Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, cat e de simpatic Pifosul !!! Super dragalas cum studiaza el legumele din ciorba si cum a sfarsit in final cu mustati de smantana ca un pisoias

Simona, are tata ajutor de nadejde

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Yael, la multi ani fericiti pentru puiul tau Nardi Gabriel! Mai treci pe la noi si mai zi-ne de el ce mai face.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by tamar
Din pacate Adina plinge dupa mine (ah, btw, Danelutza si Nelia, mai sintem si noi cu alaptatul, cred ca cele mai codase, ca inca cere foarte des, desi eu incerc vitejeste s-o mai limitez). merg s-o duc la nani, dar promit sa mai revin

si eu care ma gindeam ca Nelia intarca acusica si doar Isabella trage de tite si le scoate din sutien. Viteaza sint si eu, dar am reusit sa-i tai din portie doar la prinz, seara si dimineata sint jucariile care o adorm.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am vorbit cu Adina, Ema e mai bine, e vioaie si alearga pe culoare si e f greu de tinut in salon.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara!
O iau cu urarile in ordine cronologica, caci netul mi-a mers cam aiurea saptamana trecuta.
Mai intai La Multi Ani DELIA! Am incercat Laura sa te prind pe messenger, dar nu am reusit.
La Multi Ani Tudora!
La Multi Ani Nardy Gabriel!
Sa cresteti mari si norocosi!
Andreea, La Multi Ani si tie! Sa fii fericita!
Fetelor, la capitolul vorbit David cred ca sta cel mai rau. Spune doar mama, tata, ba si pa. 2 cuvinte si 2..chestii nimic mai mult. Daca ii este sete, se duce sa-si ia singur cana cu apa, daca ii este foame plescaie, daca vrea ceva arata cu degetul sau te ia de mana si te duce la obiectul repectiv. Nu mai stiu ce sa spun. Ioana, alatura, daca merita osteneala, coloana 0, sau o poti denumi coloana David, ca e singurul la aceasta categorie.
Nu vrea sa spuna si altceva si pace. Daca e singur, scoate doldora de consoane, fara nici o logica. La fel cand se enerveaza sau se bucura f tare. Daca se intampla sa spuna si altceva, nu ar repeta nici in ruptul capului. In rest il duce capul la tot felul de nastrusnicii. Prinde repede, chiar si ce nu trebuie. E adept convins al curateniei. Nu suporta sa fie murdar pe maini sau pe haine. Ii plac carticelele, pune degetul pe tot felul de imagini, noi ii spunem cum se cheama si daca se intampla sa fie imbracaminte sau parti ale corpului, arata spre el, spre respectivele parti.

Beatrice dulce tare Pifosul tau! Ce tacticos mananca!
Simona e super harnicutzul tau!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La cap vorbe suntem la coloana 1.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Deci... revin cu pozele de la Cabana Capra Pentru cine nu a fost demult acolo (noi nu mai fusesem de vreo trei ani), surpriza este de proportii: cabana veche nu mai exista sau (presupunerea mea) este inauntrul structurii proaspat construite Sotzul meu zice ca nu poate fi asa. Ma rog. Imprejurimile cabanei sunt pline de moloz, resturi, chiar excremente umane Totusi, brandusele si viorelele inflorisera, peisajul a meritat cei 450 de kilometri condusi intr-o singura zi. Am gasit o si o parte buna a drumului plin de cratere de la Vidraru: copilul a adormit cu succes pe acea portiune, si la dus, si la intors
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chris, ai facut niste poze superbe... Alea cu branduse si zapada, valeu. Voi niste frumoase.

Gabitz, da stii ce ma mir, ca desi avea mustati nu-si imprastie pe haine.. Adica bine il si sterg insa nu ii mai pun demult babetica, ca stiu ca papa frumos. SI nici lui nu-i place...

Azi a vrut la olita, a zis Pisss, insa nimic...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by simona_filipas

Ia uitati aici ce baiat harnic am

[font=Comic Sans MS][blue]

Chiar ca este harnicut. Bravo lui!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Fetelor, multumim MULT pt. urari ( ca va mai ganditi la noi).

Acum suntem in Finlanda, ne-am mutat din Israel si... stiti cum e la casa noua, multe de facut.

Promit sa pun si poze, sa vedeti ce a crescut Nardi...

TUTUROR, Multa Sanatate!

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput