Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 7

gabitzam spune:
Am fost si noi la Kidex. Inghesuiala mare, dar parca a fost mai dragut si cu mai multe de ales de data asta. Am gasit cu reducere pantalonasi si tricouri, body-uri. I-am luat si o pereche de sandale Pablosky. La Cocodrillo nu mai aveau nimic masura lui Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna
Cu intarziere urez si eu lui Androix La multi ani si tot ce iti doresti.
Si la gemeni Alexander Paul si Philip Christian La multi ani.
Eu nu am putut scrie nimic ieri sunt din nou super bulversata.Operatia o sa fie pe 25 mai nu stiu ce zi de nastere va avea mara si deja imi fac mustrari.Saptamana viitoare vine maicamea ,lista ar mai continua dar am zis ca incec sa nu ma mai plang ca nu e bine.
V-am citit printre randuri nici eu singura nu stiu ce trebuie sa fac sau sa zic ma simt pur si simplu depasita de situatie.
Pup toate fetele si va multumesc ca va ganditi la mine.
Marilena si Mara Augusta
Gusta,ma bucur ca ai reusit sa fixezi data operatiei.Hai,curaj,cu mama ta linga tine o sa fie super bine,ai sa vezi.Sint convinsa ca ai sa fi foarte fericita ca te-ai operat.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

ioanailincam spune:
Hello! Acuma m-am strans de pe drumuri (cu o mica pauza pe la 4). Main nu mai plec afara nici sa stiu ca se dau haine gratis in Piata Universitatii.
Una peste alta a mers bine: am fost la Kidex unde am mai achizitionat ceva prospaturi, apoi in Carrefour (acolo s-a imputit treaba: m-am enervat pe frate-meu ca a disparut si nici telefon nu avea la el si cand l-am gasit l-am luat de un picior si pe aici ti-e drumul spre casa, fara cumparaturi). Cand am ajuns era ora 3 si Mogo dormise vreun sfert de ora asa ca dupa lupte cu ea am bagat-o la somn, unde se afla si acuma (de pe la 4.45). Daca tot dormea mimoza am sters-i in Auchan sa iau de-ale gurii, iar acum ma uit la plasele indesate, dar nu ma indur sa scot nimic pentru ca se trezeste precis (te pomenesti ca doarme pana maine, visez eu).
Iar acum ma chinui sa incarc un filmulet cu ANa la concursul cu miscarea (Bea/Monu - am votat).
Hopa, se aud zgomote suspecte din dormitor. AM fugit. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Androix spune:
Probabil esti deja pe la munte, dar de dragul intrebarii: ce petrecere, Cuscra, petrecerea mea a fost aici cu voi pe DC si cu Filipu' o perioada scurta intr-un parc cu leagane intre blocuri Mihai abia in noaptea asta pica de la satu mare si drept cadou de ziua mea a cumparat sandale pentru fi-su cu 18 roni, din piele
Fac si eu haz de necaz...
Adina, ce mai faceti voi? Cum se simte Ema?
Gusta eu iti tin pumnii! O sa fie bine iar pe Mara poti s-o serbezi mai devreme, cu tort, poze si tot tacamul
Deci, luminati-ma si pe mine: unde o votez pe Flori? Ioana si Bea ati pus si voi filmulete la pampers? Poate reusesc si eu sa pun unul, oricum intru sa va votez.
Azi am fost in gradina botanica. Inca ma minunez ca am ajuns inapoi acasa intr-o singura bucata, de fapt doua intr-una Destul de trista mi s-a parut, nu pare foarte ingrijita, ma asteptam sa gasesc o multime de flori, totul ingrijit, curat, dar dezamagire mare. Desi intinderea e destul de vasta fata de cum imi aminteam eu, ca o singura data am mai fost acum vreo 15 ani, in toata plimbarea mea nu am intalnit decat UN cos de gunoi! Serele erau inchise, nu inteleg de ce, in ciuda biletului platit, modic e drept dar totusi, am plecat cu impresia ca am vizitat o plumbuita un pic mai mare si imprejmuita cu gard. (unde plumbuita e parcul meu de cartier...) In schimb am ramas profund recunoscatoare divinitatii ca nu e in incinta nici un vanzator ambulant cu jucarii si tot felul de maimute. Filip era cat pe ce sa ploneze in lacusorul acela. Nu stiu cat de periculos ar fi fost sa-l pescuiesc de-acolo dar numai cand ma uitam la apa galbena mi-era sila.
Mai tine kidex si maine? ce parere aveti merita sa mai merg, mai gasesc ceva care sa merite efortul? Sau mai bine stau in banca mea?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

omustata spune:
Spun si eu cu intarziere
La multi ani Andreea!!! Sa fii santoasa, sa ai un bebelus cat mai sanatos si mai frumos si sa ramai mereu cu acelasi simt al umorului ca si pana acum.
Nici nu stiu de cand nu am mai reusit sa intru.Am avut o saptamana tare aglomerata. Sotul meu a fost plecat in California, a venit, a stat o saptamana, dar a aplecat azi din nou pentru 8 zile si toata
saptamana care a trecut am incercat si eu sa mai rezolv din problemele pe care le aveam si pe care nu le pot rezolva decat daca sta el cu Maya. Si asa intru in panica pentru ca mai sunt nici 3 saptamani pana plecam in concediu si inca mai am cateva programari si tot felul de lucruri de rezolvat.
Sunt in urma rau cu cititul asa ca nici macar nu stiu ce a facut Monica cu Iulia la eco.
monu-iti stau la dispozitie cu orice intrebare ai legat de chestia cu inima. Am votat poza cu gimnasta.
Flori-petrecere frumoasa la botez!
Adriana-sa dea Dumnezeu ca totul sa se rezolve cu bine. Eu tot nu inteleg cum poate avea un fat tumori maligne.
OlgaT-voi ce mai faceti?
Tamar-asa scurt? Nimic despre voi?
Ioana-pana am mai intrat eu, sotul tau s-a si imbolnavit s-a facut si bine. sanatate! Si eu am avut varsta la 26 de ani asa ca am amintiri relativ recente .
Nelia-parca tu intrebai de expunerea la varsat de vant cand esti gravida. Eu sunt aproape convinsa ca daca ai avut boala nu are cum sa-l afecteze pe fat expunerea ta, pentru ca nu are contact direct cu persoana respectiva, este protejat bine acolo in placenta si de anticorpii tai. Eu am vaccinat-o pe Maya pentru asta.
As mai raspunde, dar sunt si in urma cu cititul si cum am uitat aproape tot ce am citit nu vreau sa fac o varza din raspunsuri. Poate mai recuperez acum ca mi-a plecat sotul si timpul acordat in mod normal lui pot sa-l transfer forumului.
Un week-end cat mai frumos!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

andutzy spune:
Buna seara fetele!
La multi ani sarbatoritilor, o parte di ei am urat si la tel!
Nu am mai apucat sa citesc ce ati mai scris, am fost tare rau cu rinita mea alergica care e cu siguranta la un pas de astm, ca sunt momente in care abia mai respir. In starea asta de rahat am reusit si am facut bagajele caci maine dimineata decolam spre Busteni unde stam pana pe 7. Sper ca aerul curat de acolo sa-mi mai potoleasca alergiile si sa nu-i zgandare lui Dragos inceputul de otita cu care se confrunta. De fapt nu stim daca este inflamat si la el tot canalul nas-gat-urechi de la alergie sau otita....
Tineti-ne pumnii sa avem vreme frumoasa si sa revenim cu bine!
Va pupam pe toti cu drag!
Eli, promit inca o data sa ne vedem daca ajungem in Brasov. De asemenea daca voi veniti cumva in partea asta, spre statiuni, da-mi de veste si poate ne vedem pe undeva!
AndraSapt26 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

omustata spune:
monu-am reusit sa citesc ca totul este bine cu Iulia. Nici nu stii ce ma bucur.
babygirl-multa sanatate Emei! Nu am trecut prin asa ceva, asa ca nu am ce sfat sa-ti dau. Nici eu nu vad cum poti sa-i dai medicamente daca le scuipa. Doar injectabil.
Poze Maya

Androix spune:
Iete si poze si filme din graidna botanica www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070428&ctime=161414" target="_blank">aici
Andra, drum bun si distractie placuta la munte! Mergeti cu masina? Tu conduci?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

omustata spune:
Pe cuvant daca nu ma speriati voi cu parazitii astia in Romania. Anul trecut a scapat Maya, dar stiu eu daca mai scapa si anul asta. Nu de alta, dar pe aici astia cred ca nici nu stiu exact cum se trateaza, ca nu am auzit pe nimeni sa sufere de asa ceva.
Simona-eu nici nu am auzit de parazitii astia de care spui tu ca are Dragos. Sa dea Dumnezeu sa scape cat mai repede de ei.
babygirl-cata rabdare ai. Eu daca ar fi facut Maya asa ceva cu crema, in loc sa o filmez cred ca m-as fi umplut de nervi. Dar adevarul este ca Emma era asa de draguta! Imi dau seama ce mama oribila sunt. Sotul meu zice ca daca m-ar inregistra intr-o zi as vedea cum toata ziua stau cu gura pe copil si ii explic ce nu are voie sa faca. Si sincera sa fiu, unele lucruri sunt numai pentru comoditatea mea. Si Maya are pasiunea cremelor, dar atat am batut-o la cap ca nu are voie sa se joace cu ele, incat atunci cand pune mana pe una isi pune doar un strop pe manuta si se uita la mine sa vad ce isprava a facut si asteapta consecintele.
Maya este extrem de dificila de vreo saptamana incoace. Se tranteste la pamant cand nu-i convine ceva si face niste crize din te miri ce. Eu nu sunt obisnuita cu asa ceva. Ea era un copil foarte intelegator. Acum nu o recunosc. Vrea sa faca totul singura si binenteles ca nu-i iese de cele mai multe ori si eu nu am voie sa o ajut cu nimic. Dar se enerveaza atat de tare cand nu-i iese ceva incat ma umple de nervi. Cred ca am ajuns la varsta teribila.
IN alta ordine de idei, are si ea acum in vocabular vreo 9 cuvinte , dintre care trei invatate azi. Dar are si unele pe care le-a zis o singura data si apoi nu le-a mai zis. Ai vostri au facut la fel? Plus ca ea nu zice deloc "da" sau "nu". Pentru "nu" da din cap, dar pentru "da" nici macar nu da din cap, are un fel de-a te face sa intelegi ca este de acord, nu stiu cum sa explic.
Se pare ca mie mi-au gasit aia de la Imigrari actele pe care mi le pierdusera si mi-au dat green cardul la printat si sper sa-mi vina pana plec. In schimb ale lui MIrcea sunt clar pierdute si l-au chemat sa refaca amprentele. El nu obtine sigur cardul pana plecam, dar se pare ca poate obtine o stampila pe pasaport pentru ca est evina lor si ar trebui sa ne lase sa plecam. Asa ca se pare ca sansele de venit in Romania cresc .
Se vede ca nu este sotul acasa pentru ca eu bantui pe Internet desi ma umple Maya de nervi ca trebuie sa stau cu ea o ora pana adoarme seara. Dar nu ma plang, vad ca Teddy sta mult mai rau.
O duminica frumoasa va doresc!
Poze Maya

omustata spune:
Gusta-iti tin pumnii la operatie. Eu nu voi avea atunci acces la internet pentru ca voi fii in Franta.
Andra-mie imi ajuta la desfundat Sudafed pentru sinusuri. L-am luat si in timpul sarcinii la recomandarea medicului. Cu Olinth vezi ca iti poate creea dependenta. Mayei i-a creeat si abia am scapat de chestia asta.
Laura-ditractie placuta si incearca sa nu te gandesti la copii. IMi dau seama ce simti, dar vorba Ioanei, ei cresc si nu vor aprecia niciodata eforturile facute de noi.
Am si eu o intrebare: in Romania exista pasta de dinti pentru copii, care se poate inghiti? Si alta: voi cum va descurcati cu spalatul pe dinti?Pe mine Maya m-a lasat o vreme sa o spal cu periuta, dupa care cand au inceput sa-i iasa caninii nu mi-a mai dat voie. I-au iesit deja doi canini si ceilalti par sa mai astepte, dar tot nu ma lasa si pare sa fie ceva de lunga durata. O spal ca atunci cand era mai mica, cu un fel de degetar din cauciuc care are niste zimti, dar sunt sigura ca nu-i la fel de eficient ca si periuta.
Acum chiar ma duc ca este aproape 1 noaptea.
Poze Maya