Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 24
Tdi spune:
Oana, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin operatie, ma alatur si eu la ce au zis fetele si ma rog sa treaca totul cu bine si fara complicatii! Incearca sa vorbesti cu OlgaM, au trecut si ei prin experiente grele cu Maya operata la inima si a mers totul bine, asa poate iti mai faci curaj.
Noi toate suntem sufleteste alaturi de voi si de Eva! 
Album Alyssa
loreen spune:
Mai mamici voi va dati seama ca peste putin timp toate suntem in campul muncii?!Exceptiile sunt scuzate din cauza de motiv de bebelus mic ...
Ma uit asa in dorul listei si vad ca una cate una din cele care au ales sa stea pana la capat incep reintegrarea...emotii ceva?!
Oare o sa mai comunicam la fel ca si pana acuma?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Alex
sa fii sanatos si voios si sa ai norc de bani...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Monu, scumpe rau fetele tale.. Iar tu arati excelent.
Gabitza, fa-ti cont pe www.multiply.com poti incarca tot felul de poze, filmulete, are calendar, iti poti personaliza tu site-ul cum vrei si tot felul de chestii faine are...
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
ema a avut iar 7 scaune. tari, dar 7!!! plange de foae toata ziua si ii e scarba sa mai manance banana si morcov, stixuri si orez. nu mai stiu ce sa fac.
bolgiumiki spune:
La multi ani Daliana Ioana sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii cu realizarile tale!!
La multi ani si tie Alex!!Onixone sa iti traiasca printisorul ,sa fie sanatos, ca frumusel e foc.
New mami multumim pentru urari.In cuyrand nu o sa mai fie cretofolin ca o sa facem o vizita la frizer![]()
Luca cred ca se incadreaza la grupa 1 in ceea ce priveste limbajul.Treceti-ne si pe noi acolo daca nu faceti o grupa 0,5![]()
Imi aduc aminte cu nostalgie.Acum fix doi ani eram deja in sala de nasteri si asteptam sa imi vina pe lume scumpul meu puiut.Si uite ce baiat mare am acum!!!
omustata spune:
La multi ani Nardi Gabriel si Daliana Ioana! Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!!
La multi ani, Alex! Un pupic pe carlionti si sa nu-ti mai scoli mamica in timpul noptii!
Beatrice-jos palaria pentru cum mananca Alex. Eu nici nu-mi pun problema sa nu-i pun Mayei babetica, iar de mancar singura mananca numai cand are chef. Mai mult sw joaca si ma enerveaza si atunci preiau eu comanda.
Nelia-la voi nu se gasesc crenvusti fara nitrati? La noi sunt mai multe marci, dar este una care face o multime de mezeluri fara nitrati. Ma gandeam ca poate exista si la voi.
Nu am apucat sa vad poze mai deloc. Am incercat sa le vad pe cele ale lui Chris dar nu ma lasa. Sunt si in contul comun?
O zi buna va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
OanaC nici nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez, cand am citit m-a luat o stare de rau la stomac gandindu-ma prin ce-a trecut Eva pana acum de trebuie sa ajungeti la operatie. Dar si eu zic la fel ca fetele sa nu amanati, poate e mai bine asa din scurt si pe nepregatite, decat sa stati si sa crosetati ganduri peste ganduri. Gandeste-te ca acum e important ca Eva sa se faca bine fizic si daca va ramane cu urmari (dar sper ca nu) afective (nu stiu cum sa le numesc, ma refer la cele de ordin psihic) le veti rezolva pe parcurs cu rabdare si dragoste, dar e important sa curmati cat mai repede suferinta din stomacelul ei.
Ma indurereaza ca un copilas de la noi are asemenea probleme grave, mi-o amintesc pe Eva din poze, asa cum spuneai si tu, vesela si dulce, nu mai spun de istetime, dar vreau sa cred ca totul va fi bine cat mai curand si vom vedea din nou poze cu aceeasi Eva vesela si dulce si fericita ca n-o mai doare stomacelul.
Va doresc multa sanatate si refacere cat mai rapida.
Sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul. O sa fie bine, trebuie sa crezi acest lucru!
Evei sa se faca bine repede si
si tie (si lui tati) sa ai puterea sa treci si prin incercarea asta.
Sa ne dai de veste ce si cum.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
OlgutaM pozele lui Cris sunt pe contul comun de yahoo, nu sunt publice de aceea nu le poti vedea.
Eu am avut o zi foarte nasoala, nu mai dau detalii, bine ca e seara si a trecut. Maine ma voi uita din nou pe poze, acum ma retrag sa-mi oblojez neuronii si sufletul.
Noapte buna!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
OlgaTarziu spune:
La multi ani, NARDI GABRIEL,DALIANA IOANA, ALEX,STEFAN,LUCA-ANDREI,
ROBERT,IEPU, RARES STEFAN,ALYSSA!!!!!!!!!!!!!!!
Sa aduceti bucurii parintilor vostri si sa aveti parte de bucurii, sanatate si mult noroc.
Oana sa treceti cu bine si peste asta. Ma gandesc la voi.
Adina sanatate
Laura la mine s-a vazut ce bine comunic.
In mod sigur nu va mai fi asa activ doar daca mamicile isi permit sa mai scrie cate un mesaj de la serviciu. Eu personal nu pot.
Olga te pup.
Cuscra cu tine ce mai apuc sa vorbesc. Pupa terorista.