Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 10

Mercedes spune:
La multi ani Androix si nastere usoara iti doresc ( nu stiu cand tb sa nasti asa ca... iti doresc de pe acum).
La multi ani Tudora sa cresti frumoasa sanatosa si cuminte alaturi de parintii tai.
Fetele copiii vostri urla pe afara? a mea urla ca din gura de sarpe peste tot si fuge in acelasi tiump, ne exaspereaza.
Sanatate bolnaviorilor!
gabitzam- ti am admirat ieri seful casei

Mercedes spune:
Asa am uitat bineinteles ceva-am votato pe gimnasta lui monu, spuneti mi restul fetelor unde sa mai votez.
Eu inca n am reusit sa o filmerz pe a mea ca doara toata ziua fuge urland...

monu spune:
LA MULTI ANI TUDORA!!!
Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si cuminte si sa ai parte de o viata frumoasa si plina de dragoste.
Nelia sa va traiasaca minunea.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

lucas spune:
LA MULTI ANI TUDORA!!! sa fii sanatoasa si cuminte.
cu intirziere;
LA MULTI ANI ANDREEA (ANDROIX) nastere usoara !! (uauu nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul )
LA multi ani Philippe si Aexander!! sa fiti sanatosi!!!

patriciaRO spune:
Pai uitati cine vrea sa-l voteze pe Pifos:
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?id=324
Beatrice, mami de Alex pifos

patriciaRO spune:
TUDORA, LA MULTI ANI! sa cresti mare, sa fii norocoasa si sa fii sanataoasa!
Beatrice, mami de Alex pifos

Ada_74 spune:
LA MULTI ANI TUDORA!
Sa ai parte de o viata frumoasa, lipsita de griji, sa fii fericita si sa ii faci fericiti si pe cei de langa tine!

Androix spune:
La multi ani, Tudora! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa plina de noroc si fericire!
Fetele, multumesc in continuare de urari.
Mercedes, mai am putin 4 saptamani dupa DPN vreo 2 dupa mine, ca acum ca sunt la a doua sarcina sunt experta deja
Lucas, ce mai faci? Nu ai mai scris de mult. Ce face domnul Matei? tot asa smecherel?
Olga, pai chiar asa e gradina botanica, un camp plin de rapitza. Zici ca esti pe un camp undeva. In afara de speciile rare de copaci nu am vazut mare lucru pe-acolo.
OanaC, dar numara Eva nu se incurca. Filip nici acum nu vrea sa numere. Dar repeta orice cuvant nou pe care il aude si il foloseste cand te astepti ami putin, cu tinta nu asa la plezneala, de ramanem si noi mirati. Propozitiile inca sunt din doar 2 cuvinte si de obicei cam puse invers de ex.: suzi unde? Adik unde e suzeta?
Mynicegirl, bafta la examene si spor la invatat. Ce inveti tu acolo? poate ai mai scris dar eu sunt dusa si nu am retinut.
Nelia, felicitari pentru notele bune! E super cand vezi si rezultatele, cand vezi ca tot efortul e rasplatit. Bravo!
Filip recupereaza somnicul ca ieri am fost la terasa si am stat pana la 10 jumate, iar dimineata domnisorul ne-a dat trezirea la 7:45 asa ca acum el doarme si eu pe langa el il pazesc Trebuie sa merg sa-i fac o supa cu galuste si pentru noi am scos o casoleta de carne tocata de la congelator inca de ieri dar nu stiu ce sa fac cu ea. Aveti ceva sugestii in afara de ciorba de perisoare si chiftele ca tocmai ce le-am terminat?
Sa va zic ce-am patit in gadina botanica, din cauza de atata alergat dupa Filip: mai tineti minte ca ziceam ca am niste pantofi cu talpa joasa de purtat la gravideala, luati pe cand am ramas insarcinata cu Filip si purtati intensiv si atunci dar si acum toata toamna, iarna si primavara ca iata mai e nitel si vine vara. Si le promiteam o soarta foarte urita imediat dupa ce nasc adik o zvarlitura direct la gunoi de uriti ce sunt. Ei bine, s-au suparat pe mine acum cu cateva saptamani inainte de a-si incheia cu succes misiunea, si anume sa ma scoata din nevoie cu burta asta a mea, si au cascat o gura latareata. Noroc ca e intr-o parte asa ca daca era in fata imi iesea piciorul prin ea Iar asta nu e nici pe departe cel mai amuzant lucru. Cel mai amuzant este ca nu am NIMIC de incaltat in locul lor. Am niste sandale care se leaga cu snur pe picior, deci ies din discutie ca nu mai pot sta aplecata sa impletesc la sireturi, niste saboti cu talpa inalta de nu mai pot sa ma cocotz pe ei si niste papucei care-mi sunt cam mici ca am picioarele umflate. Asa ca ia uite ce m-am plimbat eu ieri prin carrefour cu pantofii gauriti si apoi am fost si la terasa cu aceeasi pantofi. In carrefour zic poat gasesc ceva, de unde?
hotii ordinari au scos sandalele de anul trecut, care si alea erau de fapt de acum doi ani si le vand cu opt sute de mii, si alte modele care pareau de anul asta cu un milion o suta. Si niste rasuri de patofi din plastic la 600.000
cica la oferta. Pai ei nu se gandesc ca d-astia din plastic imi iau din piata 3 perechi cu 600 de mii???
In fine, azi merg la un magazin in oras pe langa care trec zilnic cand merg la scoala ca am vazut acolo ceva dragut care merge purtat toata vara nici prea sport dar nici cu toc cui asa undeva intre, din piele cu 700.000. Si model nou, de anul asta. Sper sa nu merg pana acolo degeaba si sa nu aibe numarul meu ca ma sinucid incercand sa ma strecor prin gaura de la pantofii mei de gravida
Hai ca ma duc sa bucataresc, nu mai uitati si pe mine cu carnea aia tocata ca n-am nici o idee.
Sanatate la pitici!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, TUDORA!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Hello de la scarbici. E destul de relaxata atmosfera, iar asta imi face cu atat mai mult lene si nu-mi vine sa fac nimic (nici nu cred ca o sa fac mare lucru de altfel). Bineinteles ca de dimineata cand am plecat mimoza inca dormea, nu s-a trezit nici cand am descuiat usa. Asta nu se intampla niciodata in week-end, maxim la 8 e in picioare
. Ieri a rezistat pana la 8.30, dar ultima jumate de ora ne-a batut cu picioarele de ne-a casapit (doarme cu noi cat e frate-meu in vizita, de, daca nu mai avem canapea, el doarme in patul ei; sper sa reusim sa revenim cu somnul in camera ei dupa ce pleaca el).
Andoix - ai mai fost la targ pana la urma ca n-am reusit sa intru in timp util sa-ti spun ca tine si ieri.
Filmulet pentru concurs n-am reusit sa incarc si mi-am mai facut si o mie de draci. Am vrut sa fac un fimlulet scurt la emisiunea pentru copii de duminica dimneata unde danseaza si face ca toate alea: ei, fix ieri statea ca lemura si nu reactiona in nici un fel. Cand am reusit intr-un final sa fac un film amarat s-a stricat la descarcare si a mai si contaminat pozele care erau in folderul unde l-am descarcat. Am facut alte filme in parc ieri, dar trebuie intai sa il rog pe barbat sa decontamineze folderul. Dupa cum zicea: pana apuc eu sa gasesc un filmulet numa' bun se incheie concursul
Mynicegirl - ai fost tare cu vinul. Lasa ca o sa-ti revina memoria la examen, ai sa vezi! Oricum, mila mi-e de tine, eu sa nu mai aud de cuvantul examen in viata mea.
OanaC - nici Ana nu mai sta in fund in baie, ma calca pe nervi, nu alta. Sta in picioare si flendureste apa cu jucariile, dar nu mai sta jos (cand interesul meu este sa se mai moaie jegul). Iar cand incepem operatiunea spalatul pe cap o apuca o jale...
Mercedes - Ana nu urla neaparat pe afara, dar daca nu o lasi sa faca ce vrea (asta insemnand sa ia jucariile altora, desi ea nu le da pe-ale ei) se tranteste pe jos. Ieri era sa-i rup mainile de cateva ori, ca o tot tineam sa nu se lase la pamant in noroiul de dupa ploaie.
Florentina - cum a fost la botez? Cand va intoarceti in Bucuresti?
Elisor - iar ai disparut!
Gata, sa mai citesc si eu cate ceva pe aici. Oricum de miercuri iar se inteteste treaba, ma tot rog sa nu trebuiasca sa stau in week-end dupa cum se anunta vremurile. E din ce in ce mai clar ca nu voi ajunge la aniversarea de 10 ani a barbatului care este lunea viitoare. Ce capete seci, de ce nu au pus-o si ei saptamana asta, ca fiind unita cu 1 mai precis reuseam sa-mi iau liber, asa, trece si mama ei de sarbatoare, nu mai am ce sa zic. Imi pare rau ca se face undeva la o cabana si ar fi fost tare placut sa iesim in natura sa simtim ca traim si noi(poate o plasam pe Ana la mama). Si imi mai pare rau ca de vreo luna am tot frecat menta si fix acuma si-au gasit toate dosarele sa invie. Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
Androix, musaca cu cartofi. Sau cu sos si paste. Sau varza a la Cluj.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla