Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, daca e doar din obisnuinta, cred ca nu-l poti dezvata decata asa, nu-i mai dai. O sa-ti ia niste nopti nedormite, cu plans si proteste din partea lui, dar probabil o sa reusesti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DALIANA-IOANA!Sa cresti mare si sa-ti asculti parintii

Noi am fost azi in "vizita" vreo 3ore la gradinita.Dragos a fost tare incantat de cate jucarii aveau insa la apucat dezamagirea cand a vazut ca nu avea voie sa se joace cu ce vroia el(adica cu tot si cu nimic in acelasi timp.Cand vroia creioane, copiii se jucau cu jucarii de plus.Au inceput copii ca coloreze, lui Dragos ai trebuiau masinutele si tot asa.M-au uimit copiii de cate stiu si cate fac.A stat Dragos ce a stat, ca m-ai mult n-a stat si m-a pus necuratul sa dispar din raza lui vizuala fix 5 min.Cand am ajuns inapoi era in plina criza de nervi ca nu-i mami.Deci am pus-o de-o fericire ca nu sta fara mine.Si eu care ma tot laudam ca al meu sta.Ciuciu.
Ciudat e ca vrea si maine sa mearga la gradi si stie ca mami merge la lucru.Nu prea stiu ce-oi face in continuare.
Concluzia e clara.E prea mic pentru gradinita asta unde sunt copii de la 3 la 7 ani.
A si o chestie care am remarcat-o azi.Cand am venit de la gradi a mancat singur, la masa toata mancarea.Pana acum trebuia sa-i var si eu pe gat ca altfel nu manca dar de azi papa singur, singurel.A vazut copii la gradi si s-a conformat si el.Deja imi faceam probleme ca nu o sa manance singur niciodata dar mi-a demonstrat ca poate. Asa ca ramanem cu cele doua "probleme":biberon si pampers.

Bea felicitari pifosului pentru cat de frumos papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Onixone rau nu este...asta daca e sa ne luam dupa ce spun medicii ca ultima masa tre' sa fie seara pentru a nu solicita stomacul pe timpul noptii...asa ca ori ii dai o masa consistenta peste noapte si sa stai cu speranta ca nu se va trezi,ori sa asculti concerte nocturne cateva zile...

Simona eu i-am facut Deliei la recomadarea unui medic testul Elisa pentru antigenul giardia...mi-a spus ca este cel mai elocvent...i l-a facut la sange si a trebuit corelat cu eozinofilele...plus ca mi-a spus ca infestarea cu giardia da modificari tegumentare...

Elisor ...mancarea daneza este bestiala si am inceput sa o experimentez sub diverse compozitii carnale si este bestiala...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura brrrrrr...... ce-s alea modificari tegumentare?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Brrrrr...adica vreau sa zic ca s-a zbarlit parul pe mine

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

[portocaliu]Simona[/portocaliu] mi-a zis dr aia ca dau eczeme...in perioada analizelor Delia era in plin focar de dermatita atopica declansata de naiba stie...
Nu stiu cand m-oi invrednicii sa i le repet ca iar e plina de eczeme

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Salutari si de la noi.
Tocmai am revenit din mini-vacanta, am fost un pic plecati la mare, numai ca din nefericire au "descoperit" romanii bulgaria , si n-a mai fost chiar la fel de bine ca anul trecut, se simtea un iz de manele in aer, ba chiar si-n holul hotelului (unde la 2 noaptea canta de zor muzica de "petrecere").....
In rest, a fost fain, avem o gramada de poze, poate ma-nvrednicesc sa le pun diseara, fetele au fost in forma maxima, au bazait ca nu vor acasa, am luat-o si pe soacra-mea cu noi si-am lasat-o sa aiba grija seara de fete si ne-am facut de cap (am o febra musculara de zile mari, ca m-a mancat undeva sa joc bowling ), ne-am plimbat peste tot pe unde-am putut, am mers la delfinariu in Varna, si-a fost atractia zilei, atat de fascinate nu le-am mai vazut de mult pt pitice.
Asta asa, pe foarte pe scurt despre noi.

Pe-aici n-am citit decat pe diagonala (ca s-au scris 2 capitole-n lipsa mea ), in schimb am votat toti "umblaretii" de la concursul celor de la pampers (care aveau link) si-am mai vazut si-o gramada de poze.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori , doar pe Matei si pe Ema i-am retinut, dar e posibil sa mai fie si altii!

Si cu muuuulta intarziere:
La multi ani Androix
La multi ani Tudora

Atat de la noi....pe fuga, ca de obicei, dar am zis sa nu ne dati de tot disparuti!

Am vazut ca vorbeati de "vorbareti", soacra-mea a catalogat-o pe Daria in week-endul asta: "e prea batrana mama pentru anii ei", asta dupa ce-a stat cu ea juma de ora pe malul marii si-a bombardat-o in continuu cu "de ce-uri".

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mickyyy - unde ati stat? Eu inca sunt in cautari de statiuni si hoteluri in Bulgaria. Am si eu o colega de birou care a fost in week-end in Bulgaria si a venit cu aceeasi impresie: romani ca la balamuc (cica se dadeau manele pana si in club). Pana la urma ma gandesc ca nu ma deranjeaza prea tare asta: in cluburi/discoteci si-asa nu merg, inteleg ca e bine sa iei camera la un etaj superior ca sa nu auzi manelele din hol (de fapt sa ne intelegem: in hol la receptie sau in hol pe etaje, dupa cum iti e norocul?). Tot ce ma intereseaza e sa zac ca pleasca 7-8 zile, sa fac baie si plaja.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ioana, noi am fost la nisipuri, unde am fost si anul trecut, la acelasi hotel, respectiv Mimosa. Noi n-am mai fi vrut sa mergem acolo, dar am mers cu niste amici care au fost atat de incantati de prezentarea de pe net a hotelului (plus ca le povestisem si noi despre cum a fost acum un an) ca nu ne-am mai putut intelege cu ei sa incercam si-un alt hotel.
Acum depinde si voi ce anume vreti, noi de exemplu n-am vrut all inclusive pentru ca ne place sa ne plimbam, sa-ncercam restaurante cu specific local, ori la all inclusive esti legat de hotel. N-am vrut nici albena, mi s-a parut o statiune de pensionari, care seamana foarte mult cu statiunile de la noi de pe vremea lu' ceasca. Daca ar fi sa mai mergem din nou (desi nu cred, poate doar vre-un week-end prelungit), cred ca am incerca Sunny Beach sau poate chiar nessebar (desi aia nu-i tocmai statiune, seamana cu Sighisoara de la noi), chit ca's mai departe.
Oricum, fata de anul trecut, Bulgaria a-nceput sa se "strice", sau o fi fost doar din cauza ca erau atat de multi romani acolo. Incepand de la trafic (parcau aiurea si blocau totul, mergeau pe contrasens si faceau coloana-n fata lor), continuand cu muzica, care devena din ce in ce mai deranjanta (atat in holul de la intrare cat si pe palier), cu fitele de baieti de bani gata si terminand cu betiile de seara (la noi in hotel gaseai frecvent pusti si pustoaice ametite zdravan), totul avea asa un iz de ..... romania!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici dar sincer am o leennneeee!!! suntem bine pentru moment. azi alexia a dormit 11 ore!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput