Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Monu sunt pe aici mai curat casa ca diseara vine maicamea si ar trebui sa fie ordine.

Am votat pe Flori,Monu si Bea.Daca mai e ceva de votat tregeti-ma de mana.

Loreen iti inteleg oboseala ca a mea e cam la fel da sper ca minivacanta la spital sa imi faca bine.

Poate obsevati cum vad eu operatia asta ca pe o mine vacanta si deja zic eu ca nu mai imi este asa frica.

Lucas multa sanatate si putere sa mergi la toti medici.

OanaC eu despre ceaiuri sunt tufa rau dar va doresc multa sanatate si sa va faceti repede bine.

Sa va zic de Mara mai nou a invatat ca eten e mancare in olandeza si tipa toata ziua eten nu conteaza ca debea a mancat sau ca stam la masa ea exerseaza si vecini ne-au intrebat daca ii dam e mancare ca saracul copil tipa toata ziua ca ii e foame.halal parinti mai suntem.

Mai revin ca iar e calare pe mine si scriu cu o mana.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'

In primul rand trebuie sa felicit sarbatoritii din zilele trecute, sa stiti ca m-am gandit la voi chiar daca nu am vut posibilitatea sa intru pe net.

La Multi Ani ANDREEA! Sa ai o nastere usoara, sa te bucuri de copiii si de familia ta, sa ramai mereu frumoasa si plina de viata ca acum!

La Multi Ani gemenilor ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN!
, sa fiti cuminti si sanatosi, sa o bucurati pe mamica voastra tot timpul!

La Multi Ani TUDORA! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de tot ce este mai bun in viata! Esti o fetita norocoasa, ai o mamica speciala care te iubeste mult!

La Multi Ani NARDI GABRIEL!
La Multi Ani DALIANA IOANA!

La Multi Ani ALEX! Sa fi sanatos si sa-i aduci mamei tale iubite multa bucurie in suflet, sa-i fi alaturi tot timpul si sa o iubesti mult!

Fetelor, multumesc mult pentru interesul pe care l-ati aratat in a ne vota site-ul, nu ma asteptam sa vad o asa miscare de masa pe aici! Sincer,sunt profund impresionata.
www.e-mariage.ro/agentii_nunti/bucuresti/agentia_nunta_delux-f15-1-1731.html" target="_blank">Aici ne puteti vota, multumim!

Gusta, iti pun pumnii sa treci usor peste operatie, nu te gandi decat la cat de bine te vei simti dupa ce vei scapa de o asa "greutate"! Tu esti puternica si mai ales calita de acum, am toata increderea ca vei trece cu bine peste tot!

Danelutza
, esti super! Multumesc pentru implicare!!!

Am citit despre bolnaviori si m-am intristat....Adina, Lucas, Teddy, OanaC, Nelia se pare ca ati avut de tras in ultima perioada. Multa sanatate copiilor!

Am citit pe sarite... cum v-am spus am ramas numai cu laptopul lui Dan pe care il care tot timpul dupa el ca in ultimul timp a tot fost la intalniri cu tot felul de clienti. Ieri am stat "pe uscat" de la noua seara cand terminasem de despachetat, de spalat, le facusem baie la amandoi copiii si ii pusesem si la somn... Dan era plecat si eu aveam asa o stare ciudata... simteam ca imi lipseste ceva. Era din cauza ca nu aveam acces la internet, desigur!

Noi ne-am intors de la Brasov marti seara, a trecut si botezul. A fost frumos, totul s-a intamplat intr-un cadru mai intim, cu familia si cativa prieteni ai nasilor. Patrick a fost un cumintel, nu s-a speriat, nu a plans, s-a plimbat de la unul la altul in brate si s-a simtit tare bine. Dupa botez ne-am dus la tara, la Bucium, a fost tare bine, am mers la padure, la manastire.
Am pus poze de la botez aici.

Elisor, imi pare nespus de rau ca te-am indus in eroare cu numele bisericii. Intr-un final am elucidat si cauza greselii - nasa imi spuse se ca este la biserica "Trei Arhangheli" (i-a inmultit) iar eu am transmis mai departe "trei Ierarhi" Mii de scuze ca v-am pus pe drumuri!

As mai avea multe de povestit dar din pacate Dan trebuie sa plece iar si sa ia laptopul... asa ca o las pe diseara.

Am fugit ca cica l-am scos din sarite deja!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am vazut poze cu copilasi frumosi.
Adina (Tamar) ai o frumusete de fetita cu un par bogat si niste ochisori rapitori...
Anca l-am vazut pe Patrick la zoo, pozele cu gorila in spatele lui, nici nu zici ca e geam, Bianca s-ar cutremura toata daca ar vedea ditai namila langa ea, da stiu ca plimbati puiul; Patrick are niste ochi calzi si blajini...
Cristina o alta frumusete delicata e papusa ta, Carina, are un chip ingeresc si niste ochi deosebiti, un albastru inchis intens; faina si superbe pozele de la munte, dar eu tot ma cutremur cand vad zapada, brrr...
Androix vazut un Filipete printre flori smecheros nevoie mare si aratos tot pe-atat cu flori la ureche si foarte preocupat de-un amarat de raulet...
Gabitza vazut si-un Andrei luptandu-se cu ursoiul sa-l catere in pat, odata reusita operatiunea sa devina cei mai buni prieteni; si am vazut un tablou superb, parca-l vad si acum in fata ochilor si mi se rascoleste pofta de ciocolata...

Mai erau poze de vazut si le-am ratat??? Gabitza parca mai aveai unele cu seful?! Sunt pe webshots cumva?
Daniela si Raluca multumesc de comentarii si vizionare, am ramas placut surprinsa, recunosc.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ALEX!

Florentina, sa va traiasca micutul crestin, PATRICK!

OanaC, sanatate multa Evei, imi pare rau ca se chinuie saracuta, sper sa gasiti repede tratamentul potrivit si sa fie sanatoasa!

Monu, ma bucur ca, in sfarsit sunteti bine...tineti-o tot asa!

Danelutza, cum se mai simte Isa?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! pentru ALEX,sa cresti mare si sanatos,multa fericire alaturi de cei dragi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, pozele cu seful sunt www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070429" target="_blank">aici, ca intre timp am ajuns la al treilea cont pe dropshots

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, musai tre sa ma laud altfel pleznesc!...am pus mana pe kupil si pe masina si am plecat la plimbare!...in sfarsit...nici nu stiti cat ma bucur, sper ca am reusit sa depasesc in sfarsit blocajul psiho de a conduce cu copilul dupa mine. acu sa nu va inchipuiti ca m-am dus la milano, numa pe aici prin "sat" am fost. Nu va imaginati ce cuminte a fost Alyssa, ea care face circ in masina daca o punem in scaunel sau kilometri si acrobatii daca n-o punem...de data asta n-a zis nici malc!

of, iar rage ca magarul ca i-au picat puzzle-le de sub pat si ma-sa tre sa le scoata...mai nou cu sportul asta ma "indeletnicesc" de mai multe ori pe zi

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Teddy, ce bine ca ai prins curaj. A simtit si Alyssa ca e un moment solemn

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

1 Mai muncitoresc

Fetelor, am venit din parc. Fetele sunt super obosite si dorm duse. Antonia doarme ea dar e nemancata de la 7 dar nici ca urla dupa papa. Vroiam sa va spun ca trag nadejde sa am bona pentru Antonia. Am ochit o bona care pare super atenta si grijulie si am supralicitat. Sa vad daca accepta. Adica am "furat" o bona de la alt copil. Copil care, a umplut-o pe biata femeie de muscaturi si vanatai. Ca e super agitat. Maine ma duc iar in parc sa vedem ce decide.
Uite asa se gasesc bone.

Florentina sa a traisca micul crestin. E un bb f frumos. Iar Maya e superba.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEX!Sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic si sa ai parte de bucurii toata viata.
Oana sa-ti traiasca feciorul si sa ai parte numai de bucurii din partea lui.

Monu saru'mana de raspuns.Si Dragos baga apa(chiar si dupa ce bea lapte)la greu.Bafta cu bona

Tdi felicitari.Eu inca stau cuminte in banca mea si nu ma avant cu masina ca ultima oara(si prima dealtfel)am lovit-o cand ieseam din garaj...asa ca-s afon... cu permis.

Sunt fericita ca in sfarsit am rezolvat cu gradinita.De luni...full-time(o saptamana pina la 12 apoi program de 8 ore).Deja am emotii de le simt si prin stomac dar nu mai pot da inapoi.Problema e daca sta Dragos....Directoarea super draguta, la fel si educatoarele.Copii multi.Au medic non-stop si asistente medicale.Pot sa-i administreze tratamente, injectii daca e cazul.Adevarul e ca pe dinafara arata ca o puscarie dar inauntru e frumos,curat.N-o sa aiba multe activitati momentan(pina in septembrie) dar ele marjeaza pe faptul ca acum o sa-i dezvete de pampers,dezvatat de biberon, sa manance singurei...chestii de genul asta.Sper sa se acomodeze repede si sa nu planga dupa noi.
Daca toate sunt bune si frumoase trebuie sa fie si ceva"negru".In doua zile de vizite la gradi Dragos iar a reinceput sa loveasca.Pe noi, pe el, si in special copiii.Tocmai ce ma laudam ca am scapat de cel mai urat si prost obicei si acum o luam de la capat.Simt ca fac icter mecanic cand il vad ca intinde mana sa loveasca copiii.L-am luat si cu vorba buna,i-am explicat de nespe miliarde de ori(cred ca toata ziua numai despre asta vorbim)ca n-are voie si ca nu-i frumos,i-am dat si peste manuta cand deja o facea inadins.Nu mai stiu cum sa procedez.Cum sa-l dezvat iarasi?Data trecuta s-a potolit singur.Brus a incetat sa loveasca.Dar iarasi...?Va rog frumos dati-mi o idee cum sa-l dezvat ca mor de rusine cu el in parculet

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput