Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 17
Cornelia spune:
La multi ani Nardi Gabriel!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Noi am fost o "tura" f. scurta pe la munte. Am plecat ieri pe la 12, direct de la serviciu si ne-am intors acum o ora. Am fost si cu Stefan. L-am cam chinuit cu drumul, dar s-a comportat destul de bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
OlgaTarziu spune:
Si Tony sta binisor la vorbit. Are propozitii si cuvinte, in ambele limbi.
Propozitii genul: all done, let's go outside, cat nani, cat nony ( asta e Tony) bubu, etc
Cuvinte multe... Din fiecare limba care a fost mai scurt, nu masina ca e car, nu pisica dar cat, dar stie partile corpului in romana, hainele in engleza mai putin pantaloni pe care ii zice in riomana. Ce mai, haos. Cred ca socrii o sa fie confuzionati rau. ![]()
tamar spune:
LA MULTI ANI, NARDI GABRIEL! Multa sanatate, noroc, si tot ce e mai bun in viata! Yael, cum e in Finlanda?
Chris, superbe pozele si super dulce Carina. Ce frumos ca mergeti asa des la munte...
L-am vazut si pe harnicutul lui Simona, si pe Pifos mancand, foarte dulci...
Si acum iar trage Adina de mine asa ca trebuie sa plec, dar vroiam sa zic ca am pus si eu niste poze in contul comun, in albumul Adina.
loreen spune:
Buna dimineatza...
Back to work...si spre surprinderea mea chiar am chef de munca...
V-am citit, am incercat sa va raspund fiecaruia in parte dar nu mi-a iesit figura incat m-am lasat paguasa mai ales ca tragea si Delia de mine,dar imi pare rau sa aud de Ana si posibila varicela,ma bucur Raluca ca ti-ai facut curaj sa vorbesti despre tragedia lui Matei,m-am intristat auzind de Ema si Alyssa si starile lor proaste de sanatate...
Insa m-am bucurat tare ca au revenit si fetele de mult retrase de pe forum...
Zilele astea au fost extrem de obositoare pentru mine si am ajuns la concluzia ca viatza mea este tot alaturi de fete...am suferit ca un caine dupa Delia,mai ales ca acolo era un bebelus de un an ...cu Bianca puteam vorbi la telefon si mi se parea ca si cand ar fi langa mine,dar dupa moaca aia mica ma topeam de dor...Am zis ca nu mai las acasa decat daca situatia o impune...nu stiu cat vor aprecia ele efortul meu,chira nici nu ma intereseaza la modul deosebit...le vreau cu mine ...
Zona Fundata unde am stat noi este tare frumoasa...fara masini,fara praf, fara zgomot...atata ca a plouat,daca ar fi fost soare era de vis...se vedeau si muntii incarcati de zapada...tare frumos...am zis ca voi duce fetele acolo dupa ce ia Bibi vacanta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
LA MULTI ANI NARDI GABRIEL 
LA MULTI ANI DALIANA IOANA 
...sa cresteti frumosi si sanatosi,sa bucurati tot ce este in jurul vostru...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Hello!
Loreen, uelcam bec, sa spun: ti-am zis io?:) Sa ne spui cum a fost Delia zilele astea fara mami.
Bea, poate invata si a mea sa pape singurica daca ii pun mai des filme d-astea cu Alex, a mea inca se joaca cu tacamurile in farfurie, duce rar la gura si numai daca o indemn eu.
Adina, sper ca sunteti mai bine, Tdi la fel.
Bleah, ce vreme scarboasa:( Frigulet si intunecat, vreau acasa! Bine ca ieri a fost cat de cat frumos, am dus pitica la catarat pe tobogane, e incepatoare inca dar are tupeu:))) Dar spatele meu are nevoie de masaj dupa aventurile ei deci nu pot sa nu ma gandesc la Adina si la OlgaT, aveti putere nu gluma.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
ChrisDun spune:
DALIANA-IOANA , sa fii fericita si sa iti bucuri parintii cu fiecare clipa ! Bonsai, un semn de viata, ceva ? Sa iti traiasca printesa !
Am uitat sa va zic cum a fost ieri dupa-amiaza in Herastrau: mult mai multa lume decat ma asteptam, insa loc destul pentru toti ! Deja ma crizez cand trebuie sa merg in Parcul Drumul Taberei, pentru ca e atat de aglomerat ca n-are loc un ac sa cada
In fine, mi-a placut tare in zona Roata Mare din Herastrau, am gasit si un loc de joaca cu 2 tobogane, leagane, invartitoare si nisipar. Iar acolo e nisip, frate, nu ca la mine in cartier !! E un munte intreg de nisip, fin, de ti-e mai mare dragul sa te joci in el
Daca n-ar fi asa departe de noi, as merge mai des...
Bea, Tamar, mercic de aprecieri 
Cornelia, unde la munte ??
Loreen, Fundata e preferata mea
, tocmai din cauza ca vezi munti oriunde te-ai uita. Unde ati stat (la ce pensiune)? Ai poze ? Cum a fost drumul ? Ati mers pe autostrada sau pe la Paraul Rece ?
loreen spune:
Clara fetele au fost bine...plimbareala toata ziua,cu taie (sotul femeii) si cu Ana,fata femeii...ii iubeste Delia tare tare...au fost pe la Cazino,prin parcuri,prin satul de vacanta sa o dea prin masinute...cadea lata seara la culcare...
Nu a vrut sa vorbeasca cu mine la telefon...iar cand am venit acasa jubila toata pe geam,iar cand a dat ochii cu mine a fugit direct la tac-su strigand Paule-Paule...m-a lasat cu ochii-n soare si abia dupa vreo 10 minute a venit la mine ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
loreen spune:
Cristina am fost la Vila Tomis... rustic... nu e incarcata de stele sau margarete,insa am avut o camera cu baie,caldura apa calda,mancare daca vroiam proaspata ...la pretul de 70 lei camera
De pe buza muntelui se vedea complexul Cheile Gradistei atata de sus era...am urcat cu masina fara probleme...vila este situata in adancime nu la sosea ...de pe sosea cum vii dinpre Moeciu spre Pitesti este un indicator pe un drum de munte si mai mergi vreo 500 m ...desi nu sunt masini pe-acolo...am zis ca o sa mai repet figura mai ales pentru copii...mi-a lasat senzatia ca sunt in povestea cu Heidi
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
Chris, am vazut pozele cu brandusele si cu Cabana Capra. Printre pozele tale am vazut si unele de la Paltinis. La vara mergem o saptamana la Paltinis in concediu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla