Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cu intarziere:

LA MULTI ANI, NARDI GABRIEL! Sa cresti mare si voinic si sa fii fericit!

LA MULTI ANI, DALIANA IOANA! Viata sa-ti fie un buchet de roze!

No, daca m-a mancat undeva, acum trebuie sa ma scarpin cu statistica lu' peste. Intai o sa fac o precizare: propozitii le vom califica pe cele care contin min. 2 cuvinte, dar in orice caz un singur predicat (asa ca Bea, il "retrogradam" pe Alex la aceasta categorie), iar fraze sunt cele care au 2 predicate, cum zice Eva.

Vasazica:

Copilasi care spun cuvinte: Ana (Ioanailincam), Andrei (Gabitza), Allysa (Teddy), Isabella (Daniela), Maya (OlgaM), Mara (Gusta), David (Margott), Alexia (Monu),

Copilasi care fac propozitii (2 cuvinte min.): Alex (Beatrice), Carina (ChrisDun), Teodora (Cloreta), Dragos (SimonaF), Patrick (NewMami), Tony (OlgaT),

Copilasi care fac fraze: Eva (OanaC).

Cine se mai inscrie? Eu mai stiu si despre alti copilasi, dar nu inscriu pe nimeni pe tabela fara acordul mamicii.

Chris - intr-o zi vine bona la noi cu un sandvis cu parizer (ea are in fiecare diminata in geanta cate un sanvis, dar culmea, nu pentru ea, ci pentru Mogo, care, cum intra bona pe usa, ii smulge geanta din mana si fuge sa caute ce bunatati gaseste pe acolo) si imi zice sa stau linistita ca e parizer de pui si n-are nimic daca mananca Ana. Initial m-am ofuscat, ca eu nu-i dau Anei parizer, dar tot ea mi-a atras atentia ca crenvurstii au (sau par a avea) aceeasi compozitie. Asa ca stau acuma si ma gandesc ca nici crenvurstii astia nu sunt o solutie, dar nu stiu ce sa-i dau de mancare dimineata; ideal ar fi sa-i dau in fiecare zi altceva, gen branzica, unt, dar nu am mereu in casa, asa ca solutia la indemana sunt crenvurstii.

In rest, back to work. Se pare ca si azi e o zi mai slow, seii sunt in provincie, clientii abia au venit, dar va trebui sa ma apuc serios de munca sa recuperez zilele trecute de frecat menta. Si vorba Cloretei, e o vreme urata afara, sa tot bagi somn, nu munca.
Gata, va las, ca ziua abia a inceput si mai e mult pana diseara.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu citesc, nu mai am timp, dar imi pica ochii pe cite un cuvint si ramin agatata de el pina il uit: crenwusti. Ioana, eu le dau fetelor o data pe saptamina crenwusti, de vita, curati si organici. Dar nu sint curati, ca au o lista lunga de ingrediente. Numai ca lor le plac, le fac hot dog si maninca maxim doi. Daca ii dai in fiecare zi, e foarte mult si pentru un adult, darminte pentru un copil mic.

Nu am reusit nici poze sa pun, nici curatenia generala sa o termin asa cum imi propusesem, ca incep scoala de marti si nu voi mai avea timp... Mi-e rau!!! Da' rau tare. Nu mai suport sa ma spal pe dinti, ca vomit instant, mi-e rau de la mincare, gasesc cite o chestie care nu-mi provoaca greata si aia maninc zile intregi. Nu vomit decit cind ma spal pe dinti, dar mi-e rau si ma doare capul. Cit tine????

Fetele sint in sfirsit bine, Agata mai are ceva urme pe fata de la alergie sau ce o fi fost, Tudorei ii mai curge un picut nasucul si se mai aude in piept cind ride, dar sint bine. Ca si la noi a fost o saptamina de chin, desi nimic nu a fost grav. Tati saracu' era terminat: trei fete si toate trei bolnave.

Nu am somn... dar sint obosita, ca tot am sarbatorit zilele astea si, daca s-a mai incalzit, stam mai mult prin parcuri.

Imi pare rau ca nu am citit pe indelete, doar pe sarite, dar din cauza durerii de cap, monitorul imi provoaca greata. Si cum am ramas in urma din lipsa de net, imi va fi greu sa recuperez.

Gata, ma duc sa ma culc, ca e ora 4 dimineata. Sanatate la bolnaviori!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Daliana Ioana!

Ioana, ce faci cu statisticile alea???

Am o groaza de treaba si multe probleme fara raspuns la birou... dar am vb. cu Oana la tel., cu Laura la tel. si mi s-a facut pofta de DC. Plus ca ma straduiesc sa fiu la zi cu urarile .

Chris, pai mai mult pe drum am fost si mai putin la/pe munte. Am fost in Neamt. Am stat in Agapia noaptea si in rest cam in masina ca a plouat tot timpul . Asa ca rectific: am facut o calatorie cu masina.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

sarut mina mult de tot pentru mesaje.
mi-au cam dat lacrimile citind.

sa mai lamurim putin unele aspecte:(nu vreau sa va strsati!!!)

1. convulsia a durat citeva secunde. dupa ce i-am dat cu 15 -20 min inainte algocalmin. atunci avea 38,6 temperatura, banuim ca a fost undeva de 39 cind a facut convulsia.
se pare ca a fost mostenire, am aflat si eu dupa citeva zile ca si taica-su a facut cind avea 3 ani. dar mai dur decit Matei, a cazut jos inconstient. si soacra-mea nu a considerat interesant sa-mi spuna.
unele se mostenesc.
2. refac encefalograma pentru ca unele convulsii pot sa fie un debut de epilepsie, neurologul spune ca nu este cazul, insa eliminarea totala a acestui lucru presupune refacerea encefalogramelor.
3. intirzierea in vorbire, repet are mai multe aspecte, deci nu va ingrijorati! nu are rost.
4. stari de voma si diaree- dusul la spital este pentru rehidratare, daca vomita si apa care i-o dai alta sansa nu este.
doctorii nu ne-au recomandat antibiotic de nici un fel. si inainte de a se face perfuzii se fac analize sa se vada deshidratarea pentru a stabili dozajul de perfuzii.
5. platfus - si aici este mostenire, deja si-a deformat mersul, am fost la prof. Bisca- seful clinicii de chirurgie si ortopedie de la Grigore alexandrescu, la Matei este cazul sa facem ceva concret. scobitura lui este aproape inexistenta.

Fetelor bine ati venit de pe unde ati fost. noi am stat acasa.
se pare ca am pierdut multe intre timp!!! Nelia asteapta un bebe?? sau citesc eu dn 2 in paispe'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Raluca ma bucur ca ti-ai mai revenit...ti-am povestit prin ce au trecut si finutul meu...exact la fel ca si voi...debuteaza la febra mare..el a facut anul trecut prin vara si acuma a mai facut o criza iarasi mai dura ca cealalta...dar cu desitin s-a rezolvat...la el de fiecare data a aparut rosu in gat de unde am tras eu concluzia ca e o imflamare a laringelui ...
Dar ramas maica-sa marcata si acuma nu-l lasa pe ala micu sa faca mai nimic sa nu cumva sa faca febra si s-a cam salbaticit baiatu'...se sperie de Delia de ma face sa ma iau de ei,macar ca am atuu de nasa...
Eu am patit-o dar la Bianca,in schimb Delia face 40-40,5 cu o naturalete debordanta,dar fara urmari...chiar este si vioaie pentru starea ei...

Ioana eu nu iti spun unde se incadreaza Delia ca nu a urmarit-o cat spune ce spune cum le spune...ma bucur ca ne intelegem,ca-mi raspunde fie cu vorbe fie prin gesturi, ca stie ca eu sunt "mami" si tac-su e "Paule" sau "Paula",sor-sa "Bibi" iar pe ea o cheama "Deia" si are "duoi" ani...si iarasi ma bucur ca e sanatoasa ...restul e statistica si nu-i pasiunea vietii mele...
Nu fac comparatii decat cu Bianca in cel mai rau caz pentru ca au aceeasi parinti si as putea sa le compar pe stadii de evolutie... dar ma limitez la atata...nu-s doi la fel

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

hia sa spun si eu ce zice fii-miu
Cum a spus si Olga tarziu tot ce este scurt in engleza spune in engleza.Dar in acelasi timp stie anumite cuvinte si in romana.Am observat asta atunci cand cauta ceva (si isi cauta lucrurile strigand).Adica strica ball!!Ball!! Si daca nu o gaseste incepe: mincea!!mincea!!(mingea)

car-maina=masina
bec-light= bec
ball- mincea= mingea
bisc=biscuite
stics= grisine
fire enghin= masina de pompieri
lis=masina de politie
baia= baie
apa=apa
suc=suc
sus=sus
gios=jos
bebe=copii mici
pac-pac= ciocan
pau=pai
mamy, taty
a masssaaa=la masa(strigaturi)
a baiiiiaa=la baie
bubbles=baloane de sapun (cand se spala)
catea- book=cartea
polly= asa o cheama pe pisica( o striga)
truck- lorry=camion
pa- ciao, bye= la pa
pics=pix
push=impinge
bunii= bunii

Stie cum ii cheama pe copii cu care se joaca(cate o data ii confunda), .Are 2 baieti cu care se joaca, DODO, si TEO.Lui Teo ii mai zice Dodo. nu iti spune cum il cheama pe el nici cati ai are, doar cate o data se striga singur in oglinda:ACHIS!Il striga pe taica-su Chris.Pe al il cheama Ciprian dar englezii il stiu de Chris...si a prins repede.

...SI MULTE ALTELE CARE NU ARE ROST SA LE INSIR CA SUNT DESTULE

FRAZE NU FACE. DOAR CAND ITI VORBESTE , SE UITA IN OCHII TAI SI PRINTRE LIMBAJUL DE NEINTELS...iti arunca cuvinte despre ce iti vorbeste.
Adica: khfdslas...[/red]truck[/red]....daaoa.....[/red]push[/red]...hhlashda...[/red]apa[/red]
banuiesc ca imi spune ca impinge camionul sa il spele...cred eu...
deci nu se pune!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Chris, am vazut si eu pozele, foarte frumos acolo, da stiu ca va plimbati puiul.
Loreen, as chiuli si eu putin daca as sti ca sta garga fara noi. Sau eu stiu...:)
Ioana, m-ai omorat cu bona, asa o asteptam eu pe mama cand eram la gradinita:) Mama lucra acolo si venea cu ceva bun de papa de acasa si cu mere. Mi-a ramas in nari si e o amintire pentru toata viata mirosul de mere din geanta mamei.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

mai fetelor poate o sa catalogatzi drept mama egoista, dar eu nu ma mai pot scula noaptea de 2 ori.Imi cere lapte peste noapte de m-am saturat.Azi- noapte la 2:30 imi cerea lapte si i-am zis nu, i-am dat putina apa care nu a vrut.si s-a pus pe plans si de dat din picioare si facut criza de nervi pana a adormit.I l-am dat la ora 5 dimineata cand s-a trezit a doua oara si l-am dat.Mananca bine pe timp de zi, mananca bine seara plus mai bea lapte.NU conteaz ora la care il culc, desi il culc devreme, dar intr-o seara Alex a fost la discoteca adica s-a culcat la 23:30 si la ora 3 noapte urla dupa lapte.Mentionez ca la 9:30 a mancat 2 cremwusti plus niste paine.Cred ca e o obisnuintza doar.Nu stiu ce sa fac.Bea lapte seara la culcare, ii mai las ceai peste noapte care il bea singur, si noapte imi cere lapte..care dupa mine l-as dat la 6 dimineata.Azi-nopate am reusit sa nu ii dau, dar problema mea e alta: e bine ceea ce fac?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Cuscra ti-am ramas datoare cu un raspuns referitor la giardia.Uite www.medicalinfo.ro/menu.php?s=sfaturi/5.php&category=60&index=50&category_name=" target="_blank">aici ce am gasit pe net.Daca dai o cautare cu google gasesti multe site-uri care dezbat problema asta.Despre PM, habar n-am cum sa-l activez.N-am gasit nici un mesaj pe messenger.

Monu ce simptome a avut Alexia la giardia?Si voi ati facut tratamentul?Dragos in afara de lipsa poftei de mancare(mai bine zis fitze)si scarpinat la nas dar foarte rar nu are altceva si stau si ma intreb ca proasta daca are ori ba.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani TUDORA (Nelia)
La multi ani NARDI GABRIEL (Yael)
La multi ani DALIANA-IOANA (Bonsai)

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa aduceti multe bucurii parintiilor!

Laura multumesc de mesaj, suntem bine!

Florentina nu ma uita cu adresa...vreau sa apuce sa le mai poarte

Simona si Bea aveti doi pusti , sunt uimita cat de bine papa Alex cu lingurita (Bea, apropo chiar vroiam sa-ti cer reteta de musaca daneza si la fix ai postat-o ) si Dragos e un ajutor de nadejde pentru tati.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput