Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 8

robotzica cucului spune:
Cu intarziere, asa cum le fac eu pe toate:
La multi ani, Delia, sa cresti mare, frumoasa si cuminte! Loreen, sa fii sanatoasa si sa te bucuri vazand ce frumos cresc fetele tale!
La multi ani, Androix, sa fii sanatoasa si mereu pozitiva, sa vina Georgia cu bine (si usor), sa ai putere sa te descurci si cu copiii si cu scoala. Am vazut filmele cu Filip pe fundal de ciripeli in gradina botanica. Frumos baiat si remarcabil de frumos tuns! S-a lasat tuns de profesionist?! Noi inca nu am ajuns la aceasta performanta!
La multi ani, gemenilor de Mariamunteanu, sa cresteti mari si cuminti, sa o bucurati pe mama voastra!
Sa stiti ca va citesc integral, dar in calupuri mari, de obicei in noaptea de sambata spre duminica. De scris nu apuc, dar mi-e drag sa va "aud"!
V-am pupat pe toate!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Tdi spune:
Ciao. Alyssa e bolnava, are o diaree teribila ca ieri a terminat rapid 2 pachete de pampersi! de la doctor n-am obtinut decat "sa asteptam" si "lichide si regim" iar de la farmacie doar fermenti lactici de parca le ceream medicamente gratis...f-tui mama masii de treaba ca-mi vine sa-i impusc pe toti...am niste nervi de mor cu careva-n dintzi astazi. si dobitoaca de mine n-am stiut in ce tzara cu sistem de kkt traiesc sa-mi fi adus din RO provizii de medicamente.
scuzati c-am dat pe afara.
Album Alyssa

gabitzam spune:
OlgaM, aici se gaseste pasta de dinti Nenedent, care se poate inghiti. Se vinde si impreuna cu un fel de periuta de silicon, stil degetar, sa poti spala copilul. Eu n-am reusit, ca ma musca
Am facut niste poze azi dimineata, daca aveati vreo indoiala vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070429" target="_blank">cine este seful la noi
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

simona_filipas spune:
Monu saru'mana de raspuns.
Cornelia din ceea ce am citit eu pe net lambliaza e una si aceeasi cu giardiaza.Or fi de alta culoare naiba-i stieCica se contamineaza direct de la persoane infectate sau prin consumul de alimente sau apa.Oricum eu fierb apa care o bea si acum
,iara din alimente?Oricum bagam Flagyl de doua ori pe zi si sper sa scapam si noi repede
Cuscra pai pe mine nu ma lamuresti unde o votam pe Tina?
Gabitza vazut seful.Ce marisor s-a facut si frumos foc
Andutzy drum bun si distractie placuta
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si Dragos Octavian

Danelutza spune:
Gusta ai grija de tine, cu cit e mai repede operatia, cu atit o sa te simti mai bine, scapi de dureri. Cit despre petrecere, ai timp sa tot faci, oricum copiii sint micuti si nu pricep prea multe. Eu petrecere adevarata pentru Isabella voi face abia la 4 ani, atunci va avea prieteni de la gradinita, acum facem doar in familie, noi doi si ea . Hai fruntea sus, gindeste-te ca totul o sa fie bine.
Teddy sanatate Alyssei, si Isabella a avut o tentativa de diaree, dar am bagat automat orez si morcov in ea, asta bineinteles cind auzeam huruieli in burtica ei. Da-i sa pape multe banane si o sa-i treaca. -ici bolnavioarei.
Cuscra ti-am trimis mesaj cu site-ul Florentinei pe mess, ca nu ai activat PM-ul. Ce mai face Dragos ? lamureste-ma si pe mine, de la ce se fac minunile astea de miscatori in burtica, noi n-am avut asa ceva si sper sa nici nu avem, dar nici n-au cum sa creasca, ca maninca Isabella usturoi, ceapa, de mor inainte de a fi vii.
Gabitza ce mare a crescut Andrei, iar din poze pare a fi destul de linistit.
Andutzy sanatate multa
Androix dar ce Filipete ai tu acolo printre flori ! Si linistit, nici macar n-a fost curios sa vada daca apa era calda
Olga M la voi e abia inceputul , noi tot ne laudam de ceva vreme cu urletele si mofturile plozilor din dotare. Nu pot sa-ti doresc decit nervi de otel si... multa, multa nepasare in momentele cind urla aiurea.

Tdi spune:
Daniela , problema e ca Aly nu vrea nimic! si cu forta nu merge...i-am facut orez fiert, papica humana ptr kkciosi, ceai de menta, mancare de regim...degeaba. abia inghite o gura de apa si iese pe partea cealalta
.
Album Alyssa

Danelutza spune:
Teddy imi pare rau, nu ma pricep ce sfat sa-ti dau. Du-o si tu linga frigider, sa-si aleaga ce vrea sa pape. Pentru diaree eu ii mai dadeam cite un pic de coca-cola, stiu ca nu se da la copilasi asa mici, dar in situatie extrema, doar din aia servea, bineinteles in cantitate mica. Sanatate multa
Bag sama ca restul sarbatoriti 1 mai muncitoresc .

omustata spune:
Teddy- si sanatate multa pentru Ali. Sfaturi nu pot sa-ti dau ca nu m-am confruntat niciodata cu problema asta, dar soacra mea este fan Smecta.
Gabitza-multumesc de informatia legata de pasta de dinti. L-am vazut si pe frumuselul tau. Si Maya are un body exact la fel, doar ca scrie cu rosu. L-am vazut si la Iulia Monicai parca.
Androix-L-am vazut si pe strengarul tau in Gradina Botanica. Eu am fost asta vara si mi s-a parut neschimbata fata de cum o stiam eu din vremea studentiei, iar serele nu erau deschise nici cand am fost noi. Eu nu cred ca le-am prins vreodata deschise. CE mi s-a parut din pozele si filmuletele tale este ca arata cam neingrijita, adica parca iarba aia ar trebui si ea tunsa.
Nelia-am vazut si pozele voastre. Sotul tau a mai slabit? Asa mi se parea. Sper sa te simti mai bine si bravo ti epentru rezultatele la invatatura!
Ioana-in ce cartier stai acum ca nu am retinut?
Ralwca-tu pe unde esti acum plecata, ca nici asta nu am retinut .
Hai ca s-a trezit Maya. Va pup si distractie placuta in week-end-ul asta lung.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

omustata spune:
Daniela-vad ca Maya pana si la crize a fost in urma, au inceput mai tarziu decat la ceilalti copii. DE asta nu ma plang . Mi-a placut ce povesteai ca Isabella il "butoneaza" pe tati. Scuze dar alta expresie nu mi-a venit acum
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

mynicegirl spune:
La multi ani Tudora! Sa cresti mare si frumoasa si desteapta, sa ai mult noroc! sa primesti cadouri multe si frumoase si tortulet bun!
Nelia sa-ti traiasca micutza si sa te bucuri de ea in continuare, si petrecere frumoasa azi.
Am vazut in albumul tau ce burtanica(maree) aveai cu Tudora, si ce dulce era in pozele alea de la 1 luna, si ce mica era Agata!
Sa-ti traiasca si sa fie amandoua sanatoase, au noroc de o mamica super si sunt sigura ca vor fi amandoua persoane deosebite cand vor creste mari.