Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 26
elisor spune:
LA MULTI ANI OANA, mami de Alex!
Tot ce-ti doresti de la viata sa primesti, sa fii cea mai iubita dintre femei de catre barbatii din viata ta, adorata si protajata, sa ai sanatate si bucurii pe care sa le impartasesti cu cei dragi multi, multi ani de acum incolo!

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
Doamne ajuta ca Eva sa se faca bine si sa nu aiba urmari operatia! Mi s-a strans inima Oana, cand am citit. Sunt sigura ca veti sti sa ii oferiti toata dragostea si tot ajutorul pentru a se reface repede. O sa treaca totul, ea va fi sanatoasa, fara dureri si un copil la fel de extraordinar ca si pana acum.
Sunteti extraordinare cu urarile pentru Stefan care m-au facut sa vars cateva lacrimi.
La multi ani fericiti Luca -Andrei!
La multi ani fericiti Robert! (Dadym, nu ne mai zici nimic despre voi?)
La multi ani fericiti Oana! Multe bucurii alaturi de cei dragi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:

LA MULTI ANI OANA ... 

... sa fii mama sanatoasa,sa fii iubita, implinita, fericita ,multumita de tot ceea ce-ti umple viatza ...
Elisor am pierdut eu firul( ceea ce ma caracterizeaza in ultima vreme din plin) sau esti bolnavioara?!Tot de la mana sau e altceva?!
Cuscra te umplu io de ce vrei tu ...aseara ma piscau degetele sa te iau la o barfa dar am vazut ca inveti si am zis ca imi aduc respectul meu clasei intelectuale si m-am retras in linistea neuronilor mei oligofreni...
Am vrut sa declansez lupta cu oala dar citind despre tine si odiseea Filipu am renuntat ca a mea nici atat nu este cooperanta...sa vina ea vara...
Ralwca adevar graita-i...mama lor de barbati...
Olgutza nici eu nu reusesc de la birou sa fac mare lucru...decat sa citesc insa apoi ma iau cu ale mele si se duce naibii totul...uit ce-am citit,amestec pozele in cap...dar vreau sa ma tin tare...oricum nu ajung la performantele lui Elisor...
A venit acuma la mine psihologul unitatii sa-si doneze 2% din impozit ca sponsorizare la gradinitza din cartier de la mine...hop si io la inscriere...imi da in cap cand mi-a spus ca de 3 saptamani s-au terminat inscrierile pentru septembrie 2008...am innebunit...mi-a promis ca ma rezolva sau cel putin spera...nu pot crede asa ceva...
Scoala o am asigurata ca i-am zis invatatoarei Biancai ca Delia va fi la ea in clasa fara doar si poate...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Si acum...
Andra v-ati intors de la munte? Cum te-ai simtit? Cum v-a fost? Te mai supara rinita alergica?
Onixone nu am primit DVD (inca), ca sa ajunga in ro trebuie sa faca intai ocolul pamantului in enspe zile si daca nu rateaza aterizarea se opreste, eventual, in ro. Mai asteptam. Iti dai seama ca-ti dau de veste imediat ce primesc
.
A, am uitat, aniversare placuta!
Florentina am vazut pozele de la botez...ce grasunel ai, iti recompenseaza grijile ce le-ai avut cu silueta Mayei; tare dulce e asa rubensian si ce satisfacut pare dupa baita de la nasa, pomaduit cu toate celea numai de femei, imbracat, asteptand parca sa inceapa petrecrea in cinstea lui; Maya bagandu-si nasucul sa vada baita fratiorului, cred c-a fost o zvarluga toata ziua; tu arati atat de bine (cum altfel, nu?), radiezi de fericire.
Daca le aveam cat de cat cu religia ma prindeam ca ceva nu e in regula cu ierarhii, dar cum m-am trezit in taxi ca inca nu stiu la ce biserica trebuie sa merg am inceput sa sun disperata pe la rude sa ma ajute si pe de alta parte taximetristul cerea informatii prin statie, in final am ajuns dar...prea tarziu. Te rog din suflet da-mi adresa ta!
Teddy felicitari pentru curajul de a iesi cu masina si copilul, in acelasi timp
, e bine pentru inceput ca nu te confrunti cu nebunia traficului de pe-aici. E pacat sa zaca frumusete de masina in garaj, scoate-o-n lume, curaj, vei vedea ca mai incolo va deveni o pasiune!
Gabitza vazut seful, se relaxeaza cam mult, oare de-asta-i sef
? Are o pozitie cu mana in body ce-am regasit-o si-n alte poze, asa face si Bianca isi largeste bodyurile si-si baga tot felul de chestii (am gasit si formele de la tablita de scris) si i le gasesc cand merge la baie 
Simona ma bucur ca ti-ai luat o piatra de pe suflet si ai rezolvat cu gradinita. Cu batutul nu stiu ce sfat sa-ti dau ca n-am avut problema asta (inca), noi le-avem pe ale noastre cu trantitul pe jos si altele de care incepe sa-mi cam fie jena.
Succes cu gradinita!
Mai am de citit o tura si poate revin
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR STEFAN (Cornelia), LUCA-ANDREI (bolgiumiki) si ROBERT (dadym)
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si iubiti si sa aveti o viata frumoasa.
LA MULTI ANI OANA (onixone) sa ai parte de multe bucurii.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Ralucaaaa, am crezut ca-i vorba de tine intial...iti tin companie la nelinistile cu intoarcerea la servici, astept cu nerabdare sa-mi pun neuronii la treaba dar nu stiu inca ce voi face cu Bianca 
Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Eli, Andrei si-a facut cred ca un tic cu bagatul manutzei in san. Daca ii dau un body sau pulover inchis la gat e teroare, trage de pe el pina vede ca poate baga mana. Nu stiu de la ce i se trage.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Ce mai gasca de baietei sarbatoriti avem azi ![]()
La multi ani STEFAN, LUCA-ANDREI si ROBERT!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
oanaC-va doresc sa treceti cu bine si de acest hop, ma voi ruga pentru voi
florentinaG- ti-am votat situl, se poate de mai multe ori pe zi?
felicitari pentru micul crestin, sa fie fericit si sanatos alaturi de familia lui.
monu, beatrice votat copilasi, daca mai sunt si alti copilasi de votat sa spuneti.
LA MULTI ANI copiilor STEFAN (Cornelia), LUCA-ANDREI (bolgiumiki) si ROBERT (dadym)sa fiti fericiti, sanatosi alaturi de parintii vostri.
LA MULTI ANI OANA (onixone)!
Tdi- felicitari pt condusul masinii. Hai sa ti spun ceva- eu mi am luat permisul undeva prin 1995 si n am condus pana in 1997. Mi a fost sincer foarte frica , am depasit acel moment si de atunci e f bine, in schimb ,,mor,, cand conduce altcineva cand sunt in acea masina.
elisor spune:
Mercedes si eu tot din '95 am permisul. Voiam sa te intreb cum isi spune Bianca ta daca o intrebi cum o cheama? A mea spune "Nanca"
Androix mi-am oblojit starea, se vede, nu?
Mi-a devalizat portofelul si-mi imparte banii pe caprarii ![]()
Daca ati vedea-o ce gimnastica face seara alaturi de mine v-ati cocosa, aseara radea ta-su in hohote ca el a vazut-o pentru prima data cum face, genoflexiuni si abdomene si toate alea, e mortala.
Bianca (13.06.2005)