Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 27
Cloreta spune:
LA MULTI ANI !
DALIANA IOANA
ALEX
STEFAN
Sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos, iubiti si plini de noroc!
La multi ani Oana!
OanaC, sanatate multa Evei si refacere rapida, multa putere voua sa treceti cu bine peste toate.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Mercedes spune:
elisor- bia mea nu si spune pe nume.Stie ca vorbim cu ea se intoarce executa ce ii cerem dar mai mult de 10-12 cuvinte nu spune in romana ( numele ei nu figureaza in aceste cuvinte).
In schimb daca vrea ceva e experta in gesturi. Daca ii este sete e in stare sa care sticla de apa plata din bucatarie si sticluta sau paharul ei in locul unde ne aflam si ne explica ca ii sete. Daca ma fac ca nu pricep desurubeaza ea sticla.
Daca ii este foame merge in fata frigiderului si mi arata ca ii este foame si ca vrea ceva de acolo, alteori se autoserveste cu fructe din bucatarie sau ce mai gaseste.
din ciclul ce mai face
se gadila singura e f nostima( isi ridica bluzita asta atunci cand nu are body si se gadila si rade).
elisor spune:
Anca, Laura multumesc de comentarii, mi-au trimis mesaj cei de la webshots. Laura 
mor de ras, ai crezut ca-i Bia cu sort si cu posteriorul gol, la fel ca Tora, nu se poate 
, acolo sunt niste poze amuzante care mi-au placut mie, le-am primit pe mail, odata, dar NU-I Bianca!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Elisor eu m-am ghidat dupa copanele si culoarea parului...dar oricum pup funduletu ' ei ca stiu ca-i apetisant...
Gabi M parca vorbesti de Delia mea...![]()
Nici eu nu suport sa stau in dreapta,iar daca totusi situatia o impune prefer sa dorm sa nu ma enervez...
Am demarat actiunea gradinitza![]()
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
La Multi Ani Stefan!
La Multi Ani Luca!
La Multi Ani Robert!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa-i inconjurati pe cei dragi numai cu dragoste si voie buna!
Oana C, imi pare nespus de rau ca trebuie sa o operati pe Eva, imi dau seama prin ce trebuie sa treci acum insa cu cat scapati mai repede de problema asta cu atat va fi mai usor sa va recuperati. Eva este micuta si va uita repede. Ma rog pentru voi sa aveti curaj si sa treceti cat mai usor peste operatie. Gandeste-te numai la cat noroc aveti ca nu trebuie sa va loviti de un sistem medical ca cel de aici.
Adina, ma bucur ca ati venit acasa, trebuie sa fi fost tare neplacuta sederea la spital, multa sanatate!
Multumesc pentru aprecierile la adresa noastra 
Sa va povestesc cum a fost cu nasii.
Va spuneam ca stabilisem sa facem botezul aici, la curte, deja incepusem pregatirile insa dat fiind ca a picat in week-endul cu 1 Mai si ca noi ne-am hotarat cam din scurt pentru data, majoritatea ne-au sunat sa ne spuna ca nu pot veni - verii mei isi luasera bilete la mare in Grecia si Bulgaria, o prietena a avut un deces in familie si mi-a confirmat ca vine doar pt. o ora, alta e gravi si are si bebe mic de un an... iar punctul culminant a fost cand nasii nostri de cununie ne-au anuntat ca nu vor veni nici ei pentru ca nu vor sa fie pusi intr-o lumina proasta, sa-si puna "lumea" intrebari de ce nu au botezat ei, sa nu creada ca ei au refuzat din lipsa de bani.. faze din astea. Asa ca ne-am hotarat sa anulam totul si sa ne ducem numai cu familia la Brasov, sa botezam copilul si cu asta basta.
Nasa copiilor a insistat inca de cand eram gravida sa mergem la Brasov cu toti invitatii insa mi nu am luat in calcul propunerea ei, mi se parea ca ar fi fost prea mare deranjul.
Si uite asa ne-am limitat la o petrecere restransa, fara bataie de cap, totul a iesit bine, nu au fost discutii sau altfel de probleme.
Mi-ar fi placut ca nasii de cununie sa accepte sa boteze impreuna mai ales ca nasa a fost singura, sotzul ei e plecat in strainatate de anul trecut asha ca a avut un ajutor de nasa (tipa cu sal verde). Ar fi fost loc si pentru ei, cu atat mai mult cat li s-a oferit varianta sa fie vioara intai de catre actuala nasa.
Nasa lui Patrick a fost extrem de emotionata, cand i l-a pus preotul in brate dupa ce l-a botezat nu se mai putea opri din plans. M-a emotionat si pe mine... iar Patrick a fost tot un zambet si un cumintel.
Bineinteles ca Maya a fost in mare verva, a alergat tot timpul, abia ne puteam tine dupa ea cand eu cand mama.Au fost trei copii acolo si transformasera biserica in teren de alergat. Noroc ca preotul a fost foarte relaxat, nu a fost deloc deranjat de ei, era chiar amuzat de Maya care pupa si facea plecaciuni pe la toate icoanele.
Ma chinui la mesajul asta de cateva ore bune... ma duc sa citesc ce mi-a ramas restanta si sper sa mai intru ca azi am verde la laptop toata ziua!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
ioanailincam spune:
Cu intarziere:
LA MULTI ANI, ALEX! Sa cresti mare si destoinic!
Ieri scrisesem un mesaj scurt de felicitare + ultimele vesti despre ANa, dar exact cand sa-i dau drumul a dat cu mana peste tastatura maimuta si dus a fost. Cum era trecut de 12 noaptea si dansa era urlatoare cat colo n-am mai avut putere sa-l refac.
LA MULTI ANI, STEFAN!
LA MULTI ANI, LUCA ANDREI!
LA MULTI ANI, ROBERT!
Sa va faceti mari, sa fiti mereu o bucurie pentru parintii vostri care va adora!
LA MULTI ANI, OANA!
Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Asa, pe scurt despre Ana: e foarte rau; ieri s-a trezit plina de bube, aproape l-a egalat pe tac'su, daca nu cumva l-a depasit. Are peste tot bube mai mari sau mai mici (la el macar s-a oprit la nivelul picioare):in cap, la coltul interior al ochiului stang, pe gat, la pasarica e tot o rana, pe labii, in fund, nu vreti sa stiti. Azi-noapte am dormit 5 ore adunate, iar barbatul si mai putin. A fost ingrozitor de agitata, ii era somn, dar nu putea sa doarma (dupa ce dormise toata ziua doar jumate de ora) cu toate ca ii dadusem Peritol. Abia spre dimineata, dupa 5 am dormit si noi legat pana la 8 (i-am dat Aerius si cred ca asta a calmat-o). Azi parca sa zic ca nu i-au mai iesit asa de multe si teoretic ar fi cam ultima zi de eruptie masiva. De maine speram sa intre la procesul de vindecare.
Acum m-a sunat barbatul ca doarme mititica de vreo 2 ore, trebuie sa-si refaca fortele dupa noaptea asta.
Colac peste pupaza, i-a venit ideea barbatului sa-i dea pammpersul jos, asa ca ne-am lovit si noi de aceeasi problema ca Androix ca nu voia sa faca pipi. AM dus-o la baie, i-am mai pus pampersul, a facut de cateva ori si pe ea. In orice caz, de cateva ori a anuntat ca face, ceea ce ma face sa cred ca e aproape pregatita pentru renuntatul la pampers. Mai asteptam totusi vreo 2 luni sa dea caldura bine.
OanaC - tinem pumnii pentru operatie, stiu cum e sa-ti vezi copilul chinuit.
Loreen - wow, sunt in soc cu gradi, pai la noi cred ca e mai dezastruoasa situatia.
Teddy - inca vreo 3-4 escapade si te vei simti mult mai stapana pe masinuta! Bravo!
Ralwka - nu-ti face griji, te vei reacomoda rapid la serviciu, totul e sa gasesti o solutie pentru fata cu care sa te simti impacata.
Gata, ma intorc la munca ca vreau sa plec mai devreme azi. O zi buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Sunt in stare de soc!!! Unde stiam ca am sanse s-o inscriu pe Bianca la cresa din iunie aflu cu stupoare in urma telefonului ca nu poate sub nici o forma pana in septembrie cand are locul asigurat (am vorbit din februarie). Acum am luat la rand tot ce se putea si pana acum doar negative raspunsuri, de altfel foarte amabile doamnele, dar la ce ma ajuta, nu?
Chiar nu stiu ce voi face, situatia e incerta rau de tot si eu chiar astept sa ma intorc la servici.
Bianca (13.06.2005)
ChrisDun spune:
Mi-a mers foarte greu DC-ul azi, ufff !
Onixone, multa sanatate si reusite in tot ce facit !
LA MULTI ANI Stefanului blondin, LA MULTI ANI Luca Andrei, LA MULTI ANI Robert (dadym)
Sa aveti parte de tot binele din lume, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii cu fiecare gest pe care il faceti!
Tedi, felicitari pentru condus singur masina !!
Am facut si eu precum Tdi duminica trecuta, cand al meu n-avea chef de iesit sa duca copilul la parc
si ar fi trebuit sa ma tarai in troleibuz cu carutul urias si cu ploada dupa mine. Asa ca am infipt carutul in portbagajul masinii, am pus copchila in scaun, m-am suit la volan si am tulit-o ! Ce puy mei, o femeie se descurca intotdeauna, nu?
Am parcat-o la linie
, desi nu mai exersasem parcarea cu spatele de vreo 3 ani
, si m-am intors la fel de victorioasa acasa, fara sa fi apelat o secunda la ajutor extern
Na !
Oana C, multa sanatate Evei ! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste interventie, si sa se rezolve problemuta cu intestinul! Curaj, copiii se refac foarte repede si o sa vezi ca totul va fi ca inainte ! 
Adina, multa sanatate ! Bine ca Ema merge spre vindecare…
Olguta M, da, albumul cu pitika mea este pe contul comun, dar il tin privat ![]()
elisor spune:
Ioana ti-am scris de un medicament (solutie) pentru varicela, n-ai vazut sau...nu conteaza?
Cristina si la mine merge foarte greu DC, am crezut ca se va remedia problema dar vad ca merge si mai greu decat era cand am semnalat lentoarea lui acum vreo saptamana si ceva.
Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Uf, am reusit sa-l inscriu si eu pe Andrei la gradinita, pentru 2008! N-as fi crezut sa-mi fac atatea griji si probleme. Era o gradinita buna in drumul meu spre servici, imi placea foarte mult de cate ori treceam pe linga ea, il si vedeam pe Andrei acolo. Asa eram si eu Elisor, ieri, in stare de soc, cand mi-a zis ca sub nici o forma nu mai au loc pentru 2008
Am si gradinita de stat in cartier, dar este foarte aglomerata, sunt grupele foarte mari de copiii.
Mi-am adus aminte ca mai este o gradinita micuta particulara, practic in spatele blocului meu, la 5 minute, nici nu ma gandisem la ea initial. Dar a fost Costi si a vorbit si l-a si inscris. M-a invitat directoarea sa ma duc si eu intr-o dimineata, sa vad cum este. O sa ma duc luni la prima ora, cand vin si copiii.
Tre' sa ma gandesc la ce sa ma uit acolo si ce intrebari sa-i pun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla