Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 20
loreen spune:
Monule drag asta-i cea mai buna veste ca sunteti bine...ca nu ai che prea putin conteaza...ce-ati facut zilele astea?!
Ioana eu ti-as recomanda Sunny Beach... acolo inca nu au populat romanii tot,desi e chestiune de timp fiind un pic mai scumpa decat Nisipurile de Aur...sau daca nu Lunca Muresului este cea mai pitoreasca zona care am vazut-o vreodata...sau Delta la Crisani...
Mi-a tras-o fiica-mea azi orignal...am dus-o pe femeie acasa si cand l-a vazut pe barbate-su nu a fost chip sa o iau de-acolo...mi-a facut pa, m-a pupat si mi-a dat papucii...mi-a deschis si usa sa fie sigura ca plec...am ramas traznita ...l-am intrebat pe Taie daca nu vrea sa-l angajez bona ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola,
Loreen nu pot sa las intrebarea fara poze mai ales ca vine de la tine.
Am fost, in astea 4 zile, in ordine la nunta, cumparaturi si la un gratar. si ne-a fugarit Alexia de ne-a facut prastie.
mai jos poze de 1 mai
http://new.photos.yahoo.com/monica_iuliana/album/576460762400204067
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ioanailincam spune:
Mickyyy - merci mult de info, intr-adevar dupa prezentare pare super (mai ales faptul ca e nou si nu doar renovat). IAr cu all inclusive mi-ai deschis ochii, eu asa ma gandeam sa luam, dar vorba ta, inseamna ca nu o sa putem niciodata experimenta (pe de alta parte, cam cat costa sa mananci la un restaurant ca daca e scump, pana la urma revenim la idee). Eu ma gandeam intre Albena si Nisipuri, desi am inteles ca aceasta din urma e mai misto. In orice caz, ceea ce cautam noi e o statiune destul de mare sa ne putem plimba, nu va ganditi la km in sir, dar nici sa fie cat Olimpul de la noi. Vom avea si masina, dar nu sunt adepta marilor turnee si vizite in concediu.
Loreen - am auzit si eu de Sunny Beach ca e faina ca statiune, dar am inteles ca e si foarte mica; nu as vrea sa o strabat de la un capat la altul in 10 minute.
In orice caz, am scos nu stiu cate oferte si nu am apucat sa le compar inca, niciodata nu am timp de nimica. In schimb am alta bucurie: ne-a venit canapeaua. In sfarsit arata omeneste si linvingul nostru, de fapt tot mai avem sa schimbam covorul sau macar sa il dam la curatat. Poate fac poze si vi le arat.
Acum va pup si va doresc noapte buna ca se pare ca apuc sa fac ceva totusi: ma uit la un film.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Mi-am facut timp cat fierbea crapelnitza in oala sa ma uit la poze...incredibila transformare la copii nostrii...mi-e greu sa-i nominalizez pentru ca am vazut atat de multe...mai am o restanta pe contul comun,sper sa ajung si acolo curand...am vazut si baieteii harnici si care mananca singuri...
Monule drag esti momentul meu de uimire ... singura si cu doi pui mici reusesti sa ai timp si de atatea evenimente sociale...te-as intreba cum faci dar sigur imi vei spune ca asa esti tu si-ti doresc sa raman asa mereu...am vazut o Alexie dragastoasa si am avut un soc crezand ca o tine pe Antonia in brate...iar poza cu biberoanele stereo e monumentala...dar cea mica nu a fost cu voi,ca nu am vazut-o in poze...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
V-am spus ca a descoperit si Mogo Baby Einstein? Deocamdata ii place ala cu numere si am senzatia ca mai are un pas pana la dependenta
Loreen - si Ana e innebunita dupa sotul bonei, iar el la fel dupa ea (SI bona se minuneaza ca barbac'su a ajuns sa iubeasca asa de mult un copil care nu e din familie). Si cand te gandesti ca primele dati urla cand l-a vazut pentru ca are o voce gajaita rau, iti vine sa tusesti cand il auzi.
Acum chiar pa!
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
monu spune:
In sfarsit se doarme la noi! asa ca am un pic de liber.
Loreen ma bucur ca te-ai relaxat in minivacanta atat cat s-a putut. te inteleg ca ti-a fost dor de fete. si mie mi-e dor de ele chiar daca lipsesc doar 2 ore! Antonia era si ea cu noi dar ea dormea.
Azi pentru prima data Alexia a pronuntat Iulia referindu-se evident la bb. Mirarea e mai mare cu cat noi o strigam Antonia.
Simona la giardia Alexia chiar nu avea simptome. noi refacusem analiza dupa un tratament pt oxiuri. in general ea nu papa si se scarpina la nas sau mai nou, multa apa la bord. la ultima aventura cu miscatori seara vroia sa bea apa. cate un biberon mare o data ceea ce nu era felul ei.
.... sa nu uit! avem si noi euforia tv. e relaxant sa te uiti la emisiuni mai ales la cele de decoratiuni interioare.
Oana, eu am dezvatat-o pe Alexia sa mai bea lapte noaptea dandu-i apa. a functionat. partea interesanta e ca, dupa aproape 1 an si ceva, mai nou dra se trezeste noaptea si vrea papa. si ce sa ii dau in miez de noapte? lapte!
Zilele astea au fost obositoare pentru noi, noroc ca a fost vreme frumoasa. Alexia vorbeste tot mai mult. De 2 zile repetam alfabetul. Nu ca sa il invete ci mai mult ca sa invete sa pronunte. Nu poate zice D, R, J, S. ce mai face fata? Musca! nu stiu de unde a invatat dar daca se supara vine la tine sa te muste de fatza. Noroc ca Antonia e cuminte si papa si face nani. De ieri nu stiu ce are ca da lapte pe afara dar credem ca o varianta ar fi ca nu ragaie cum trebuie.
Am vazut si eu pozele cu bb-ii. OlgaM abia astept sa ne vedem.
mai am o poza. nu va speriati ca arat ca naiba
dar important e ca sunt ambele fete in poza.
http://new.photos.yahoo.com/monica_iuliana/photo/294928804361593698/0
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Tdi cummai sunteti? multa sanatate.
Lucas multa sanatate si putere. sa va faceti bine.
Bea, bravo pt Alex. mi-a placut ce frumos mananca. sa o fi vazut azi pe Alexia cum a mancat singura supa.
era ca un mic purcelus.![]()
Nelia, pana la urma pui sau nu la semnatura semnul de gravi? un pup mare sa treaca greturile.
OanaC multa sanatate Evei.
Gusta ce mai faci?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Oana C spune:
Miine dimineata mergem sa ii facem niste teste la stomac si intestine ("upper GI series" se cheama) ... De marti seara vomita incontinuu. Nu are diaree, a facut normal azi, apoi putin mai moale. Nu maninca nimic, bea doar f putin ceai sau pedialyte ... azi chiar a cerut lapte, nu am vrut sa ii dau, dar era f insistenta si i-am dat putin, nu a vomat dupa. Azi-noapte, intre 12:30 - 2:30 avea chef de joaca cu plastilina ...
Se plinge mereu ca are bubu in stomac si arata unde o doare, asa ca sint stresata la maxim.
A mai avut un episod de genul asta cam acum 2 luni, dar atunci ii dadusem capsuni, iar ea mereu are reactie de genul asta de la capsuni; nu e alergie la capsuni, ca i-am facut testul (de atunci nu ii mai dau capsuni). Atunci i-au dat diagnosticul de posibila malrotatie a intestinelor (in ER, noaptea pina la 3am, perfuzii, CT scan, probe de singe ...).
Acum e si racita, ii curge nasul si e infundat de duminica, i-au curs ochii simbata, duminica si luni ... E foarte lesinata si somnoroasa, iar daca nu ar face pipi din cind in cind, as duce-o imediat la urgente. Are putina febra, nu foarte mare, dar e febra (ii dau Tylenol antitermice pt asta, intre episoadele de voma).
Ceaiul de sunatoare e bun pentru dureri la stomac? Ca i-am dat numai de musatel; de menta nu am (Anca, multumesc pentru raspuns).
Gata, m-am racorit si eu putin. In ultimul timp nu am mai scris cind a fost bolnava, vazind asa de multi copilasi bolnavi pe aici.
S-a trezit, dupa nici 30 min de somn ... iar o sa pice din picioare de oboseala. ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
Oana, imi pare rau dar eu nu ma pricep la ceaiuri. multa sanatate Evei si bafta maine la dr.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ioanailincam spune:
OanaC - multa sanatate Evei! Mergeti dar la analize ca prea face multe episoade din astea.
OlgaT - au ajuns socrii?
Bineinteles ca nu am vazut nici un film pentru ca magarul de barbat nu l-a scos (dupa ce il intreb de 2 saptamani daca il are si imi zice ca da, azi ca prin minune nu era, dom'le). Asa ca am agatat 2 prietene pe mess si am batut la 2 maini
Dar de-acum ma retrag si eu ca maine e o noua zi
. Pupici!
Ana - dupa 1 an