Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

fetelor multumesc din suflet pt urari.Sunteti niste dragutze!!!A fost urat Alex anul asta ca niciodata.O sa printez paginile astea si le pun la jurnalul lui.

Oana C: mult curaj si multa, multa sanatate.

Elisor: ai primit dvd-ul ca am trimis niste poze la socrul meu in aceeasi zi si mi-a zis ca nici azi nu le-a primit.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Alex! Sa cresti mare, sa ai parte de bucurii si noroc in viata!

Offf, fetele, eu invat si mai arunc cate un oki pe-aici. Imi pare rau sa citesc despre copilutzi bolnavi si mamici cu nueroni ce necesita oblojiti.
Adina, mai rezista cu nervii capului inca vreo zi doua, n-ai incotro trebuie sa tina regim pana se pune iar in ordine cu stomacelul. Imi pare bine insa ca ati scapat din spital totusi.
Am vazut si eu poze frumoase astazi cu crestinarea lui Patrik, frumusel si el si Maya si mamica ce mai toti erau frumosi pe-acolo si am mai vazut cu seful Gabitzei, moama da ce pleata i-a crescut! Si cu 1 mai muncitoresc, Monu si eu zic la fel arati super bine si fetele sunt niste dulci.
Elisor, oblojeste-te si maine sa vii cu o mina mai optimista si mai relaxata. Pupici si la Bia.

Gata ma intorc la bukiseala. Acum in creierii noptii stau la compu de azi dimi nesculata de pe scaun asa ca tot am impresia ca e vreo 2 noaptea, deci acum vreau sa-mi instalez o vekitura de imprimanta sa vad daca o pot face sa mearga sa pot sa-mi printez neste kestii. Asa ca tineti-mi pumnii

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Astazi am fost prima data la doctor. Si am avut o surpriza foarte placuta, de fapt mai multe. E fantastic medicul asta pe care il am si am aflat astazi ca el are patru baieti, al treilea l-au lasat ca el voia o fata, al patrulea a venit pe neasteptate la 41 de ani ai ei si 43 ai lui si l-au considerat un cadou si au sperat din nou ca va fi fata... dar cica e un cadou, ca e cel mai cuminte, frumos si destept dintre toti. Prima surpriza a fost de la inceput, ca atunci cind m-a strigat, m-a recunoscut si mi-a zis ca doamna care face al doilea prunc canadian si al treilea copil. M-a luat direct in romaneste (el fiind arab la origine cred, dar de mult timp pe aici sau poate chiar e nascut aici, dupa cum vorbeste si engleza si franceza): buna ziua, ce faceti, sinteti bine, ce fac copiii si sotul? Am ramas masca... Apoi, cind am intrat in cabinet - supriza mare: au modernizat totul, au pus ecograf in fiecare cabiner (ca el lucreaza la rind in vreo patru plus biroul lui, asta cind nu fuge jos la vreo nastere sau cezariana - eu nu am mai vazut un doctor sau chiar un om mai agil si mai rapid ca acesta. Si impecabil profesional!). Asa ca, in loc de controlul ginecologic la care ma asteptam, am facut cunostinta in mod direct cu piticul din burtica: l-am vazut la ecograf - e mic, dar deja are forma de om, cap si minute, se invirtea pe acolo prin burtica si i-am auzit inimioara. Asa m-am emotionat, ca m-a busit plinsul. Ah, si e unul!!! Are dimensiuni bune pentru virsta data de prima zi a ultimului ciclu, mi-a dat o caruta de analize, trimitere la doua ecografii, dintre care una, cea mai importanta, trebuie facuta intre 16 si 30 mai. Si mi-a fixat urmatorul randez-vous pentru 30 mai, cind va avea toate analizele (si cele facute astazi, date de el si cele mai vechi - deci am reusit in sfirsit sa fac toate analizele astazi - si rezultatul de la ecografie) si va decide daca e cazul sa fac amnio sau ceva in plus, din cauza virstei. Si ne-a urat sa fie sanatos, cica mai pune si el o vorba buna pe linga cineva de sus, ca daca lui nu i-a dat o fetita, poate ne da noua un baietel. Asa de relaxanta si emotionanta a fost vizita, ca mi-a umplut sufletul. E un om pur si simplu minunat!

Am citit rapid ce ati mai scris, din pacate mai am atit de putin timp sa stau la computer, ca nu mai apuc decit sa rasfoiesc paginile scrise de voi si de saptamina viitoare va fi si mai putin. Mi-e si rau in continuare, parca nu mai sint eu, am senzatia ca sint in alt corp...

Oana_C, acum am citit, in timp se scriu la mesajul asta... Si mi s-a facut rau cind am aflat. Nici nu stiu ce sa-ti urez, decit sa treaca operatia cu bine, perioada de refacere la fel si sa va vedem acasa cit mai repede si sanatoase tun. Imi pare tare, tare rau! Nici nu-mi pot imagina prin ce treceti.

OlgaM, poate imi spui si mie cum se numeste firma de crenwusti, sa caut si pe aici. Noi luam, adica sotul ia unii din vita 100%, organici si sint cei mai curati din tot ce am citit pe etichete. Si cu astia mergem de ani de zile, de cind era Agata mai micuta. Te duci in tara pina la urma, ca nu am mai apucat sa aflu...

Adina, sanatate Emei si tie. Imi pare rau ca treceti prin atitea, sper sa se termine cu bine pina la urma.

Monu, parca tu intrebai daca nu pun emoticonul cu graviduta la semnatura... Nu, daca nu l-am pus pina acum, mai astept pina la sfirsitul lunii, am emotii pentru ecografia care da informatii despre posibilele malrformatii si mosteniri genetice si pentru rezultatele la analize. Dar daca totul e bine, promit ca pe 1 iunie, de ziua copiilor, il pun peste tot unde vreti si unde nu vreti. Am emotii mari, pentru ca sint in virsta si mi-e teama. Plus ca fiindu-mi atit de rau, mi-e frica sa nu o pierd, stii ca pina in trei luni exista mari riscuri din acest punct de vedere, mai ales dupa 35 de ani. Acum doua luni imi era teama ca ramin, acum, cind tocmai m-am obisnuit cu ideea si chiar imi place, mi-e teama ca o pierd...

Am vazut poze multe, nu le enumar, am intrat cam pe toate link-urile puse pe ultimele pagini. Trebuie sa plec sa o iau pe Tudora, in ultimele zile stau cite o ora maxim in casa, numai pe drumuri am fost sau in parcuri. Ca nu le pot tine pe fete numai in curte, oricit de mult as vrea eu, ca e comod, ca nu au copii, nisip, leagane si alte jucarii. Asa ca, asa cum pot, ma car cu tot felul de ustensile de nisip si cu doi copii, fara carut, ca domnisoara mea cea mica nu mai vrea sa stea in carut si nici de minuta nu prea vrea sa mearga. Ca doar a crescut acum...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si am ramas in urma cu urarile, le fac acum, mai bine mai tirziu decit deloc:

La multi ani,
ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN!

La multi ani, NARDI GABRIEL!

La multi ani, DALIANA-IOANA!
(chiar daca mamica ta, Bonsai, nu mai scrie demult)

La multi ani, ALEX de Onixone!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

LA MULTI ANI, ALEX!

OanaC off ce groaznic, sa treaca repede si usor operatia! Multa sanatate Evei, si putere voua...
Babygirl, multa sanatate tie si Emei, sa va faceti bine repede...
Elisor, multumim . Sper ca macar seara a fost mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

... sunt in urma rau de tot cu cititul, cu scrisul... am picat intr-o depresie din care nu stiu cum ies... ma gandesc ingrozita la reintoarcerea la serviciu care se apropie cu pasi atat de repezi...
Cu mare parere de rau pentru intarziere (am fost plecati, net-ul n-a mers, depresia mea, lipsa de timp...) spun si eu tuturor sarbatoritilor
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE SI CU MULTE BUCURII DE LA VIATA!
TUDORA (Nelia)
NARDI GABRIEL (Yael)
DALIANA-IOANA (Bonsai)
ALEX (Onixone)
STEFAN (Cornelia)
LUCA-ANDREI (Bolgiumiki)
ROBERT (Dadym)
ONIXONE

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copiii se jucau cu furtunul... Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm de nedescris - televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti,tavan, prin cada si pe manerul de la usa. In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine... astazi nu am facut!"

Mergi la inceput

OanaC, Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste operatie, sa va dea sanatate si putere. Ma voi ruga pentru dulcica Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI STEFAN ...

... sa ramai acelasi baiat balai cu ochi albastrii care exprima atata inocenta,sa ai parte numa de noroc pe unde umbla pasii tai, sa fi iubitul mamei tale si prietenul surorii tale,iar tati sa fie modelul tau in viata...

LA MULTI ANI LUCA ANDREI ...

... sa luminezi viata parintilor tai ...sa fi cel mai chipes cavaler de onoare pentru mama ta ...

LA MULTI ANI ROBERT ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Stefan (Cornelia)!
Sa ramai acelasi baiat scump si haios, sa ai grija de Maria, e cadoul tau pe drumul vietii, de mami care te iubeste cum nici n-ai sa stii vreodata, de buni care te ingrijeste, de tati care-ti va fi cel mai bun prieten...dar in primul rand sa fii sanatos ca sa-ti implinesti toate visele!

La multi ani Luca-Andrei (Bolgiumiki)!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si destept, sa ai curajul sa visezi! Sa iti iubesti parintii si sa le aduci multe bucurii!

La multi ani Robert (Dadym)! Sa cresti mare si sanatos!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput