arata in continuare ca o boschetara.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, TUDORA !!!

Nelia, sa-ti traiasca fetita , sa fie sanatoasa, sa fiti cu totii sanatosi sa va bucurati de asa familie frumoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si musai sa "coci" un Andreiutz pentru fete

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Tudora! Sa fii iubita si sa aduci multe bucurii celor dragi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tudora si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI TUDORA, sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji ! Nelia, sa iti traiasca printesele si sa iti ajute Dumnezeu sa le aduci pe lume un fratior sanatos !

Dragelor, va rog eu anuntati pe site unde va putem vota !! Dati lik-ul cu pauze, ca sa nu il faca astia "reclama", dar anuntati aici, pliz. Unde gasesc sa o votez pe Florentina ?!?!? Votat Monu si Bea de acasa. Incerc si azi de la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI TUDORA!
Sa cresti mare pui scump, sa fii cuminte si buna, desteapta si cu noroc, sa iti iubesti parintii, sora si fratiorul care e pe drum!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput