Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 29
elisor spune:
Ioana nu ti-am spus de el ca sa-mi multumesti ci ca sa fii sigura ca esti informata si sa actionezi in cunostinta de cauza, mixtura mentolata nu are alt efect decat cel racoritor si eu tot mixtura am folosit la Andreas pentru ca altceva nu era atunci.
Stiu cum e sa ai bubele astea si-n c_r si-n gura ca asa a avut si Andreas, a fost plin, plin, el a facut si o forma mai complicata, pe atunci nu exista vaccin. Dar a trecut si va trece si la Mogo si Ionut si va ramane doar o amintire pe care o va spune si Mogo copiilor ei.
Ionut cum sta cu bubele, spre bine, nu? Poate merge la intalnire?
sa se vindece si Mogo si sa treaca cat mai usor perioada.
Moniboni bun venit, mai ai putin si-ti urechem baiatul
, asa am inteles ca se mai spune la aniversari desi nu stiu care-i legatura.
OanaC ce-ati hotarat? Ma gandesc la voi, oare Eva e in operatie?
Simona nu sunt adepta spagilor de nici un fel si mie daca mi s-a spus ca nu au paturi atunci mi-e clar ca nu are cum s-o primeasca ca doar n-o sa doarma pe jos, iar la 4 ore ce sa fac, cine mi-o ia de la cresa? Scuze daca ti se pare tonul aiurea si mie mi se pare, dar momentan sunt suparata.
smecherasul, uau cate vorbeste de poate intretine o conversatie.
Gabitza si Laura felicitari pentru statutul de prescolarei! Probabil noua ne e sortit sa mai ramanem bebelus ![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Ce tuta sunt! Gabitza bravo si voua!
cat de greu gasesti un loc la gradi de zici ca il inscrii la Eton.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Ioana vai de capul meu bietu copil...ce senzatii trebuie sa aiba...mititica...imi este o mila de ea...eu folosesc cu brio combinatia de Aerius-Ketof...sa ai mare grija sa nu ramana cu semne...
Simona ai baiat mare de-acuma ...
Moni uelcome la noi in ceata...sa stai mult si sa te simti bine...
Elisor eu am locul dar cine crezi tu ca da copilu'...nu ma lasa inima...poate prin ianuarie 2009...si atunci pana la 12 cand o ia Tuti acasa...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Am fost la doctor, cred ca Alyssa are varicela
sau ceva asemanator, s-a trezit cu vreo 7-8 pete rosii cu buba albicioasa in mijoc distribuite pe fatza si maini si e caldutza dar nu are febra...pediatrul a zis ca poate a piscat-o vreo insecta (tantar, paianjen) dar n-am gasit defel "vinovatul" prin casa. are si gatul putin rosu si nasul infundat. pana una alta am anulat petrecerea de maine ptr ziua ei, si asa nu eram bine pregatiti...voiam sa facem in parc dar ploua, acasa nu avem spatiu suficient pentru toti si blaturile de tort mi-au iesit niste clatite uscate!
Sa va zic si partea buna din toata afacerea asta...am condus eu pana la cabinet si inapoi, e in orasul vecin la vreo 10 km! a zis doctorul sa o aduc pe pitika imediat sau saptamana viitoare asa ca m-am mobilizat rapid, chit ca afara ploua cu galeata... pot sa sper in sfarsit c-am spart gheatza
...si daca eu am reusit, oricare dintre voi puteti, umpic de curaj si merge!
revin ca iar tre sa scot puzzle de sub pat (si de o viatza scriu la mesajul asta
)...
Album Alyssa
simona_filipas spune:
Moniboni bine ai venit printre noi.Speram ca o sa te simti bine alaturi de noi.
Laura,Gabitza felicitari pentru gradi
Elisor stai linistita ca te inteleg foaaaaaarte bine.Sti ca si eu am fost in aceeasi situatie si ,culmea, si la mine a fost aceeasi scuza cu paturile.Despre "statul la gardi macar 4 ore"era o forma de exprimare mai blanda pentru educatoare care sunt la sfarsit de an si-s"doamnele obosite".Cu spaga nici eu nu-s de acord da ce drac sa fac daca mi s-a spus clar in fata care-s pretentiile pentru inscriere
.Ai sa vezi ca pana la urma se va rezolva.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
moniboni spune:
Multumesc pentru primire si
pe toate!
Cum spuneam, Vlad implineste 2 ani vinerea viitoare (11 mai)
Ceea ce am sa va povestesc despre el e 100% real.
Asa deci...eram luni dimineata pe drumul dintre Sinaia si Comarnic (pe serpentine). Plouase noaptea si pe jos era un fel de mazga. La 5.30 masina noastra derapeaza, ne trezim pe contrasens si p-orma ne izbim frumisel de parapet si ne proptim invers sensului de mers. Spaima, pe moment n-a fost asa de mare (dup-aia ma realizat ca 2 metri mai inspate nu era paraped deloc si ne duceam dracu' pe iarba care era uda si dup-aia urma prapastaia; n-am realizat nici ca nu a venit nimic nici din fata, nici din spate - in fine, am avut noroc).
Cea mai tare faza a facut-o Vlad - bebe nostru - care, fix la 5.30 s-a trezit si a inceput sa planga dupa noi. El era acasa cu soacra mea care a vrut sa ne sune sa vada ce s-a intamplat. Cand s-a trezit de tot, piticu a inceput sa povesteasca: nu masina tata buf, dacia break buf..
Mie mi se pare taaaare ciudat.
am uitat sa precizez ca noi nu avem dacia break; d'aia zic ca nu m-as mira sa fi fost vreun accident pe dn1 in care sa fi fost implicata si dacie break...
mamica de rockerash
ralwka spune:
... doar 2 vorbe ca doarme Iulia si profit sa spal teancul de vase...
Bun venit Moniboni!
Felicitari Gabitzam si Laura pentru inscrierile la gradi!
Elisor, iti doresc sa gasesti cat mai repede cea mai buna solutie pentru Bia... sa te linistesti si sa ai timp sa te pregatesti sufleteste pentru marea ruptura. Eu nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea si ma bufneste plansul de cate ori ma gandesc sau sunt intrebata cand reincep serviciul... Nici eu nu ma recunosc, traiesc momentele de dupa nastere cand am facut o depresie atat de nasoala...
OanaC, suntem cu gandul si sufletul alaturi de voi! Da-ne de veste cand poti cum sunteti. Dumnezeu sa va ocroteasca!
Ioana, pupici Anei si sanatate multa!
Simona, pup un smecheras descurcaret pana la urma!
Monu, nu cred ca-i o problema grava daca se misca dintisorul, am mai auzit cand a si cazut, atat ca e neplacut si probabil si dureros. Nu am apucat sa-ti spun ca m-am bbucurat tare mult cand ne-ai dat vestea buna despre inimioara micutei Iulia Antonia.
Florentina, sa creasca mare micutul crestin, sa-l ocroteasca Dumnezeu si sa fie sanatos alaturi de frumoasa Maya si minunatii lor parinti.
Nelia, ma bucur pentru vestile bune in legatura cu micutul sufletel.
Tdi, eeeee, felicitari pentru iesire voastra, asa, ca fetele... doar voi doua... Acum probabil ne vom ruga de tine sa mai stai pe acasa, sa ne mai povestesti despre voi...
Daneluta, ce face micuta alpinista?
Mai am de spus cate ceva dar asta mi-a venit repede in cap si nu pot sta mai mult, Iulia doarme cam o ora, timp in care fac prin casa ce nu pot face cand e ea treaza.
Sper sa revin diseara!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">
Androix spune:
offf Ioana, stiu atat de bine cat sufera Ana, eu am plans in hohote 2 zile fara oprire de la mancarimea insuportabila. Dar acum 8 ani cand am facut eu se dadea ceva tratament pastile, aciclovir parca, nu stiu daca la copilasi atat de mici, dar sotului tau nu i-au recomandat?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monu spune:
Fetelor sa va spun ca de cateva zile bune ma simt f rau? nu mai suport unele mirosuri de mancare, mananc numai saraturi, imi vine sa vars, ma doare capul si ametesc. nu am curaj sa iau vreun test pt ca in secunda urmatoare il
pe sot.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
Bun venit Moniboni si Vladutz!
Ioana, voiam sa te intreb ce simptome a avut Mogo inainte de varicela, a facut febra, ganglioni, ceva? Sanatate si pupici sa-i treaca repede bubele, imi ichipui ce nasol tre sa se simta saracutza.
Mercedes si Elisor, si eu tot din '97 am permis dar am condus abia din 2007!![]()
ChrisDun, felicitari si tie pentru condus!
Danelutza, hai si tu fa-ti curaj ca ramai de turma!
...zii lu' soter ca exista piese de skimb berechet si-l reparati pe Romeo
daca o fi cazul!![]()
Fetele cu gradinitza, in mod sigur se rezolva cu metoda romaneasca, cred ca intentionat zic povestea cu "nu mai avem locuri" pentru a stoarce ceva in interesul lor! sper sa rezolvati repede si ieftin
.
ma duc s-o culc pe buboasa
.
pupici.
Album Alyssa