Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani STEFAN, LUCA-ANDREI si ROBERT
La multi ani onixone .

nelia, ma bucur ca-i totul in regula cu prichindelul din burtica

OanaC, sanatate multa Evei, sunt sigura ca veti trece cu bine de operatie

Florentina, ma bucur ca pana la urma a iesit bine botezul, chiar daca a trebuit sa anulati planurile initiale! Am vazut si pozele, ai 2 copii frumusei foc, sa-ti traiasca .

ioanailincam, pupici bolnavioarei , si sa scapati cat mai repede de bubite!

Tdi, ChrisDun, felicitari pentru curaj si reusite !

fetele care vorbiti de gradinite, s-a dat deja startul la inscrieri? ca eu stiam ca din iunie incep.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, este vorba de gradinita particulara asta unde l-am inscris pe Andrei. Cred ca la cele de stat inscrierile oficiale sunt din iunie, ca cele neoficiale probabil s-au terminat deja

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noi avem locul rezervat pentru la toamna. la aceeasi gradi unde a fost.
Am fost aseara la pedi si surpriza! Alexia si-a busit un dinte jos si se clatina un pic. mergem la stomatolog dupa 14 mai. Ca tot se vaita ea ca o doare.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI
STEFAN (Cornelia)
LUCA - ANDREI (Bolgiumiki)
ROBERT (Dadym)
si
mamica OANA
!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

am copil la gradinita...din septembrie 2008

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

OanaC suntem alaturi de voi si cu gandul si cu sufletul.Va dorim sa treceti cu bine peste operatie si sa va insanatositi rapid.

Laura ai avut mare dreptate.Azi vorbeam cu educatoarea si-mi spunea ca asta-i felul lui de a protesta impotriva schimbarilor, si asta dupa ce l-a urmarit foarte atent si i-a pus o groaza de intrebari legate de noii lui colegi de gradinita,despre educatoare, reintoarcerea mea la lucru, noul lui program etc.A, si mi-a mai zis sa ma astept din partea lui sa faca exact contrariul a ceea ce-i cer si la ce ma astept de la el.

Elisor eu sunt Stan patitul cu gradi asa ca-ti propun sa mai insisti pe la directoare, educatoare si functioneaza(asa cred eu)si formula magica adica"macar pana luati vacanta cate 4 ore".L-a noi a functionat.

Ioana multa sanatate Anei.Sa va insanatositi repede.

Raluca si eu iti tin companie

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI,(Cornelia)STEFAN,
(bolgiumiki) LUCA-ANDREI, (dadym) ROBERT.Sa aveti parte numai de noroc,fericire si bucurii.
LA MULTI ANI OANA!Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de ce-i mai bun in viata.

Sa va spun ce smecher s-a facut Dragos.Azi la gradi zice:"mami pipi".Bun, hai la baie sa facem la olita;"nuuuu gadi,catza(acasa)"Da de ce nu vrei sa faci pisu la gradi?"Veau catza, nu gadi pupii"De fapt el vroia acasa asa ca a inventat scuza cu pisu.Asta dupa ce daduse semne de plictiseala si dezinteres cu toate ca (pentru mine)copii faceau niste planse interesante(lipeau cu hartie autocolanta niste puisori dupa ce le spusese educatoarea poezia cu "are closca 7 pui").
Ieri a fost tare mandru si fericit ca educatoarea l-a pus si pe el sa spuna o poezie(binenteles cu ajutorul meu)si i-a dat o bomboana.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Am venit si eu in clubul vostru; bine v-am gasit, bine am venit!!!
vlad stefan al nostru implineste 2 ani vineri, 11 mai.

pupiuall

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai venit, Moniboni, ma bucur ca te alaturi grupului de mamici si pitici!
Sper sa-ti placa aici, sa te simti bine cu noi, sa ne povestesti ce vrei tu despre tine si Vladut! Acum plec acasa, dar cum ajung te trec si pe tine pe lista!
Citeste putin din urma sa vezi care-i mersul, cam despre ce vorbim si care e atmosfera

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Elisor - am vazut ce mi-ai recomandat, multumesc ca intrebi si de barbat (el s-a vindecat aproape complet), dar nu am mai apucat sa-ti multumesc. Zilele astea sunt cam zurbagie, ma apuc de ceva ce las balta pentru ca apoi sa ma enervez ca nu am terminat si tot asa. Inclusiv la mesaje sunt dezlanata si sunt convinsa ca am uitat o gramada de raspunsuri de dat (de ex. sa o felicit pe Florentina pentru micul crestin).
Revenind la unguentul recomandat de tine, s-ar putea sa iau si de-asta ca am niste cunostinte care au folosit la fetita lor. Sper numai sa nu o zapacesc cu atatea tratamente, ca abia ce s-a obinsuit cu mixtura (ca sa o pacalim ii zicem ca facem "pete, pete" si ii dam si ei un betisor de urechi cu mixtura ca sa il dea si ea pe tati; sa vedeti ce haios zice si ea "pete, pete" la litera t pune limba intre dinti si scuipa), iar dr. mi-a zis de dimineata ca pentru pasarica sa ii iau violet de gentiana (nu produce asa o senzatie racoritoare ca mixtura mentolata). Pana la urma vreau sa incercam tot ce exista ca este insuportabil ce stare de mancarime si agitatie ii provoaca bubele.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Moniboni, bine ati venit.

Loreen felicitari! ma bucur ca ai reusit.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput