Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 21
loreen spune:
Buna dimineatza...
Vai mama mea ce zi o sa am ...s-a trezit Delia de la 4 dimineatza plangand dupa mine si nu a mai fost chip sa adoarma...asa ca la 6 a servit masa...iar eu am plecat pentru prima oara la servici facandu-mi fata "pa" fara sa planga dupa mine...
As pune capul putin pe birou sa dorm insa tipa hartiile la mine si deja a inceput lumea sa vina...o sa ma multumesc cu o cafea...
Monule drag nu stiu cum ai vrea tu sa arati cu doi copii mici,dar mie mi se pare ca esti ok...intr-adevar putin obosita
Cu laptele la astia mici am patit asa cu Delia cand nu i-a mai placut Humana 1 si am trecut-o pe 2,ca apoi sa constat ca si la trecerea la 3 am patit si la fel...si nu au mai fost probleme...banuiesc ca voi sunteti pe Humana 1 ...e posibila si varianta asta la Iulia...probabil ca greutatea ei permite trecerea la urmatoarea etapa de lapte...eu am facut trecerea inainte de a implinii varsta scrisa pe cutie...
Ioana la Delia a fost dragoste la prima vedere dar din aia rau de tot...iar Tuti cand are treaba il cheama pe Taie si toata lumea-i fericita...
Oana C dar oare ce-ar putea fi cu Eva?!Ceaiul de sunatoare este bun,mai ales in sindromul dispeptic...numa sa-i placa a gust...eu luam mult cand aveam crize de fiere care iradiau in tot abdomenul...aici mai sunt si ceaiuri gastrice dar nu stiu cat de indicate sunt pentru cei micuti...
Sanatate multa...
Olgutza din America cand veniti in tarza...poate ai spus dar eu sigur nu am retinut...simt ca ma lasa emisfera stanga ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
OanaC nici nu-mi imaginez cat de rau poate fi, pe mine m-ai socat cu starea Evei. Va doresc din suflet multa sanatate si sa faceti analizele rapid sa-i dati de capat bolii.
Ceaiul de sunatoare sigur e bun pentru stomac, tatal meu avea ulcer, iar bunica-mea sunatoare in gradina si stiu ca-si facea stocuri pentru iarna.
Beatrice votat Pifos smecheros!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Ioana uite ce-am gasit pentru varicela din familia ta, cum mai este sotul, dar Mogo?
"CALAMINE - Lotiune calmanta si anti-pruriginoasa
Este un tratament sigur si eficient, pe baza de saruri minerale, utilizat pentru inlaturarea pruritului (mancarimilor) si a durerii produse de eruptiile din varicela, rubeola, rujeola pentru calmarea disconfortului cauzat de intepaturi de insecte, iritatii cutanate sau urticarii.
Calamine are un efect RAPID calmant-racoritor, anti-pruriginos si anti-iritant. Totodata, lotiunea emolienta Calamine accelereaza vindecarea leziunilor pielii, inclusiv eruptiile cu vezicule, deoarece are si proprietati de regenerarea pielii.
Lotiunea Calamine se va folosi numai pentru uz extern (nu se inghite si nu se aplica pe mucoase sau in zona ochilor).
Calamine se aplica direct pe piele, de 3-4 ori pe zi, pana se amelioreaza pruritul si iritatia.
Pe masura ce se usuca pe piele, Lotiunea Calamine formeaza un strat protector la suprafata pielii, acesta avand si capacitatea de a absorbi fluidele rezultate in cazul unor leziuni veziculoase.
Calamine se poate utiliza in timpul sarcinii (pentru pruritul gravidelor).
Pentru informatii detaliate accesati www.pharco.ro"
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
La multi ani ALEX (Onixone)!
Sa ai parte de o viata frumoasa, sa fii sanatos si sa aduci bucurii parintilor!

Bianca (13.06.2005)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Alex!
Multa, multa sanatate Eva!
Lucas, urata experianta voastra. Pe la 2 ani jumate, Maria a facut un episod asemanator. Cred ca avea in jur de 39-40. Nu s-a mai repetat. Eu, inconstienta sau nu, nu i-am mai facut nici un fel de investigatii, era in perioada in care il "investigam" pe Stefan pe la neurologi si cu Maria mergeam oricum la psihologi/psihiatri de mi se acrise. Multa sanatate va doresc! Cat despre platfus, bine ca mi-ai adus aminte. Am impresia
ca Stefan ma mosteneste. Poate nu ar strica o intrebare la doctor.
Am fugit la treaba.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
La multi ani, Alex, baietel frumos!

Oana, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare si sanatos, ca frumos e deja, sa va aduca bucurii in viata si sa aiba mult noroc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
La multi ani Alex

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
monu spune:
LA MULTI ANI ALEX!!!
Sa ai parte de multe bucurii si sanatate. Sa ai parte de o viata plina de lucruri frumoase.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
LA MULTI ANI ALEX...
... sa cresti mare, sa fi sanatos, sa cresti destept sa pot realiza tot ce vrei...
Oana sa-ti traiasca flacaul sa te iubeasca pe jumatate si inca o data din cat il iubesti tu ...petrecere frumoasa
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"