Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 23
loreen spune:
Tdi te stiam femeie hotarata...dar de unde timiditatea asta la volan...pune mana pe covrig si rupe gura targului...io te sustin si-ti fac galerie
...sa vezi ca si Alyssa va sta smirna...Delia cat e de turbata cand ii spun de bu-bu e lipita toata de scaun...nici nu misca...
Simona nu ai observat de ce loveste...ceva ii cauzeaza starea asta de agresivitate...la gradinitza parca e normal, simte ca i se "pregateste" ceva...cu datu peste manutza s-ar putea sa nu functioneze...varianta explicatii la greu poate ar avea mai mult curaj plus chestii de genul " nu mai mergem ...(acolo unde ii place lui cel mai mult) pentru ca lovesti copii" iar daca totusi se mai intampla sa-si ceara scuze...
Florentina si doar stiam ca ai botezu pe 28...sa-ti traiasca crestinul si sa aiba sanatate si noroc ca frumos este ...cum s-au impacat cele doua nase
?!Cum au decis care tine copilul si care lumanarea?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Simona, apropo de "bunele maniere" ale plozilor: eu am un oki vanat, buza de sus zgariata la sange, buza de jos umflata, urme de dinti pe maini si nenumarate vanatai cam peste tot.
...si a mea e fata, se presupune ca-i mai delicata!
a inceput recent cu manifestarile astea si sincer nici nu stiu cum sa reactionez - daca vede ca ma doare face repede o fatza plina de remuscari si vine sa ma pupe - daca ii dau si eu inapoi se supara - daca ma fac ca ploua, da si mai tare...nu stiu zau. uneori am impresia ca de drag loveste, asa isi manifesta ea efectiunea
, alteori da de ciuda ca nu o las sa faca ce vrea sau o oblig la ceva. Alti copii nu bate, nu e obisnuita cu ei si pastreaza distanta iar daca se apropie vreunul il impinge prudenta cu mana si vine rapid la mine.
Cunosc un baietel de varsta alor nostri ce bate toti copiii, mai ales fetitele si pe fratiorul mai mic, se plange ma-sa ca nu mai stie ce sa faca cu el ca nu asculta nici de vorba buna nici de bataie, si a primit cu varf si indesat ambele variante.
Sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Gabitza, in sfarsit l-am vazut si eu pe "sef"
, ce frumusel s-a facut! ...pierdusem ocazia sa vad pozele cand ai pus linkul prima data si apoi nu le-am mai gasit. buna ideea cu conturile multiple, eu tot stergeam din filmele vechi ca sa mai fac loc.
Loreen, multzam de galerie!...mai greu cu covrigul la mine ca-s multe hibele sus la mansarda si nu numai asa ca mi-e frica...cel mai tare sa nu pateasca pitica ceva, apoi sa nu-i indoi pe altii si sa nu stric mumusetze de masina!
Faza e ca-i musai sa conduc, taxiuri si autobuze nu prea sunt aici si e imposibil sa traiesti fara masina, (n-as fi crezut asa ceva dar vad ca-i adevarat
), la anul va trebui dusa fata la gradi, mai apoi la scoli si mai sper ca vreodata sa merg si eu la lucru. Deci trebuie experienta la condus si experienta asta nu se face decat conducand
, poate prinde curaj si Simona pana la urma.
Album Alyssa
babygirl spune:
Ne-am intors din spital. Suntem mai bine, inca sub tratament amandoua pt ca se pare ca am luat si eu virusul. Ne confruntam cu foarte multe probleme de refacere si acomodare la noua locatie, asa ca nu am sa va scriu prea multe acum. Va multumesc ca ati fost cu gandul la noi. Ma mai adun un pic si o sa va scriu.
Danelutza spune:
La multi ani, Nardi-Gabriel !
Yael, bine ai revenit printre noi, speram s-o faci cit mai des ![]()
La multi ani, Daliana-Ioana !
La multi ani, Alex ! Sa cresti maaaareeee, sa fii ascultator (asta ca sa povesteasca mami ce flacau linistit are), sa aduci bucurii parintilor, sa fiti sanatosi impreuna si bineinteles fericiti.
Cuscra Doamne cit de bine semanam, si eu am permis se soferita in buzunar, dar de condus ciuciu
, bineinteles din vina soatei caruia ii e frica sa nu-i stric Alfa Romica ![]()
De lovit, hmmm, eu i-am mai dat peste minuta, ca prea facea intentionat, dar sint mai norocoasa ca tine, in sensul ca nu loveste copiii, doar obrajii mamei ![]()
Teddy felicitari si te astept sa vii la mine, daca tot vorbeai de Milano 
La capitolul diaree, nu's ce sa zic, o zi ma omoara, iar a doua zi nu face nimic. Cred totusi ca-i de la ultimul dintalau ![]()
Florentina cu placere
. Acusica ma duc sa bag ochii la pozele de la botez.
Elisor
ce floricica ai tu in poze 

Gabitza iti trebuie si o fetita linga Andrei, atunci ai vedea tu cine-i sefu' in casa
.
Oana C sanatate multa 

Gusta lasa curatenia, te mai ajuta mama ta cind vine, iar daca nu face ea, n-o fi foc daca te odihnesti.
-ici la flamingioasa
. Eu am noroc ca cere doar in romaneste, asa nu pricepe nimeni ce vrea ![]()
Monu bafta la "agatat" bone. Am vazut pozele, mami dar ce slabuta esti, zici ca esti sora mai mare, nu mamica fetitelor tale 
Adina bine_ai venit acasa si sanatate multa la amindoua 

NewMami spune:
“La Multi Ani!, Alex” copil frumos, sa fi sanatos, fericit si sa ai o parte numai si numai de zile senine. Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lumea asta.
Pana luni nu mai am nici o sansa sa intru pe DC, asa ca vreau sa urez de pe acum “La Multi Ani !”, frumosului nazdravan blond Stefan (Cornelia), cretuliului Luca (bolgiumiki), Robert (dadym), Rares (Maysa).
Deasemenea “La Multi Ani!”, Patricia (Fran), sa cresti mare, sanatoasa si sa o linistesti pe mami, ca nu e nimic neinregula cu tine, poate doar un mic geniu
.
“La Multi Ani!” Alyssa (TDI), sanatate, fericire si numai bucurii. Si ca sa o ajuti si pe mami a ta care te iubeste mult de tot, nu cred ca strica un pic mai mult somnic.
Loreen, welcome back. Tot astept poze de la ziua Deliei, din excursie si tu ninica ….ce-I cu lenea asta?
Asa-I ca nu-I bine nicicum (la fel am patit si eu) nici sa planga astia mici dupa noi, dar nici sa nici nu ne bage in seama si sa perefere cu atata usurinta alte persoane. Cine ne mai intelege oare
?
Elisor, m-a surprins si pe mine faptul ca Patrick a stat lipit de geam la maimute. Nu rade dar eu chiar m-am speriat de una cand si-a intins mana. De obicei el e cam fricos, drept e ca maimutele sunt preferatele lui. In legatura cu ochisorii lui, sunt departe de ceea ce poseda Bianca
si cu care ma baga in boala de cate ori va vad pozele. Mi-ar fi palcut ca Patrick sa ia ochii mei , dar nici acolo nu m-a mostenit. Well, sanatos sa fie, ca asa cum zicea tati inainte sa se naste, sa fie sanataos, destept ca la frumusete il ajutam – luam un Porsche
.
In legatura cu plimbatul, intr-adevara Patrick e asa de obisnuit si ii place (well la asa parinti cum sa nu-I placa ????) incat nici mac nu zice in masina. Am college de serviciu de peste 40 de ani, care n-au vazut atatea cat a vazut Patrick deja.
Tdi,
Bravo – way to go. O sa vezi ca nu-I chiar asa de rau si in primul rand iti da atata liberate.
Monu, arati extraordinar de bine, nu stiu de cine vorbesti tu cu speriatul – ma uimesti de-a dreptul. Fetitele tale sunt niste scumpe si jumatate
.
ChrisDun, Carina e atat de delicata si finuta
.
OanaC, nu-mi vine sa cred, pai ce-au asteptat astia ultima data cand ai dus-o pe Eva la urgenta cu aceiasi problema? N-au putut sa inceapa investigatiile de pe atunci? Saracuta de ea, multa sanatate si sa nu te lasi. Fa-I toate analizele si gaseste adevarata cauza.
Raluca, intr-adevar febra ridicata trebuie sa aiba un background. Faptul ca doctorii nu gasesc nimic, sunt de accord cu tine ca nu inseamna ca trebuie sa te opresti aici cu investigatiile. Multa sanatate lui Matei
.
FlorentinaG, votat. Felicitari micutului crestin Patrick . Foarte frumoase pozele, asa cum am mai spus ai doi copilasi tare frumosi, o mamica fericita.
Chiar asa cum ai impacat nasele pana la urma?
Un weekend cat mai placut va doresc. La noi se anunta iar foarte frumos, asa ca vom fi pe drumuri din nou ![]()
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI pentru ALEX !
Onixone, sa iti traiasca baietul viata lunga si lipsita de griji, sa fie asa cum ii doriti voi !
Daca nu intram acum (de la serviciu), n-as mai fi apucat de acasa. Azi am stat peste program, iar dupa ziua Carinei o sa trec la program de 8 ore
Tina, votat cu nota 10. O fi bine ?? Scorul ala nu a crescut cine-stie-ce dupa ce am bagat votul... o sa incerc si de acasa ![]()
Pupici
Oana C spune:
... n-am citit ce-ati scris azi.
LA MULTI ANI, ALEX!!!!
Noi abia am venit de la testul acela. Eva are malrotatie a intestinului mic, asa ca ne-au trimis azi la Spitalul de Copii din Philadelphia sa o internam pentru operatie
Am plins tot drumul inapoi acasa ... Am vazut pe ecran cum are intestinul; nu se rezolva de la sine, trebuie operatie; daca nu ii facem, se poate rota si mai tare si se ajunge la operatie mai grea.
Am mai facut operatie la un ochi, mi-e frica de mor sa ii mai facem anestezie generala ... Trebuie sa ii mute intestinul mic (adica primul care vine imediat dupa stomac, nu ma pricep cum se mai numeste), sa il pozitioneze cum trebuie. Internare cel putin o noapte. Eva uraste spitalele, deja simte cum ne apropiem de unul ... A fost foarte cumintica la test; nu a mai vomat.
Sotul o sa sune la spital, poate reusim sa reprogramam operatia, ca nu ne asteptam la asa ceva ... macar sa ne adunam, ca ne-a cam dat peste cap, sa ne pregatim ...
Offffff, nu mai simt nimic, doar imi vine sa pling ... Eva este atit de dulce si vesela si isteata ... mi-e frica sa nu o afecteze toate astea, sa nu se schimbe ...
Poate revin, sper sa nu trebuiasca sa mergem azi; pediatra ei a spus sa o ducem azi la spital pt operatie; ea deja a sunat acolo sa ii anunte ca venim, sa o bage la operatie de urgenta ... Dar Eva e bine acum, deci cred ca mai putem astepta macar pina miine ...
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Androix spune:
Oana, curaj! Nu mai amanati daca pediatra v-a trimis azi de urgenta. Multa sanatate si va pup. Aveti incredere ca va fi bine! Doamne ajuta!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Danelutza spune:
Oana sa dea doamne-doamne sanatate multa Evei. Nu mai aminati, chiar daca v-a luat prin surprindere, gindeste-te ca ea se simte rau, iar dupa aia o sa fie bine. 

-ici multi Evei.

loreen spune:
Oana C sunt alaturi de tine pentru ca imi pot inchipui ce simti,chiar daca ipotetic...nu poti sa-ti spun daca-i bine sa mergeti azi sau sa reprogramati operatie,dar iti spun ca am sa ma rog pentru voi sa treceti cat mai repede si mai usor pentru aceasta noua incercare iar Evei ii doresc o recuperare cat mai rapida si fara nici cea mai mica urmare...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"